Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201412 yıl comment_219772 Servisteki amcalar yapamazsa ben bu programi s3 telefonuma kursam bluetooth baglantisi ile arabamda oto kilit yapabilirmiyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201412 yıl comment_219780 Servisteki amcalar yapamazsa ben bu programi s3 telefonuma kursam bluetooth baglantisi ile arabamda oto kilit yapabilirmiyim Yok telefonda çalışabilecek birşey değil. Telefon için başka programlar olabilir ama ben bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201412 yıl comment_219781 Bunu notebooka kurup ardindan bluetooth mu baglamaliyim. Onur bey bi youtube sharing yapip bize balik tutmayi ogretse oto kilit icin Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201412 yıl comment_219783 Bunu notebooka kurup ardindan bluetooth mu baglamaliyim. Onur bey bi youtube sharing yapip bize balik tutmayi ogretse oto kilit icin BT ile değil kablolu bağlanmak tavsiye ediliyormuş. Onur değilde belki Ozan video guide hazırlayabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201412 yıl comment_219792 Niye yaw Onur da çok iyi video izliyormuş..:):):) Şubat 19, 201412 yıl Bekir B. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201412 yıl comment_219800 Şu meşhur kapıların içten kilitlenmesi var mı yok mu şimdi bu programda, o özeliği bizzat yapıp kullanan oldu mu arkadaşlar? "Kapıların içten kilitlenmesi" özelliğini biraz açar mısınız? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201412 yıl Yazar comment_219839 Ozan otomatik kapı kilidini ben de istiyorum haberin olsun Buyur gel Bana da bana da. Servisinde yapabilmesi lazım bu durumda. Ben bulamadım servisin yazılımında. Engin'cim servisteki programla bunların hepsini daha daha fazlasını da yapabiliyorsun. Ancak teknisyenler yetersiz ingilizceleri ve korkuları nedeniyle girişmiyorlar pek bu işlere. Tam olarak değil abi en azından benim araba icin, mesela fari xenon olarak ayarlamaya izin vermiyordu seçenekler deaktifti. Ama tabiki Ford'un değerleri ile işlem yapılıyor mesela x pakette far seçeneği neyse o degeri yazıyoruz. Biz bununla km'yi de ayarlarız servise gerek yok, değil mi? Suan öyle bir seçenek yok ama adama söyledim yaparmi bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201412 yıl comment_219878 Bugün Ozan'la yaptığımız detay tespitler: Gaza basmayınca kapılar kilitlenmiyor hızınız ne olursa olsun. Vitese alsanız da, 10 kilometre/saat hızı geçsenizde gaza dokunmadığınız sürece aktif olmuyor sistem. Hız limitörü kodlanabiliyor. 90-100-120-200-240 cardı sanırsam. Ne köklenen gaz, ne cruise control bu limiti aşmanıza izin vermiyor çok kötü bir duygu şiddetle kaçınılması gerektiğini düşünüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201412 yıl comment_219889 Start-Stop devre dışı bırakılabiliyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201412 yıl Yazar comment_219904 Start-Stop devre dışı bırakılabiliyor mu? var yada yok olarak seçilebiliyor ancak var olan birşeyi yok olarak tanımlayınca ne yapar bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201412 yıl comment_219926 @, şu otomatik kilit işini bana da yapalım hacım... olur mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201412 yıl comment_219927 @, şu otomatik kilit işini bana da yapalım hacım... olur mu? Alperenim bana da söyledi ama ağzından bir şey daha kaçırdı kiiiii :) bunu kotlarken hızı da 90 sabitleyecekmiş ..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201412 yıl comment_219930 Alperenim bana da söyledi ama ağzından bir şey daha kaçırdı kiiiii :) bunu kotlarken hızı da 90 sabitleyecekmiş ..... :muha: Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 201412 yıl comment_219932 Bugün Ozan'la yaptığımız detay tespitler: Gaza basmayınca kapılar kilitlenmiyor hızınız ne olursa olsun. Vitese alsanız da, 10 kilometre/saat hızı geçsenizde gaza dokunmadığınız sürece aktif olmuyor sistem. Hız limitörü kodlanabiliyor. 90-100-120-200-240 cardı sanırsam. Ne köklenen gaz, ne cruise control bu limiti aşmanıza izin vermiyor çok kötü bir duygu şiddetle kaçınılması gerektiğini düşünüyorum Peki araba kapıları kilitleyince kapılar içerden açılıyor mu yoksa sadece dışardan mı açılmıyor ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın