Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Cihan Ö.

Üye
  • Toplam İleti

    16
  • Katılım

  • Son ziyaret

Cihan Ö. Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Istanbul
  • Arabam:
    '15 Focus 1.5 TDCI Style
  • Meslek:
    Makine Müh.
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Cihan Ö.'s Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

1

Toplam Beğeni

  1. @Semih O. @Yakup Çağatay @Teoman S. Bilgiler için teşekkür ederim. Eğer sorun etmeyecekse ben en iyisi servise uğrayıp KM ayarlatmayı yaptırayım. Bu arada tekrar soracağım ama, FoCCCus ile BCM'de herhangi bir parametreye değiştirmeye gerek oluyor mu ELM ile yeni renkli cluster'ı taktıktan sonra, yoksa plug'n play takınca ekran çalışıyor ve tek sorunum KM ayarı mı olacak?
  2. Bilgi için teşekkürler. HS/MS Switch'li bir ELM var elimde, FORScan ve Focccus çalışıyor. Modifiyeliden kastınız bu mudur? Forum'da bir çok kişi yeni cluster alıp takıyor ve km ayarlıyor. Acaba servise mi ayarlatıyorlar 1000 km'den düşük her zaman bulunamaz diye düşündüm.
  3. Selamlar, aracımın casio ekran saatli cluster'ını renkli çıkma bir ekran ile değiştirmek istiyorum. Montajı çok basit fakat araca taktıktan sonra KM'yi nasıl ayarlayabilirim FORScan ya da FoCCCus ile? Bu arada FoCCCus ile de BCM'e ayar yapmak gerekir mi yeni renkli cluster takınca? Aracım 15' MCA Style paket. Teşekkürler.
  4. Selamlar, bilgiler için teşekkürler. Hem arka hem ön arabanın montajın bitmiş halinin bir fotoğrafı var mı akşamdan, görelim bir nasıl yanıyor elinize sağlık.
  5. @Fatih S. Merhaba, parca numaralari var midir acaba, nereden tedarik ettiniz? Tebrikler, guzel bir uygulama olmus ?
  6. Osman Bey merhaba. Aracın kapısı ve iç döşeme bej renk görünüyor. Bunlar orjinalinde var mıydı? Yoksa göz yanılması mı Ampülü nasıl sabitlediniz bu arada oraya?
  7. Arkadaşlar merhaba. Kapıları kitledikten sonra dıt dıt kısa korna sesini nasıl açarız bilen var mıdır? Youtube'da focus videolarında görüyorum.
  8. Elinize sağlık, canavar olmuş. Buna geri görüş kamerası takılabilir mi Otosan'ın style paketi en azından bununla sunması lazım.
  9. Arkadaşlar, geri dönüşünüz için hepinize teşekkür ederim, süper sinerji var maşallah Araba'ya aux tesisatı çekeceğim, ondan ötürü sökmek istiyorum.
  10. Semih Bey, Detayli aciklama icin cok tesekkur ederim, elinize saglik bende hic alet edavat yok, bunlari yapabilecegimi dusunmuyorum. Istanbul'da nereye gitsem kirmadan acabiliriz acaba? Ana uniteye giden kablolarda 15 dklik bir isim var, ama onlara ulasmak dusundugum kadar kolay degilmis anlasilan Servise gitsem yardimci olurlar mi dersiniz? Selamlar.
  11. Arkadaslar Merhaba, 2015 yeni kasa Style aracimin on paneli sokup, ana unitesini cikarmak istiyorum. Youtube'da hep makyajsiz kasa demontaj videolari var, ve alt tarafi bosluklu oldugundan ayni islemle soke iyorum. Istanbulda nereye gidebilirim, kirip dokmeden 20 tl vereyim soksunler tesekkurler.
  12. Arkadaşlar Merhaba, Focus 3.5 MCA Style aracımda aux 3.5mm jack yok, sadece USB girişi var. Sitede benzer problem hk. konular var; Spotify ile USB üzerinden müzik dinleyemiyorum. Ben de bu sorunu aşmak için, aux girişinden telefonu bağlamak istiyorum. USB'yi direk aux'a çevirecek bir alet zor sanırım, aşağıdaki linklerde bulunan kablodan alsam, teybin arkasında bu siyah soketleri takacak yer var mıdır? Ayrıca herşey güzel gitti, taktık diyelim, aux'a nasıl alırız teybi? http://www.ebay.com/itm/For-Ford-Focus-Mk2-MK3-S-Max-Best-Quality-Car-Interface-Aux-in-Adapter-Cables-/361397836492?hash=item5424fd5acc:g:tWwAAOSwTapV4SLu&vxp=mtr Bu olay çok önemli benim için, diğer tüm konulara baktım ama çözüm yok, bilgi az Benim bir şekilde orjinal teybe aux girişi ya da USB'yi aux'a dönüştürmeyi başarmam lazım. Teşekkürler.
  13. Arkadaşlar Merhaba, Focus 3.5 MCA için; 2015 Model Style donanım ile 2016 Model Style donanım arasında görsel/donanımsal herhangi bir fark var mıdır? Örneğin, Trend X'lerin 2015'inde olmayan, fakat 2016'da eklenen kol dayama gibi bir değişiklik.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.