Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20179 yıl comment_401409 Şuan tüm markalarda araç haraket eder etmez kapılar kilitleniyor. Sonuçta kaza anında kendiliğinden açılır diye tahmin ediyorum. Şehir içi kullanımda çok sıkıntı şuanki durum. Kapkaç olayları oldukça fazla ve ben sürekli kilitlemeyi unutuyorum Sizin aracınız buna programlı mı peki ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20179 yıl comment_401411 Ozaman elm327 kablolu alıp deniycem, umarım aracın beyninde problem olmaz zaten sadece auto lock özelliğini açmayı düşünüyorum --0 dakika sonra eklendi-- Yakup bey aracınız buna programlı mı derken? Nedemek istediğinizi anlayamadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20179 yıl comment_401414 38 dakika önce, Beyazıt Turgay yazdı: Şuan tüm markalarda araç haraket eder etmez kapılar kilitleniyor. Sonuçta kaza anında kendiliğinden açılır diye tahmin ediyorum. Şehir içi kullanımda çok sıkıntı şuanki durum. Buna Bence sırf bunun için uğraşmaya değmez ama siz bilirsiniz. Kemer takmak gibi bunu da alışkanlık haline getirmek zor olmasa gerek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20179 yıl comment_401415 Zaten bukadar saçma bişey olamaz yani bu auto lock özelliği isteğe bağlı olarak yapılabilmeli, Ford markası bu konuda sınıfta kaldı bence. Ben ilk kez Ford sahibi oldum diğer marka araçlarımda bu özellik zaten vardı. Yetkili servis aktif hale ids ile gelebileceğini söylüyor ama yasak mış yapmıyorlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20179 yıl comment_401418 31 dakika önce, Beyazıt Turgay yazdı: Zaten bukadar saçma bişey olamaz yani bu auto lock özelliği isteğe bağlı olarak yapılabilmeli, Ford markası bu konuda sınıfta kaldı bence. Ben ilk kez Ford sahibi oldum diğer marka araçlarımda bu özellik zaten vardı. Yetkili servis aktif hale ids ile gelebileceğini söylüyor ama yasak mış yapmıyorlar Yetkili servis adı üzerinde sadece fabrikasyon sunulan işleri yapmakla yükümlüdür. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20179 yıl comment_401419 Şimdi, Beyazıt Turgay yazdı: Zaten bukadar saçma bişey olamaz yani bu auto lock özelliği isteğe bağlı olarak yapılabilmeli, Ford markası bu konuda sınıfta kaldı bence. Ben ilk kez Ford sahibi oldum diğer marka araçlarımda bu özellik zaten vardı. Yetkili servis aktif hale ids ile gelebileceğini söylüyor ama yasak mış yapmıyorlar Siz kabloyu temin edin gerisi kolay team Viewer ile bağlanır hallederiz. Bana da forumdan arkadaşlar yardım etmişti şimdi kendim hallediyorum bir çok şeyi... sağolsunlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20179 yıl comment_401420 İyilikler bulaşıcı olduğu sürece güzel [emoji106] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20179 yıl comment_401422 Yakup Çağatay bey eğer arabanın böyle bir özelliği varda servis açmıyorsa o servise tabikide kızarım. Siz bence bu konuya ilişkin yorum yapmayın ben auto lock özelliğini aktif olmasını istiyorum sizi ilgilendirmez yardım istedik yorum değil diğer arkadaşlara tşk Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20179 yıl comment_401425 Şimdi servisin de kendine göre geçerli sebepleri olabilir, kendimiz yapabildiğimiz birşey olduğundan çok da takmayın bence. Cepten giriyorum nerden olduğunuzu göremedim ama yakinsaniz hallederiz. Hiç dert etmeyin..Ekleme: yarın yola çıkacağım, İzmir'den Ankara sonra da Yozgat'a geçiş yapacağım, yol üzerinde isteyen olursa yardimci olurum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20179 yıl comment_401426 25 dakika önce, Beyazıt Turgay yazdı: Yakup Çağatay bey eğer arabanın böyle bir özelliği varda servis açmıyorsa o servise tabikide kızarım. Siz bence bu konuya ilişkin yorum yapmayın ben auto lock özelliğini aktif olmasını istiyorum sizi ilgilendirmez yardım istedik yorum değil diğer arkadaşlara tşk Öncelikle aracın özelliği değil, sistemi crackliyorsunuz. İkincisi sizden yorum yapmak için izin istemem gerekmiyor bilmem farkında mısınız? Üçüncüsü ben size yardım etmeye çalışıyorum, belki bir gün hayatınızı kurtaracak ufacık detay. Sakince tekrar okumanızı tavsiye eder, tekrar saygısız yorum yaparsanız; sizi bu siteden engellemek zorunda kalacağımı bildirmek isterim. Unutmayın burada herkes yardım etmek için var zaten, kimse birine laf yetiştirmek için zaman kaybetmek istemez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20179 yıl comment_401465 Arkadaşlar lastik basınç uyarısını sonunda gördüm.Tüm lastikler 30 psi iken tek lastiği 15 psi ye düşürdüm.Yaklaşık 5 km sonra uyarı çıktı.Daha önceki sayfalarda küçük ekranlı göstergelerde de uyarı çıkıyormu gibi yazılar okumuştum.Bilmiyorum fotoğraf paylaşan oldumu. Eğer paylaşan olmadıysa buyrun malum uyarı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20179 yıl Yazar comment_401471 3 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Öncelikle aracın özelliği değil, sistemi crackliyorsunuz. tam tersi, aracın özelliği. crack filan yok konfigrasyon değişikliği yapılıyor sadece. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20179 yıl comment_401472 4 dakika önce, Ozan Kar yazdı: tam tersi, aracın özelliği. crack filan yok konfigrasyon değişikliği yapılıyor sadece. Aydınlandım çok sağol Bilmiyordum, anlaşılır olsun diye ifade ettim öyle O yüzden sonradan açılan (özellik) arabaların kilidi açılmıyor, demekki farklı yazılım engeli de var arabada. Keyfen kapattıklarını düşünmüyorsun umarım? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20179 yıl Yazar comment_401477 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Aydınlandım çok sağol Bilmiyordum, anlaşılır olsun diye ifade ettim öyle O yüzden sonradan açılan (özellik) arabaların kilidi açılmıyor, demekki farklı yazılım engeli de var arabada. Keyfen kapattıklarını düşünmüyorsun umarım? açıkça yazmadığın aksine zaman yanlış anlaşılabilir / yanlış yönlendirici olabilir bence. nerden biliyosun? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 20179 yıl comment_401479 16 dakika önce, Ozan Kar yazdı: açıkça yazmadığın aksine zaman yanlış anlaşılabilir / yanlış yönlendirici olabilir bence. nerden biliyosun? Sonradan özellliği açılınca, kazada kilidi açılmayan araba gördüm. Ötesini bilemiyorum, belli ki özellik yok Avrupa'da açmadılar özelliği. Böyle bir şeyin pazarlama opsiyonu olacağını sanmıyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın