Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 geçmiş olsun....almadın ki alfa..Q...multiair bakacaktın keyfine...napalım...artık...yapacak bişi yok...git götür bakalım ne diyecekler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 abi üzerini tamamlarsan hemen satıp alabilirim.. sen iste yeter ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 vala benimkinide satıp alalım hoca ya....yada seninkini satıp bi pj RCZ alsak süper...sana o yakısırdı ya...ankarada...vala ya..tunalı hilmide şöyle süzülcek... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Kızılay arabası Devri kapandı RCZ'nin kış geldi, araçlar garajaa... hobaa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 var tunalı'da ondan bi tane, ikinciyi alıp özenmiş dedirttirmem kendime.. evli barklı adamım, öyle iki kapılı piyasa arabalar alamam, alırsam eve giremem bi audi a4'e tavım ama dediğim gibi üstü senden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 hahahaha çok güzel ya....kıyamam vala kışın sürmeye onu benimkini bile çamurlu yollarda gezdirmiyom ben...rcz zaten su birikintili yerden gecince içindede birikinti olur sanırım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yusuf terzi Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 ya arkadaşlar dün akşam park ederken dinledim aracı tekrar.. lastikleri de dinledim. gerçi sokak gürültülüydü etkisi olur mu bilmiyorum ama lastiklerden pek bir ses duyamadım, ama aracın içinde baya kanırma, gacır gucur sesler var. sanki yağlanmamış ağır bir metal kapının kapanırken çıkardığı ses gibi. ve yine dikkat ettim, ses ön taraftan değil de aracın orta kısımlarından geliyor yoğun olarak. yani arka yolcu koltukları ile ön koltular arası bir bölümden. ya da ses yayılıyor ordan geliyormuş gibi duyuyorum, bilemiyorum. servisi aradım, birşey diyemeyiz getirin bakalım dediler. bir götüreyim bakalım.. ayağınız frene basılı iken çeviriyorsanız sıkışmış disk ile fren balatası arasındaki hareketten kaynaklanabilir. son derece normal bence. düz bir yerde frene dokunmadan direksiyonu çevirin deneyin ses gene geliyorsa o zaman başka. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 tam olarak öyle yapıyorum.. tam da o tarz bir ses zaten...peki bu hareketin disklere veya balatalara herhangi bir zararı olur mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yusuf terzi Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 fren balatasının diske sürtmesinin zararı yoktur tabi. zaten bu iş için varlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 sormak istediğim gereksiz ve bolca fren kullanmanın balataları eskitmesi gibi bu da lüzumsuz eskimeye yol açar mıydı ama zarar yok diyorsunuz.. peki madem... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Nekadar kullanırsan okadar yıpranır tabi...Frene gereksiz neden basılır ki ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 misal gaz keserek yavaşlamak varken -ki çoğu zaman şehir içi dur kalklarda böyle yaparak minimum fren kullanmaya çalışırım, babamdan miras kaldı- öndeki aracın dibine kadar girip frene basmak bence gereksiz fren kullanımıdır. park ederken de sokağımız eğimli olduğundan mecbur frene basarak manevra yapmak zorundayım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 ayağınız frene basılı iken çeviriyorsanız sıkışmış disk ile fren balatası arasındaki hareketten kaynaklanabilir. son derece normal bence. düz bir yerde frene dokunmadan direksiyonu çevirin deneyin ses gene geliyorsa o zaman başka. Ben bunu anlamadım, kim hareket ediyor, kim kimi sıkıştırıyor, sıkıştırıyorsa niye hareket ediyor, ne biçim fren bu? Yani ben park ederken ayağım frende direksiyonu hababam sağdan sola çeviriyorum (biraz park özürlüyümdür de) hiç sıkışmışlıktan kaynaklanan ses falan duymadım. Gerçekten anlamadım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 misal gaz keserek yavaşlamak varken -ki çoğu zaman şehir içi dur kalklarda böyle yaparak minimum fren kullanmaya çalışırım, babamdan miras kaldı- öndeki aracın dibine kadar girip frene basmak bence gereksiz fren kullanımıdır. park ederken de sokağımız eğimli olduğundan mecbur frene basarak manevra yapmak zorundayım.. Aracınız Otomatik, Allahın emri hep frene basacaksınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Aracınız Otomatik, Allahın emri hep frene basacaksınız anlatamadım sanırım durma noktasına geldikten sonra illa ki frene basıyorum. benim bahsettiğim araç hareket anindeyken frenleme.. neyse uzamasın, öyle işte ayrıca uzun beklemeli ışıklarda P vitesini kullanıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap