Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
16 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Güle güle kullan Mesut ?

Slogan hazır;

Gizli özellik aktif etmek bizim işimiz, sizden öğrenecek değiliz ! :) 

• Yanıt 3,4k
  • Görüntüleme 753,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Öncelikle aracın özelliği değil, sistemi crackliyorsunuz. İkincisi sizden yorum yapmak için izin istemem gerekmiyor bilmem farkında mısınız? Üçüncüsü ben size yardım etmeye çalışıyorum, belki bir gün

• Kenan Bektaş
    Kenan Bektaş

Merhaba arkadaşlar, bugün Ergün bey ile tanışma ve aracımdaki gizli özellikleri açma şansı buldum. Öncelikle forumda emeği geçen tüm arkadaşlara, sonra yardımını esirgemeyen Ergün arkadaşımıza ve foru

• 100 metre menzili olan uzunu görmeyip 10 metre menzili olan sisi mi görecek?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
6 dakika önce, Zafer Akbs yazdı:

Slogan hazır;

Gizli özellik aktif etmek bizim işimiz, sizden öğrenecek değiliz ! :) 

Zafer, 15 dk içinde burda ol, öğrenecek çok şeyin var ?

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

öğrenecek çok şeyin var ?

Kesinlikle abi,

Bu aralar yoğun o tatlı yenecek :yemek:

Yanıtlama zamanı:
13 dakika önce, Zafer Akbs yazdı:

Kesinlikle abi,

Bu aralar yoğun o tatlı yenecek :yemek:

19 Ocak senin için deadline, sonrası ben yokum, sonra vay ben yoğundum vay haberim yoktu vay nebilimne demeyesin ?

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

sonrası ben yokum,

Götür beni gittiğin yere :D:D 

Hayırdır nereye gideyisun ?

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

selam arkadaşlar, hillholder özelliğini görünce atladım siparişi verdim elm327 kablosunun lakin "can't connect to ecu switch elm to hs-can" hatasını aldıktan sonra forumu didik didik ettim ve gördüm ki switchli olan elm327 kablosunu almalıymışım :( ankarada olup çalışan kablosu olan varsa yardımcı olursa cok sevinirim. aldıgım kablonun gelmesi 40gün sürdü. bi 40 gün daha beklemek istemiyorum :( 

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bugün 3. Elm kablosunu da denemiş bulunuyorum. Hala yapabilmiş değilim. Bilgisayar da kablo gözüküyor. Read from bcm dediğim de hata veriyor. Ne yaptıysam çözemedim. Her kabloda bu hatayı alıyorum. Kayseri de olup yardımcı olabilecek biri var mı acaba? 

Yanıtlama zamanı:

Sa arkadaşlar 2011 focus 1.6 ecoboost titanyum x Paket + plus paket aracım için kısmet oldu geniş ekran km gösterge aldım. Montaj ve km ayarlamak için kayseri den yardımcı olacak arkadaş varmı.? 

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Herkeze merhaba arkadaşlar konuya söyle başlamak istiyorum. Belki söyleceklerim konu dahilinde olmaya bilir ama 173 sayfa okuduğum için bunu haketiğimi düşünüyorum ??...2004 alfa romeo 156 1.6 ts sahibiyim , yaklaşık 1 aydır ford markasını modellerini araştırıyorum, 12 - 14 trendx focus almaya karar verdim. Bu kararımda @Gürkan Çakıroğlu @Yakup Çağatay @Teoman S. @Ergün YILDIZ @Ozan Kar ve adı aklıma gelmeyen forum üyelerinin yardım severliği, ilgisi etken olmuştur.Kendi aracımı satıp focus ailesine en kısa zamanda dahil olmak istiyorum.Alfadan çok çok çok memnunum Alfa benim için bir başkadır ama insanlar değişik tatlar takmak ister ya benimkide öyle bir şey. Fazla uzatmadan konuyu kapatıyım...

Buda alfam selamla olum abilerini?

IMG_20180203_151131.jpg

IMG_20180203_151214.jpg

IMG_20180203_151131.jpg

Yanıtlama zamanı:

Elimizden geldiğin ce, dilim döndüğünce yardımcı olurum.. :D

Yanıtlama zamanı:

Alalım  abi ?173 sayfa okurken anladım yardım severliliğinizi.. Bu arada istanbula ayda bir geliyorum inşallah ziyaretinizede gelmek istiyorum muhabbet amaçlı ,focusumla tabi?

Yanıtlama zamanı:

Yav bişey soracağım sevgili arkadaşlar bu elm ile aktif edilen özellikler içerisinde park sensorlerinin misal 20 km ve altında otomatik açılması gibi birşey mevcut mu.olsaydi iyi olurdu

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
17.02.2018 - 00:19 tarihinde, Mete Turfan yazdı:

Yav bişey soracağım sevgili arkadaşlar bu elm ile aktif edilen özellikler içerisinde park sensorlerinin misal 20 km ve altında otomatik açılması gibi birşey mevcut mu.olsaydi iyi olurdu

maalesef. golf verelim :D 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.