Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Onur A

Üye
  • Toplam İleti

    16
  • Katılım

  • Son ziyaret

Onur A Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Samsun
  • Arabam:
    2017 Transit Jumbo Deluxe 440E
  • Meslek:
    Şoför
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Onur A's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Toplam Beğeni

  1. Şuan sadece far anahtarını aldım. Uyacak sensör konusunda emin olamadığım için alamadım. Kapağı da açmaya cesaret edemedim. Otomatik kararan ayna olmadan olmaz mı? Bu linkteki set olanı mı alayım sadece sensörü mü alayım?
  2. Teoman Bey, çok teşekkür ediyorum cevabınız için. Bu parçayı alsam uyar mı acaba? BCM'ye kablo çekme işi çok zor mu? https://tr.aliexpress.com/item/OEM-Ya-mur-I-k-Sens-r-Otomatik-Far-Sens-r-Otomatik-Silecek-FORD-i-in/32849883104.html https://tr.aliexpress.com/item/OEM-Ya-mur-I-k-Sens-r-Otomatik-Far-Seti-Kablo-Demeti-Ford-Focus-2012-i/32846364290.html?spm=a2g10.10010108.1000013.1.3ccf185fMQ3vl9&pvid=7d708ba0-8522-492d-99f6-3b94352dbe9a&gps-id=pcDetailBottomMoreThisSeller&scm=1007.13339.90158.0&scm-url=1007.13339.90158.0&scm_id=1007.13339.90158.0
  3. Teoman Bey, anahtarı geri verip focus anahtarı ile değiştirilmesini istedim. Dünde anahtar geldi, akşam taktırdım. A konumuna getirdiğimde kısa farlar yanıyor ancak göstergede A işareti çıkmıyor. Çalışmadı sanırım. Sensörün BCM'ye bağlantı işi zor mu?
  4. Yeni anahtarın girişi 14 pinli, eski anahtarınki daha küçük uymuyor. Konnektörün değişmesi gerekiyor. Bu işlemi yapacak elektrikçi bulamazsam otokoç servisinde yaparlar mı?
  5. Arka cam kapalı olduğu için karartmalı aynaya gerek yok benim için. Yapmak istediğim far ve yağmur sensörü. Yunus beyin gösterdiği yerde sensör olduğunu düşünüp far anahtarı ile olabileceğini düşündüm ama orada sensör olmayıp kapak olabileceğini söyledi Yunus bey. Far anahtarını transite göre sıfır orijinal aldım, ancak girişleri farklı ikisinin.
  6. Mevcut far anahtarı bu resimdekinden, elektrikçi çıkartıp ikisini de yan yana gösterdi girişleri farklı, olmaz dedi. Aynanın arka tarafındaki sensör derken camdakini demek istemiştim, karartmalı ayna da yok. Bu durumda otomatik karartmalı ayna ve sensör yoksa yağmur sensörü alsam, başka parça da gerekir mi?
  7. Teoman Bey, far anahtarının fotoğrafını çektim, ancak gece olduğu için arabanın camının fotoğrafını çekemedim internetten başka bir aracın fotoğrafını koyuyorum. Aynanın arka tarafındaki sensör değil mi?
  8. Kullanma kılavuzuna baktığımda aynı yerde sensör var, galiba otomatik karartmalı ayna gerekiyor. Anahtarı aldım ama otomatik farlı anahtarda 14 pinli konnektör olduğu için uymadı. 14 pinli konnektör bulabilir miyim ve bulursam değiştirmesi çok zor olur mu acaba?
  9. Teoman S bey, far sensörü yapmak için otomatik farlı far anahtarı aldım ancak soketleri uymadı. Soketi bulabilir miyim ve elektrikçiler uydurabilir mi? Veya yapan arkadaşlar nasıl yaptı acaba?
  10. Arkadaşlar, ben aracımı değiştirdim. 2017 deluxe paket aldım. Ön cam ısıtma ve hız sabitleme var ancak otomatik far ve yağmur sensörü yine yok. Kullanma kılavuzunu incelediğimde iç dikiz aynasının üstündeki radar ve kamera vasıtasıyla görev yapıyor, bunlar benim aracımda mevcut. Far anahtarını otomatik farlı anahtar ile değiştirsem, otomatik far ve yağmur sensörü aktif olur mu acaba?
  11. Teoman Bey, öncelikle çok teşekkür ediyorum. Ön camı ısıtmalı cam ile değiştirmeyi düşünüyordum zaten, yağmur sensörlü olanları da varmış. Sonra karartmalı ayna, sensör, silecek kolu ve far anahtarı almam gerekiyormuş. Pazartesi veya Salı günü alacağım. Siz karartmalı ayna ve sensörü ne kadara aldınız?
  12. Teoman Bey, bugün bir parçacı ile görüştüm. Elinde yokmuş ama sizin verdiğiniz parça kodlarına göre; BU5A-17E678-VA için 928,25 TL, BV6T-17H761-AA için 260,50 TL liste fiyatı var dedi. İstersem getirtebileceğini söyledi. Acaba bu sensör hem yağmur hem de far sensörü görevini mi görüyor?
  13. Merhaba Teoman Bey, Bu sensör kodu hem yağmur hem de far sensörü için midir?
  14. Yakup Bey, öncelikle cevabınız için çok teşekkür ediyorum. Ben 2 hafta önce ford sahibi oldum. Zaman zaman Google aramaları vasıtasıyla foruma giriyordum ancak üye olmak bu güne nasip oldu. Transitin hız sabitleyicisi olan modelleri olduğuna göre sonradan takılma ihtimali de bence var. Bu gün biraz burada yazan yerlere göz atayım dedim ama kapakları sökemedim, zorlamaya da korktum kırarım diye. Ancak her ne kadar şehir içi kullansam da bu uygulamayı yapmayı çok istiyorum, araştırmaya devam edeceğim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.