Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Servisteki amcalar yapamazsa ben bu programi s3 telefonuma kursam bluetooth baglantisi ile arabamda oto kilit yapabilirmiyim

• Yanıt 3,4k
  • Görüntüleme 754k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Öncelikle aracın özelliği değil, sistemi crackliyorsunuz. İkincisi sizden yorum yapmak için izin istemem gerekmiyor bilmem farkında mısınız? Üçüncüsü ben size yardım etmeye çalışıyorum, belki bir gün

• Kenan Bektaş
    Kenan Bektaş

Merhaba arkadaşlar, bugün Ergün bey ile tanışma ve aracımdaki gizli özellikleri açma şansı buldum. Öncelikle forumda emeği geçen tüm arkadaşlara, sonra yardımını esirgemeyen Ergün arkadaşımıza ve foru

• 100 metre menzili olan uzunu görmeyip 10 metre menzili olan sisi mi görecek?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Servisteki amcalar yapamazsa ben bu programi s3 telefonuma kursam bluetooth baglantisi ile arabamda oto kilit yapabilirmiyim

Yok telefonda çalışabilecek birşey değil. Telefon için başka programlar olabilir ama ben bilmiyorum.

Yanıtlama zamanı:

Bunu notebooka kurup ardindan bluetooth mu baglamaliyim. Onur bey bi youtube sharing yapip bize balik tutmayi ogretse oto kilit icin

Yanıtlama zamanı:

Bunu notebooka kurup ardindan bluetooth mu baglamaliyim. Onur bey bi youtube sharing yapip bize balik tutmayi ogretse oto kilit icin

BT ile değil kablolu bağlanmak tavsiye ediliyormuş. Onur değilde belki Ozan video guide hazırlayabilir :smiley2k:

Yanıtlama zamanı:

Niye yaw Onur da çok iyi video izliyormuş..:):):):):):)

Bekir B. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Şu meşhur kapıların içten kilitlenmesi var mı yok mu şimdi bu programda, o özeliği bizzat yapıp kullanan oldu mu arkadaşlar?

"Kapıların içten kilitlenmesi" özelliğini biraz açar mısınız?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ozan otomatik kapı kilidini ben de istiyorum haberin olsun :)

Buyur gel :)

Bana da bana da. Servisinde yapabilmesi lazım bu durumda.

Ben bulamadım servisin yazılımında.

Engin'cim servisteki programla bunların hepsini daha daha fazlasını da yapabiliyorsun. Ancak teknisyenler yetersiz ingilizceleri ve korkuları nedeniyle girişmiyorlar pek bu işlere.

Tam olarak değil abi en azından benim araba icin, mesela fari xenon olarak ayarlamaya izin vermiyordu seçenekler deaktifti. Ama tabiki Ford'un değerleri ile işlem yapılıyor mesela x pakette far seçeneği neyse o degeri yazıyoruz.

Biz bununla km'yi de ayarlarız servise gerek yok, değil mi?

Suan öyle bir seçenek yok ama adama söyledim yaparmi bilmiyorum.
Yanıtlama zamanı:

Bugün Ozan'la yaptığımız detay tespitler:

Gaza basmayınca kapılar kilitlenmiyor hızınız ne olursa olsun. Vitese alsanız da, 10 kilometre/saat hızı geçsenizde gaza dokunmadığınız sürece aktif olmuyor sistem.

Hız limitörü kodlanabiliyor. 90-100-120-200-240 cardı sanırsam. Ne köklenen gaz, ne cruise control bu limiti aşmanıza izin vermiyor çok kötü bir duygu şiddetle kaçınılması gerektiğini düşünüyorum :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Start-Stop devre dışı bırakılabiliyor mu?

Yanıtlama zamanı:

@, şu otomatik kilit işini bana da yapalım hacım... olur mu?

Alperenim bana da söyledi ama ağzından bir şey daha kaçırdı kiiiii :):) bunu kotlarken hızı da 90 sabitleyecekmiş .....:)

Yanıtlama zamanı:

Bugün Ozan'la yaptığımız detay tespitler:

Gaza basmayınca kapılar kilitlenmiyor hızınız ne olursa olsun. Vitese alsanız da, 10 kilometre/saat hızı geçsenizde gaza dokunmadığınız sürece aktif olmuyor sistem.

Hız limitörü kodlanabiliyor. 90-100-120-200-240 cardı sanırsam. Ne köklenen gaz, ne cruise control bu limiti aşmanıza izin vermiyor çok kötü bir duygu şiddetle kaçınılması gerektiğini düşünüyorum :kıhkıh:

Peki araba kapıları kilitleyince kapılar içerden açılıyor mu yoksa sadece dışardan mı açılmıyor ? :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.