Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Apple Wwdc 2014 Duyurusu Ve İçeriği Hakkında - Ayrıca Özel Yeni İphone Bilgisi İçerir

Featured Replies

• Yanıt 86
  • Görüntüleme 13,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Yayın yavaş yavaş başlıyor..   Mac os önizlemesi doğruymuş...   OS X 10.10 ismi; Yosemite     Sunum başladı.. Reklamlar yapıldı vs vs  bu mesajı güncelleyerek devam edeceğim 25. wwdc'ye 69 f

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

3d'ye özel performans artışı   Oyun reklamları başladı onlara girmiyorum.Pek anlamam         ve iPhone 4 ölür.    Bitti - Bu kadardı   Yeni ürün mürün yok     iOS

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Son 24 saat! Bakalım neler olacacak

Yanıtlama zamanı:

Dediğimi yapın. Ofs :D o şekilde yüklemeyin. Daha da demem :D

Uygulamaları yeniden yüklicez, yerleri değişecek falan ohooo :)

Yanıtlama zamanı:

Dediğimi yapın. Ofs :D o şekilde yüklemeyin. Daha da demem :D

İlk başta cihaz üstünden sonrada recovery şeklinde yaparım... hissedilir derecede fark var

Yanıtlama zamanı:

Google hesabıma bağlanamıyorum işte offf

Yanıtlama zamanı:

Sildiğimiz fotoların silinenler klasmründe durması olayı kapanmıyor mu ? Sevmedim bu olayı... İki defa siliyorum...

Yanıtlama zamanı:

Bizim ipade IOS 8 güncellemesi 9 saate yakın sürdü. akşam 11de güncellemeyi indir dedik fişe taktık bıraktık. Sabah 7buçukta baktık siyah ekranda beyaz elma altında ilerleme çubuğu ortada durmuş kalmış. Dedim çöktü sistem ama 15-20 dk sonra tamamlayabildi sanırım milyarlarca cihazın aynı anda indirmesinden dolayı...  8e doğru kurulum bitti yani  9 saate yakın sürdü.

Bu arada Apple beni sağlam kazıkladı :)  Ramazanda bizim küçük bayram harçlığı ile tek bir hediye istedi. PvZ oynuyor. Oradaki zomileri öldüren bir karakter. 5 TL mi ne satışı sanal karta o kadar limit yükledim karakteri aldım. Bu sevindi oynamaya başladı. Baktım apple benden 1.5 TL almış. 3.5 TL eksik . Neyse sonra ipad normal güncelleme bile yapmamaya başladı. Ücretsiz uygulamanın ücretsiz güncellemesini bile kredi kartında sorun var diye yapmıyor. Tabii ben anladım oyundan 3.5 TL borcum var ama benim suçum yok ki parayı eksik çeken kendisi...Tabii IOS 8 i de vermeyecek bana borcumuzu ödeyelim diye kredi kartına limit doldurduk. Girişi yaptık adam bende bir tane 4 TL bir tane 4.6 TL bir tane 6. TL para çekti. 5 TL lik oyun karakterine 16 TL vermiş olduk.. 

Yanıtlama zamanı:

Bizim ipade IOS 8 güncellemesi 9 saate yakın sürdü. akşam 11de güncellemeyi indir dedik fişe taktık bıraktık. Sabah 7buçukta baktık siyah ekranda beyaz elma altında ilerleme çubuğu ortada durmuş kalmış. Dedim çöktü sistem ama 15-20 dk sonra tamamlayabildi sanırım milyarlarca cihazın aynı anda indirmesinden dolayı...  8e doğru kurulum bitti yani  9 saate yakın sürdü.

İlginç?! Ben yükle dedim, iki bölüm dizi izledim 45'er dakikalık; ikinci bölümün sonlarında bitmişti yükleme...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yukarda bağlantısını verdiğim şekilde yüklerseniz herşeyi gözle görebilirsiniz. 1.x gb dosya inmesi kaç dakika sürerse o kadar sürer yükleme. Kurması 5 dk sürmez

Yanıtlama zamanı:

Valla bilmiyorum bağlantı hızımız da fena değil. 20-25 mbps . Geceleri 30a çıkıyor. 

Yanıtlama zamanı:

İphone 4S için İoS 8 tam bir ölüm hazırlığı... 2 günlük kullanım sonunda an itibari ile İoS 7.1.2 'ye dönüş yaptım... ;) %80 fark var ;) Henüz güncelleme yapmayan arkadaşlara tavsiyem gittiği yere kadar İoS 7 ;)

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Yeni sürüm olan iOS 8.1'i bu şekilde yüklemenizi tavsiye ederim.

İcloud'la yıldızım barışmadı ! yine numaralarım gitti :/ sevmiyorum bu icloud işini ilkel yedekleme en iyisi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yeni sürüm olan iOS 8.1'i bu şekilde yüklemenizi tavsiye ederim.

Biraz önce sıfır kurulum yaptım.

iOS 8, 8.0.1 ve 8.0.2 ile kaybolan 2g seçeneği geri gelmiş. Nedendir bilinmez sildikleri! Şarjı ağlattılar kaç gündür sağolsunlar.

Yine kaybolan, Film Rulosu geri geldi.

Şuan Usa'da çalışan apple pay eklendi.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.