Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 anlatamadım sanırım durma noktasına geldikten sonra illa ki frene basıyorum. benim bahsettiğim araç hareket anindeyken frenleme.. neyse uzamasın, öyle işte ayrıca uzun beklemeli ışıklarda P vitesini kullanıyorum. Sizi anladım, sonuçta dediğim yine geçerli Sen istemesende hep frene basacaksın.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yusuf terzi Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 önceki aracımı satın aldıktan 6 yıl sonra sıfır fren balatası alıp ustaya taktırmıştım. usta takarken 6 yıllık balatalra gerek yok daha gider bunlar demişti. diskler içinse tek sıkıntının sıcakken soğuk su ile teması olduğunu duymuştum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yusuf terzi Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Ben bunu anlamadım, kim hareket ediyor, kim kimi sıkıştırıyor, sıkıştırıyorsa niye hareket ediyor, ne biçim fren bu? Yani ben park ederken ayağım frende direksiyonu hababam sağdan sola çeviriyorum (biraz park özürlüyümdür de) hiç sıkışmışlıktan kaynaklanan ses falan duymadım. Gerçekten anlamadım... siz demekki frene sağlam basıyorsunuz ve bu aracın ağırlığına baskın geliyor. krikoyla aracı kaldırırken de gelir. (el frenleri çekili durumda olduğundan dolayı) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 servisi aradım, cumartesi bir uğrayın bakalım dediler... görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 bu arada 3'lerin direksiyonu hidrolik mi EPS mi? ben EPS diye biliyorum servisteki eleman hidrolik dedi filan. gerçi servisteki eleman powershift'te hill holder yok da demişti ya ayrı mesele Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Sen o servisi bırak deseydin ki nerde hidrolik sıvısı ?? Elektrikli direksiyonlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 ya servis dediğime bakma, araç teslim sorumlusu denen arkadaş bunları anlatan.. teslim ettiği araçtan haberi yok.. bir de bahşiş bekliyor. gerçi tedariksiz gittim, ani oldu... yoksa biraz verecektim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Hmmm normal o zaman .. Onlardan bir kısmı iyi bilir bir kısmı daha egitime dahi gitmemiştir. Gittiğim bayilere bir iki tufan alıcı özellik soylerim / sorarım .. Bazısı bilir bazısı bi haber çıkar Ustalar daha iyidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Sattığım hb style da debriyaja basıp direksiyonu çevirdiğide direksiyondan ses geliyordu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 sonra? gösterdiniz mi servise? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 dar acele gittim servise, aylardan ağustos servis kronik bi sorun(2011 nasıl kronıkse) sıcaktan içindeki gress akıyor ses yapıyor dedi. Ara ara yaptı ses sonra kesti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2011 Sattığım hb style da debriyaja basıp direksiyonu çevirdiğide direksiyondan ses geliyordu İlginç... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yusuf terzi Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 bugün ilk kez esp devreye girdi. Sabah karlıydı ve yerler kaygandı. yolun boş olduğu bir anda viraja 2. viteste biraz hızlı girdim. esp olmasaydı araç 180 derece dönerdi ancak esp devreye girene kadar çok az savrulmakla kaldı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 bugün ilk kez esp devreye girdi. Sabah karlıydı ve yerler kaygandı. yolun boş olduğu bir anda viraja 2. viteste biraz hızlı girdim. esp olmasaydı araç 180 derece dönerdi ancak esp devreye girene kadar çok az savrulmakla kaldı. geçmiş olsun... güvenlik önemli. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2011 bugün ilk kez esp devreye girdi. Sabah karlıydı ve yerler kaygandı. yolun boş olduğu bir anda viraja 2. viteste biraz hızlı girdim. esp olmasaydı araç 180 derece dönerdi ancak esp devreye girene kadar çok az savrulmakla kaldı. Haydi gözümüz aydın... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap