Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 20179 yıl comment_397774 Bunların hepsi smart haricinde olanlar var ama ayna ısıtmıyor sanki bilemedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 20179 yıl comment_397777 Şimdi, Mustafa.Yıldız yazdı: Bunların hepsi smart haricinde olanlar var ama ayna ısıtmıyor sanki bilemedim Ayna otomatik katlanıyor mu? Katlanıyorsa ısıtmada olması gerek diye biliyorum,bir aynayı (sadece ayna kısmını) söküp bir arkasına bakın bakalım rezistans var mı? Yoksa ısıtma + katlama için yapılacak 2 şey var hangisini yapacağınız size kalmış; 1-Otomatik katlanır ısıtmalı ayna alıp mevcut aynalarınızı değiştirmek(modüllerinde değişmesi gerek) 2-Ekstra ayna alıp arkasına rezistans döşeyip bağlamak bunuda @Volkan Ö. abi yapmıştı,konusuda vardı ama bulamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 20179 yıl comment_397797 2 saat önce, Semih G. yazdı: Ayna otomatik katlanıyor mu? Katlanıyorsa ısıtmada olması gerek diye biliyorum,bir aynayı (sadece ayna kısmını) söküp bir arkasına bakın bakalım rezistans var mı? Yoksa ısıtma + katlama için yapılacak 2 şey var hangisini yapacağınız size kalmış; 1-Otomatik katlanır ısıtmalı ayna alıp mevcut aynalarınızı değiştirmek(modüllerinde değişmesi gerek) 2-Ekstra ayna alıp arkasına rezistans döşeyip bağlamak bunuda @Volkan Ö. abi yapmıştı,konusuda vardı ama bulamadım. Aynalar otomatik katlanıyor. Sitedeki Donanım listesinde yok rezidansa basıyorum ama ısıtıp ısınmadığına dikkati bakayım bir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 20179 yıl comment_397799 Şimdi, Mustafa.Yıldız yazdı: Aynalar otomatik katlanıyor. Sitedeki Donanım listesinde yok rezidansa basıyorum ama ısıtıp ısınmadığına dikkati bakayım bir Rezistansı açtıktan 1-2 dakika sonra elinizi aynaya değdirin bakalım herhangi bir ısınma var mı? Yoksa dediğim gibi ayna arkasına bakmak lazım ki ısıtma vardı diye hatırlıyorum o pakette. Belki bir kopukluk,temassızlık vardır. Bunlara bir bakın olmadı yukarıdaki yöntemlerle ısıtma eklenir kolayca. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 20179 yıl comment_397836 Lastik basınç uyarısını aktif ederken önce write to bcm yapıp sonramı abs menüsünden ecuyamı yüklüyoruz, yoksa değişikliği yapıp direk abs menüsündenmi yüklüyoruz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 20179 yıl comment_397859 Lastik basınç uyarısını aktif ederken önce write to bcm yapıp sonramı abs menüsünden ecuyamı yüklüyoruz, yoksa değişikliği yapıp direk abs menüsündenmi yüklüyoruz Birinci sayfada harfiyen her şey yazıyor. Ben de yaptım sadece ilk sayfayı okumanız bence yeterli Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20179 yıl comment_398738 An itibarıyla aracımın otomatik kilitleme ve lastik basınç ölçme özelliğini aktif ettim.Ama şu anda gauge menüde 5 tane dtc kodu alıyorum.Forscan ile ilk dtc tarattığımda arızalar çıktı.Arıza kodlarını sil tuşuna basıp kodları sildim.Daha sonra tekrar arıza tarattım arıza bulunamadı.Fakat gauge menüye tekrar girdiğimde dtc kodlarının halen durduğunu gördüm.Yani şu anda forscan ile arıza kodu göstermiyor ama gauge menüde arıza gözüküyor.Acaba elm327 kablomda modifiye olmadığı için mi gauge menüdeki arıza silinmiyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20179 yıl comment_398739 Şimdi, Mehmet Çallı yazdı: An itibarıyla aracımın otomatik kilitleme ve lastik basınç ölçme özelliğini aktif ettim.Ama şu anda gauge menüde 5 tane dtc kodu alıyorum.Forscan ile ilk dtc tarattığımda arızalar çıktı.Arıza kodlarını sil tuşuna basıp kodları sildim.Daha sonra tekrar arıza tarattım arıza bulunamadı.Fakat gauge menüye tekrar girdiğimde dtc kodlarının halen durduğunu gördüm.Yani şu anda forscan ile arıza kodu göstermiyor ama gauge menüde arıza gözüküyor.Acaba elm327 kablomda modifiye olmadığı için mi gauge menüdeki arıza silinmiyor? DTC leri silmek için modifiyeli kablo gerekiyor. Lazımsa müsait bir ara benim kabloyu veririm silersiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20179 yıl comment_398740 ELM327 konusunda K.Maraş veya Mersin ilinde bu konuda yardımcı olabilecek, yapalım diyecek bir forumdaş var mı? Ocak 6, 20179 yıl Erkut Ertekin tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20179 yıl comment_398744 20 dakika önce, Sarp D. Uygur yazdı: DTC leri silmek için modifiyeli kablo gerekiyor. Lazımsa müsait bir ara benim kabloyu veririm silersiniz. Teşekkür ederim. Fırsat bulursam kabloyu modifiye etmeyi deneyeyim. Olmazsa sizin kabloyla silebiliriz müsait bir zamanda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20179 yıl comment_398885 27.06.2014 - 11:16 tarihinde, Giray Aksen yazdı: Bu arada #23 ile sakin oynamayın cruse control devre dışı kalıyor ben denedim patladı serviste güncelleme yapıldı. Giray benimde yardıma ihtiyacım var banada yardım edermisin --13 dakika sonra eklendi-- 16.12.2016 - 15:42 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Son kez olmaz Cengiz Biz burda iki kez yardım edince veya teklif edince kapatalım mı o zaman konuyu Gürkan benimde yardıma ihtiyacım var Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20179 yıl comment_398894 CC devreden çıktıysa rcm sekmesinde de initialize yapın. Faydası olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20179 yıl comment_398899 28 dakika önce, Nazmi Kırma yazdı: Giray benimde yardıma ihtiyacım var banada yardım edermisin --13 dakika sonra eklendi-- Gürkan benimde yardıma ihtiyacım var Hiç sıkıntı yok Nazmi, çözeriz Ataşehir e düşür yolunu ? Halledelim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20179 yıl comment_398906 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Hiç sıkıntı yok Nazmi, çözeriz Ataşehir e düşür yolunu ? Halledelim. o kolay da sana nasıl ulaşacağım Ocak 7, 20179 yıl Nazmi Kırma tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 20179 yıl comment_399995 Arkadaşlar hepinize teşekkürler. Yokuş desteği, lastik basıncı ve AUX bağlantısı tamamdır. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın