Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201115 yıl comment_3337 Ekranlar büyür,sony'ler gelir,toch gelir...Takılmayın bunlara... Şu arabanın güzelliğine,güvenliğine,teknolojisine bakın Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201115 yıl Yazar comment_4329 Herkes pusu da bugün Sessiz bir gün Yarın test günlüğü sunabilirim. Plaka çıkmış ise. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201115 yıl comment_4399 Bugün Ford Çetaş'ta 180lik c-max i test ettim, arkadaşlar, yok böyle bişey, muhteşem. Aracın hızlanma isteği ve tork devir bandı harika, inanın 3. vitese bile takamadım, sonu yok gibi sanki bastıkça gidiyo, tamam demiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201115 yıl comment_4400 Bugün Ford Çetaş'ta 180lik c-max i test ettim, arkadaşlar, yok böyle bişey, muhteşem. Aracın hızlanma isteği ve tork devir bandı harika, inanın 3. vitese bile takamadım, sonu yok gibi sanki bastıkça gidiyo, tamam demiyor Hocam tüketime baktın mı peki ne kadar yakıyor bu canavar? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201115 yıl comment_4401 Offff.. Testleri bekliyoruz... C-max'ten ayrıntılı bahsetsene sscasta.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201115 yıl Yazar comment_4402 O cmax birde Focus var yarın bi bayiileri yoklayacam Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201115 yıl comment_4403 Araç 150 km'de, 9.7 yakmış bugüne kadar, ses yalıtımı, tokluk hissi, oturuş ve kullanırkenki pozisyon son derece rahattı. Yüksek devirlerde tıpkı BMW lerdeki gibi hoş bir motor sesi geliyor. Direksiyon tepkileri net. Otomatik parkı deneyemedim, babam sağolsun çatladı gidelim diye, alacağı arabayı bile bana test ettiriyo Gerçi kendisi dizel alacak, valla ne yalan söyleyim bende acaba c-max mi alsam demeye başladım tabi bende dizel düşünüyorum. Ön arka park sensörü, konsolun ortasındaki ekrandan takip edilebiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201115 yıl comment_4412 Teşekkürler kardeşim.Geçen gün bende titanium donanımlısını inceleme fırsatı buldum.Gerçekten çok beğendim. Arabasızlık ne kötü şeymiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201115 yıl comment_4417 Bu arada Focus'un tanıtımı ne oldu yav yalan mı oldu yoksa? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 201115 yıl Yazar comment_4432 Bu arada Focus'un tanıtımı ne oldu yav yalan mı oldu yoksa? 5 mayıs tanıtımı bize değil , bayiilere idi Bize lansman hergün Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201115 yıl comment_4502 O 1,6 180 ps ecobost cmax de öyleyse focusda nasıldır kimbilir Style donanımın jantları daha hoş durmuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201115 yıl comment_4505 bende daha çok beğendim style jantları ama onlarıda değiştircez nasıl olsa 18 şart bu araca Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201115 yıl comment_4523 Hakkaten style jantlar daha güzel.Bilinçli yapıyorlar bunu,satış stratejisi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın