Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Forscan programında lisans aldığım için mi yoksa yeni özellik eklendiği için mi bilmiyorum, beyindeki km yi göstergeye yazdırma işlemi var artık. Biz de geçen hafta fark ettik..

• Yanıt 3,4k
  • Görüntüleme 753,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Öncelikle aracın özelliği değil, sistemi crackliyorsunuz. İkincisi sizden yorum yapmak için izin istemem gerekmiyor bilmem farkında mısınız? Üçüncüsü ben size yardım etmeye çalışıyorum, belki bir gün

• Kenan Bektaş
    Kenan Bektaş

Merhaba arkadaşlar, bugün Ergün bey ile tanışma ve aracımdaki gizli özellikleri açma şansı buldum. Öncelikle forumda emeği geçen tüm arkadaşlara, sonra yardımını esirgemeyen Ergün arkadaşımıza ve foru

• 100 metre menzili olan uzunu görmeyip 10 metre menzili olan sisi mi görecek?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Ankara kimseden ses cikmayinca anahtarli bi elm327 siparis ettim insallah duzgun birsey gelir.bende becerebilirim diye umuyorum..windows 10 problem cikarir mi? Deneyen varmi acaba-261191358-173254280.jpg.1537b78104b2072307e6f73f1e890c9a.jpg

Yanıtlama zamanı:

Gostergedeki ford logosunu st yapilabiliyormuyuz

Yanıtlama zamanı:

Merhaba İzmir de yaşıyorum 2012 style plus 1.6 tdci sahibiyim aracıma bazı özellikleri aktif hale getirmek istiyorum (yokuş kalkış vb) İzmir de bu konuda yardımcı olabilecek birileri veya bir yer varmıdır acaba?

Yanıtlama zamanı:

merhaba. beylikdüzündeyim. bu konuda destek alabiliceğim biri bi r yer varmıdır. teşekkürler

Yanıtlama zamanı:
19 dakika önce, Kutlu Ocmak yazdı:

merhaba. beylikdüzündeyim.

Bağcılara yolunuz düşerse ben yardımcı olurum.

Yanıtlama zamanı:
23.04.2018 - 16:36 tarihinde, Faik Kara yazdı:

Merhaba İzmir de yaşıyorum 2012 style plus 1.6 tdci sahibiyim aracıma bazı özellikleri aktif hale getirmek istiyorum (yokuş kalkış vb) İzmir de bu konuda yardımcı olabilecek birileri veya bir yer varmıdır acaba?

Ben yardımcı olabilirim. Narlıdere’deyim. Pazar günü müsaitim.

Yanıtlama zamanı:

Focusclub üyeleri gerçekten çok hoş nitelikli ve saygın insanlar.Bugün Bülent Aydemir Bey ile tanıştım kendisine yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum

Yanıtlama zamanı:
13 saat önce, Faik Kara yazdı:

Focusclub üyeleri gerçekten çok hoş nitelikli ve saygın insanlar.Bugün Bülent Aydemir Bey ile tanıştım kendisine yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum

Aracınızı yeni özellikleriyle güle, güle kullanın.

Yanıtlama zamanı:
26.04.2018 - 21:23 tarihinde, Bülent Aydemir yazdı:

Ben yardımcı olabilirim. Narlıdere’deyim. Pazar günü müsaitim.

Bülent Bey merhaba, bu işelemi Bursa'da yapan kimseyi bulamadım var mı sizin bildiğiniz bir yer acaba?

Yanıtlama zamanı:
7 dakika önce, Ziya Yegen yazdı:

Bülent Bey merhaba, bu işelemi Bursa'da yapan kimseyi bulamadım var mı sizin bildiğiniz bir yer acaba?

Bursa’dan kimseyi tanımıyorum, ama yolunuz İzmir’e düşecek olursa elbette size de yardımcı olurum.

Yanıtlama zamanı:
30.04.2018 - 16:25 tarihinde, Bülent Aydemir yazdı:

Bursa’dan kimseyi tanımıyorum, ama yolunuz İzmir’e düşecek olursa elbette size de yardımcı olurum.

çok teşekkür ederim yazın tatile giderken izmirden geçeceğim şayet uygun imkan olursa mutlaka uğrarım yanınıza. Bursada yapan kimseyi bulamadım yetkili servisi aradım onlarda ısrarla böyle birşeyin yapılamayacağını söylüyorlar satış stratejileri gereği sanırım :)

Yanıtlama zamanı:
11 dakika önce, Ziya Yegen yazdı:

çok teşekkür ederim yazın tatile giderken izmirden geçeceğim şayet uygun imkan olursa mutlaka uğrarım yanınıza. Bursada yapan kimseyi bulamadım yetkili servisi aradım onlarda ısrarla böyle birşeyin yapılamayacağını söylüyorlar satış stratejileri gereği sanırım ?

elm cihazı bulursanız size yardımcı olabilirim.Yada istanbul a piknik buluşmasına gelin orada bir şekilde biri halleder.

Yanıtlama zamanı:
46 dakika önce, Osman Türkol yazdı:

elm cihazı bulursanız

Osman Abi benim arabada duruyor elm cihazı Polonezköye gelen herkese yardımcı oluruz.

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Ergün YILDIZ yazdı:

Osman Abi benim arabada duruyor elm cihazı Polonezköye gelen herkese yardımcı oluruz.

Ona şüphe yok 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.