Adem Yuce Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2019 Mahmut KARADAĞ kardeşime teşekkür ediyorum. Dün (05.01.2019) benimle buluştu ve focus umda aktif edilebilecek bütün özellikleri: Kapıların otomatik kilitlenmesi, Lastik basınç, Yokuş kalkış desteği ve cam açma kapama özelliklerini aktif etti. Sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2019 02.01.2019 - 18:11 tarihinde, Yasin Taşcı yazdı: forscanı lisansladım 2.3.2019 2 aylık bi lisans verdi 2016 dizel focusa dpf rejenasyonu yapamıyorum anahtar işaretine tıkladığımda dpf statik rejenasyon sekmesi çıkmıyo sizce nerde yanlış yapıyorum Kablo modifiyeli mi? Bende çıkıyor rejenerasyon işlemi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2019 14 saat önce, Sarp D. Uygur yazdı: Kablo modifiyeli mi? Bende çıkıyor rejenerasyon işlemi. evet modifiyeli sivici sağ sol yapıyorum bişey değişmiyor foccus programını sorunsuz kullandım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 08.01.2019 - 13:26 tarihinde, Yasin Taşcı yazdı: evet modifiyeli sivici sağ sol yapıyorum bişey değişmiyor foccus programını sorunsuz kullandım. Forscan ayarlarında da hs-ms switch olarak seçili mi peki? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Ayaz Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 10.05.2018 - 13:50 tarihinde, Sarp D. Uygur yazdı: Göstergeyi ST açılış yapabiliyoruz focccus üzerinden, ayrıca yeni esc menüsü (çekiş kontrol) ile spor modu açılabiliyor ve elektronik hız sabitleyici tamamen devre dışı bırakılabiliyor. Ruslar sağolsun yeni şeyler öğreniyoruz... Araç ST olmasa bile logoyu değiştirebiliyormuyuz? Araç 2013 trend x spor modu açılırmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Sakallı Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 Sevgili @Ozan Kar Bu konu başlığı altında araçlarımızda aktif edebileceğimiz özelliklere dair çok güzel ve faydalı paylaşımlar var. Senden ricam bu özelliklerin kodlarını vs. İlk sayfadaki ilk iletine eklemendir. Zira konu ile ilgilenen arkadaşlar aynı şeyleri sormalarının ve aynı cevapları almalarının sonu olmayacak, ilk sayfalardaki faydalı olan konu 200 sayfada takip edilemez olmuştur. Gereğini yapacağını düşündüğüm için şimdiden bu güzel konu ile ilgilenen tüm forumdaşlarım adına sana teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 2 saat önce, Alper Sakallı yazdı: Sevgili @Ozan Kar Bu konu başlığı altında araçlarımızda aktif edebileceğimiz özelliklere dair çok güzel ve faydalı paylaşımlar var. Senden ricam bu özelliklerin kodlarını vs. İlk sayfadaki ilk iletine eklemendir. Zira konu ile ilgilenen arkadaşlar aynı şeyleri sormalarının ve aynı cevapları almalarının sonu olmayacak, ilk sayfalardaki faydalı olan konu 200 sayfada takip edilemez olmuştur. Gereğini yapacağını düşündüğüm için şimdiden bu güzel konu ile ilgilenen tüm forumdaşlarım adına sana teşekkür ederim. Mesela? Benim bildiğim herşey ilk mesajda yazıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 11 saat önce, Sarp D. Uygur yazdı: Forscan ayarlarında da hs-ms switch olarak seçili mi peki? onu hiç bilmiyorum hangi sekmeden seçmeliyim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2019 1 saat önce, Yasin Taşcı yazdı: onu hiç bilmiyorum hangi sekmeden seçmeliyim? switchi değiştir diyo mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2019 5 saat önce, Ozan Kar yazdı: switchi değiştir diyo mu? sivici 2 yönlüde denedim bişey değişmedi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2019 9 saat önce, Ozan Kar yazdı: Mesela? Benim bildiğim herşey ilk mesajda yazıyor. Hız 120 yi geçince uyarı sesi çıkarması, açılış logosunu sd yapma vs. İlk aklıma gelenler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2019 Bir saat önce, Selçuk Öz. yazdı: Hız 120 yi geçince uyarı sesi çıkarması, açılış logosunu sd yapma vs. İlk aklıma gelenler... Hız uyarısını bilmiyorum, yol bilgisayarından ayarlanmıyor mu o? Titanium dışında mı yok? Logoyu eklerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Sakallı Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2019 20 saat önce, Ozan Kar yazdı: Mesela? Benim bildiğim herşey ilk mesajda yazıyor. ST logosu koyma, düz maviden mavi-siyah arka plan yapma vs. Sen daha iyi bilrsin işte ilk mesajda yazmayıp sonradan ulaşılmış özelliklere. Onları da ilk mesaja eklemeni istiyor halk ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sergen Işık Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2019 Benim bir sorun olucaktı okumada sorun yaşıyorum dolarken bir kere okuttum ondada yazarken sorun yaşadım neden kaynaklı olabilir yazarken de hata verince yakıtı görmez oldu sonra forscanla düzelte bildim ıstan bul anadolu takasındayım yardim edebilicek bir arkadaş yardim ederse çok sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan İnce Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2019 Pardon burda alarm olayı var acaba aktif edilebiliyor mu ya da 2012 c max de tit x var mıdır acaba alarm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap