Ziya Kokarağaç Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2018 Acaba Kuga'da kullanıp özellik açan/kapayan var mı ? Çalışır mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2018 13 dakika önce, Ziya Kokarağaç yazdı: Acaba Kuga'da kullanıp özellik açan/kapayan var mı ? Çalışır mı ? Forscan yazılımı kullanarak evet. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2018 6.10.2018 - 18:46 tarihinde, H. Cenk yazdı: @Ozan Kar bir şey soracağım. Arabadaki multimedyaya torque uygulaması kurup birşeyler görmek için şu odb2 uygun olur mu? 16 pin yazıyor. V1.5 ve V2.1 i var. Fark eder mi , hangisini almalı? 2 dolar fiyatı var alide. ELM327-V1-5-V2-1-USB-Bluetooth-OBD-2-Scanner-Automotive-for-PC-EML-327-V1.jpg_640x640q90.jpg 2.1 versiyonlar bizim araçlarda çalışmıyor. 1.5 olanlardan alın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur A Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2018 Arkadaşlar, ben aracımı değiştirdim. 2017 deluxe paket aldım. Ön cam ısıtma ve hız sabitleme var ancak otomatik far ve yağmur sensörü yine yok. Kullanma kılavuzunu incelediğimde iç dikiz aynasının üstündeki radar ve kamera vasıtasıyla görev yapıyor, bunlar benim aracımda mevcut. Far anahtarını otomatik farlı anahtar ile değiştirsem, otomatik far ve yağmur sensörü aktif olur mu acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Kızıltan Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2018 Bu modifiyeli elm327 ler var. Focus'ta ne gibi değişiklikler yapabiliriz onunla. Daha doğrusu farkı var mı normal elm327 ile arasında. Almayı düşünüyorum da. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerem B. Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2018 11 dakika önce, Mustafa Kızıltan yazdı: Bu modifiyeli elm327 ler var. Focus'ta ne gibi değişiklikler yapabiliriz onunla. Daha doğrusu farkı var mı normal elm327 ile arasında. Almayı düşünüyorum da. İlk mesajı okursanız sorunuza cevap bulmuş olacaksınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Kızıltan Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2018 5 dakika önce, Kerem Bozdoğan yazdı: İlk mesajı okursanız sorunuza cevap bulmuş olacaksınız. İlk mesajı okudum evet orda iki tane fazladan işlemden bahsetmiş. Ben bunlardan başka var mı diye sordum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur A Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Teoman S bey, far sensörü yapmak için otomatik farlı far anahtarı aldım ancak soketleri uymadı. Soketi bulabilir miyim ve elektrikçiler uydurabilir mi? Veya yapan arkadaşlar nasıl yaptı acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 1 saat önce, Onur A yazdı: Teoman S bey, far sensörü yapmak için otomatik farlı far anahtarı aldım ancak soketleri uymadı. Soketi bulabilir miyim ve elektrikçiler uydurabilir mi? Veya yapan arkadaşlar nasıl yaptı acaba? Sensor falan olmadan sadece anahtarimi aldiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur A Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 (düzenlendi) 3 saat önce, BulentGulsahin yazdı: Sensor falan olmadan sadece anahtarimi aldiniz. Kullanma kılavuzuna baktığımda aynı yerde sensör var, galiba otomatik karartmalı ayna gerekiyor. Anahtarı aldım ama otomatik farlı anahtarda 14 pinli konnektör olduğu için uymadı. 14 pinli konnektör bulabilir miyim ve bulursam değiştirmesi çok zor olur mu acaba? Ekim 27, 2018 Onur A tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Far anahtarında farklı soket olmaması gerekir. Resim atarmısınız. Neden böyle söyledim açıklayım. Aslında far anahtarı alınmasına gerek yok, anahtarın içinde düğmenin dönmesini engelleyen çentikler var. Onu kırınca/devre dışı bırakınca board aynı ozaman aktif oluyor. Siz mümkünse resim atın. Birde far sensörü yağmur sensörüyle beraber. Siz camın orta-altındaaki çıkıntıyı diyorsanız o sensör far sensörü değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 İlan ve satış işinin kuralları malum yoksa önüne geçilmiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur A Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 1 saat önce, Teoman S. yazdı: Far anahtarında farklı soket olmaması gerekir. Resim atarmısınız. Neden böyle söyledim açıklayım. Aslında far anahtarı alınmasına gerek yok, anahtarın içinde düğmenin dönmesini engelleyen çentikler var. Onu kırınca/devre dışı bırakınca board aynı ozaman aktif oluyor. Siz mümkünse resim atın. Birde far sensörü yağmur sensörüyle beraber. Siz camın orta-altındaaki çıkıntıyı diyorsanız o sensör far sensörü değil. Teoman Bey, far anahtarının fotoğrafını çektim, ancak gece olduğu için arabanın camının fotoğrafını çekemedim internetten başka bir aracın fotoğrafını koyuyorum. Aynanın arka tarafındaki sensör değil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Bu soketler aynıydı yani daha doğrusu Focus ta aynıydı. Bence ford değiştirmez giriş aynı olmalı. Ayna arkasındaki evet sensör ama karartmalı ayna sensörü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Emre Öztürk Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 @Onur A Far (ve yağmur) sensörünün yerini resimde işaretledim. İşaretli yere dikkatlice bakın bence içinde sensör yok sadece kapak vardır. Sensör şuna benziyor; Bu arada @Teoman S. beyin bahsettiği, far anahtarını otomatik moda çevirmek için yapılacak işlem; 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap