Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Tit. alsak bayiye stil jant ile değişek desek değişmezlermi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 bence değişirler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ekrem Kayacan Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Fotoğraf linkleri öldüğü için silinmiştir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Ekrem'cim böyle sony li büyük ekranlı fotolar koyupda yüreğimizi kaldırma Kim ne derse desin bu hardal sarısı, elektrik kırmızısından daha dikkat çekici duruyor bana göre. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hector Priamson Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Ben sevmedim bu rengi... Offsetli jantlar da çok şahin taksi işi olmuş, hiç yakışmamış bana sorarsanız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 jantları abartmışlar biraz.. grafik ekranlar güzel gerçekten.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Jant seçimini bende beğenmedim Focusun hakkı 9x18 BBS Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Style Donanımlı bir focus kaput açık kalmış değil mi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 kaput açık kalmış değil mi.. Evet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 jantlarını bende beğenmedim fakat hardal sarısı rengini beğeniyorum ama alma cesaretini gösteremem o ayrı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Yusuf hardal sarısı rengini bende gördükçe beğenmeye başladım ama ben de cesaret edemem! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Dh'den bir arkadaş Ford'da tanıdığının olduğunu ve %90 Sony geleceğini söylemiş Titanium modellere,bilgisi olan var mı acep? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Henüz bir plan duymadım ben 2012 de ki touch ve yıl sonunda ki ekstra donanımlar dısında Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Hah şööyle yaa,gördünmü müzik sistemini,gördün mükonsoldaki ve göstergeler arası ekranı...Böyle yap arabanın donanımını sat 60 Bine...Acaba yurtdışından mı getirtsem Focus 3 ü yaaa...Daha mı pahalıya mal olur bana acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 sen yaşıyonmu ???? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap