Teoman S. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2018 15 dakika önce, Cihan Ö. yazdı: Bilgi için teşekkürler. HS/MS Switch'li bir ELM var elimde, FORScan ve Focccus çalışıyor. Modifiyeliden kastınız bu mudur? Forum'da bir çok kişi yeni cluster alıp takıyor ve km ayarlıyor. Acaba servise mi ayarlatıyorlar 1000 km'den düşük her zaman bulunamaz diye düşündüm. ELM nin sizde olan switchlisi gerek birde, 1000 km den yüksek göstergeyi yazdırmak için modifiyeli focccus programı gerek. Tabi birde Yakup'un dediği servise ayarlatmak var. İstanbul'un neresindesiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2018 8 saat önce, Teoman S. yazdı: ips ten direk yapabilirsiniz. İps ne ola ki? İpc mi demek istedin? 6 saat önce, Teoman S. yazdı: ELM nin sizde olan switchlisi gerek birde bunu hiç anlamadım, zaten varmış işte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2018 @Semih O. @Yakup Çağatay @Teoman S. Bilgiler için teşekkür ederim. Eğer sorun etmeyecekse ben en iyisi servise uğrayıp KM ayarlatmayı yaptırayım. Bu arada tekrar soracağım ama, FoCCCus ile BCM'de herhangi bir parametreye değiştirmeye gerek oluyor mu ELM ile yeni renkli cluster'ı taktıktan sonra, yoksa plug'n play takınca ekran çalışıyor ve tek sorunum KM ayarı mı olacak? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2018 24 dakika önce, Cihan Ö. yazdı: tek sorunum KM ayarı mı olacak? Cihan hiç sorunun yok, km ayarlama yeterli. Yakınlardaysan gelirsin ben ayarlarım km yi. Modifiyeli elm ve modifiyeli dediğimiz farklı bir foccuss programına ihtiyacın var sadece... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın Aşık Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2018 (düzenlendi) Modifiyeli foccus programı nedir normal foccus tan farkı ne? Nisan 2, 2018 Aşkın Aşık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2018 5 saat önce, Semih O. yazdı: İps ne ola ki? İpc mi demek istedin? bunu hiç anlamadım, zaten varmış işte Zopa vaaa. Yermi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2018 2 saat önce, Aşkın Aşık yazdı: Modifiyeli foccus programı nedir normal foccus tan farkı ne? Ufak tefek yazılım farklılıkları var. Daha fazla şey yapmaya yetki veriyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın Aşık Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2018 11 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Ufak tefek yazılım farklılıkları var. Daha fazla şey yapmaya yetki veriyor. Nereden bulabiliriz lisanslı mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2018 6 saat önce, Aşkın Aşık yazdı: Nereden bulabiliriz lisanslı mi Lisans yok. Forumda bir yerlerde vardı sanırım, Fatih paylaşmıştı km ayarlama konusuydu galiba... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın Aşık Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2018 Bir saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Lisans yok. Forumda bir yerlerde vardı sanırım, Fatih paylaşmıştı km ayarlama konusuydu galiba... Elmconfing galiba degilmi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2018 7 dakika önce, Aşkın Aşık yazdı: Elmconfing galiba degilmi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2018 20 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Daha fazla şey yapmaya yetki veriyor. km ayarlama dışında fark var mı? Bu arada geçen gün fark ettim forscan de km ayarlama yapabiliyor (yukarı yönde her zaman). Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2018 15 dakika önce, Ozan Kar yazdı: km ayarlama dışında fark var mı? Sanırım yok. (Farklı bir şey denemedim) Evet forscan yolunu bize de @Murat Kav. açtı. Sync3 te foccuss çalışmayınca yeni keşifler yaptı... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2018 Bir saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Sanırım yok. (Farklı bir şey denemedim) Evet forscan yolunu bize de @Murat Kav. açtı. Sync3 te foccuss çalışmayınca yeni keşifler yaptı... Ben de bir arkadaştan öğrendim ama kimdi acaba 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat Başer Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2018 01.04.2018 - 21:58 tarihinde, Ferhat Başer yazdı: Merhabalar herkese istanbul kartaldayım. Kapalı özelliklerin aktifleştirilmesi konusunda yardımcı olabilecek arkadas varsa minnettar olacagım teşekkürler. @Gürkan Çakıroğlu abime çok teşekkür ederim bu akşam hem tanışma fırsatımız oldu ve aracın aktif olmayan tüm özellikleri aktif hale getirdi. Allah razı olsun kendisinden. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap