Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Kutlu Ocmak

Üye
  • Toplam İleti

    43
  • Katılım

  • Son ziyaret

Kutlu Ocmak Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İst Esenyurt
  • Arabam:
    Focus Mk3 1.6 TDCI 2014
  • Meslek:
    Bankacı
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

744 profil görüntüleme

Kutlu Ocmak's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

10

Toplam Beğeni

  1. merhaba. 2014 model focus style için kol dayama uygun mudur? yazışmalara baktım ama o model için sanki bir örnek resim video göremedim.
  2. merhaba. 2014 focus umun çakmaklığını usb ye çevirmek istiyorum. bu hususta bilgi ve desteklerinizi rica ederim.
  3. merhaba. dikiz aynamdaki ufak bir kırık alanı hızlı yapıştırıcı ile tutturmaya çalışırken kapının üstüne hızlı yapıştırıcı damlattım. ve birde yetmezmiş gibi elimle yaydım ? anında kuruduğu için şuan koca bi parça yapıştırıcı durmakta. bu hızlı yapıştırıcı kaportadan nasıl çıkartılır bilen varsa yardımlarını rica ederim. asteon denedim olmadı. pasta cila ile ovaladım olmadı.
  4. teşekkürler sekan bey
  5. merhaba. aracımdaki baskı balatadan gelen sesle ilgili olarka konuyu çözebilicek beylikdüzü yada esenyurtta ford araçlar konsunda etkili olan bir servis bilen varmıdır.syg
  6. FORD OTOSANA yaptığım şikayet sonucunda geri dönüşleri şu şekilde oldu. "bu araçtan ses gelme sorunu aracın KARAKTERİSTLİK özelliği dir". bu şekilde daha yardımcı olamıyoruz dediler:)
  7. şimdi ford otosana savaş açtım ? ford otosan mühendisleri gelip arabayı kontorl edicek. bakalım ne sonuç çıkıcak. olmadı şu OEM parça konusuna bakıcam mecbur:) yoksa şu piyasada bi araba satıp yerine yeni bir araba almak çok zor.
  8. bilgilendirmeler için teşekkür ederim. ford otosana şikayet bildirdim bakalım ne dönicekler. bende bi koç çalışanıyım. bayağa bi zorlıcam. yani bu çoğu arabada yaşanan bir sorun muş. bu şekilde dönüş kabul etmicem. oem parça konusunuda düşünücem artık. yakup kardeşim bu arabayı satıp yerine ne alıyım ? bunu satsam etse etse 75 bin eder. sıfır bir araç olmuş en az 120 bin tl. hem bu güzellik satılırmı ya öle kolay kolay ?
  9. araca zarar veren bir problem değil. sadece metalin metale değme sesi.aşırı kötü. az bi yokuşta bağırıyor. bu sorunu kalıcı olarak çözebilen varmı acaba sitede. gerçekten aşırı mutsuzum arabamdan çunku. 18 jant body kit olan bir focus. görüntü mükemmel benim için ama ses inanılmaz soğuttu beni arabadan. ford otosana şikayet yazdım ama ne dönüş yapıcaklar bilmiyorum
  10. evet 25 mayısta almıştım aracı. haftasonu tekrar aynı ses tekrarladı. hemde daha yüksek bir sesle:) delirmek üzereyim. en ufak bi yokuşta bööoorrghh diye bağırıyor araba. şuan satmayı bile düşünüyorum aracı.servisi arıcam bakalım ne dicekler . büyük bir kavga beni bekliyor gibi:)
  11. bmw 1 kasa gibi duruyor.
  12. teşekkürler cem bey ? ikinci araç için alıcam. günde 20 km yapmayan araç için. sanırım idare edicektir petlas.
  13. peki bende başka bi noktadan giriyim konuya. petlas lastik mi daha iyidir yoksa taurus marka mı ?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.