Emrah Ayaz Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2018 Arkadaşlar elm327 modifiyeli cihazdan almayı düşünüyorum işlemleri yaparken hs can ve ms can anahtarında hangisini kullaniyoruz? Yada hs can ne işe yarıyor ms can ne işe yarıyor? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Öztürk Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2018 iyi günler aranıza yeni katıldım. eski focus 1 yeni C-max kullanıcısıyım. aracım 2013 model trend. yazdıklarınızın bir çoğunu okudum sayılır. bu yapılan işlemi benim aracımda yapma şansım var mı? genelde focus üzerinden konuşmuşsunuz. OBD2 cihazının bluetooht modelinden elimde mevcut. cep telefonundan yol bilgisayarı olarak kullanıyorum. bu obd2 cihazını bağlanmıyor demişsiniz. illaki kablolu olanları şart mı ? sanayide tanıdıkların arıza tesbiti için kullandıkları wi-fi üzerinden çalışan profesyonel cihazlarla da foccus programını çalıştırabilirmiyiz? emeği geçen arkadaşlara teşekkürler faydalı paylaşım olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2018 1 saat önce, Barış Öztürk yazdı: C-max kullanıcısıyım Barış, özellikleri açmak kablolu cihaz ile mümkün hatta modifiyeli cihaz olursa forscan arıza kodlarını da silmek mümkün. Senin araçta en önemli katkı yokuş kalkış olacak. Bende Trend C-Max kullandım ve özellikleri açmıştım. İst Ataşehirdeyim eğer yolun düşerse 5 dk da açarız tüm özellikleri ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Öztürk Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2018 teşekkür ederim bilgi için. sırf bunun için istanbul'a bile gelirim. hem ziyaret hem ticaret misali. foccus programı bu iş için yeterli mi?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2018 3 dakika önce, Barış Öztürk yazdı: teşekkür ederim bilgi için. sırf bunun için istanbul'a bile gelirim. hem ziyaret hem ticaret misali. foccus programı bu iş için yeterli mi?? Foccuss programı ve elm kablo yeterli. Pek uzak sayılmazsın, sen gel hallederiz, çay kahve sohbet ederiz, No ticaret yani ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2018 9 saat önce, Barış Öztürk yazdı: illaki kablolu olanları şart mı ? şart değil ama riskli. modifiyeli olması daha temiz. 9 saat önce, Barış Öztürk yazdı: wi-fi üzerinden çalışan profesyonel cihazlarla elm327 komutlarını desteklemesi gerekiyor yani sanmam. forscan çalışabilir. Gürkan abiyle yapmanız en rahat ve güvenlisi olur. 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan İnce Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2018 Abi bu elm327 ile cmax tit x alarm aktif ediliyor mu acaba daha doğrusu böyle bir özellik var da biz mi bilmiyoruz :)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2018 11 dakika önce, Erkan İnce yazdı: Abi bu elm327 ile cmax tit x alarm aktif ediliyor mu acaba daha doğrusu böyle bir özellik var da biz mi bilmiyoruz :)) Gerekli olan modül aracında yok, takıp bağlantılarını yapıp aktif etmek gerekli... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2018 Modulsuz aktif edilirse kapı açılırsa çalar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Sakallı Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2018 19.12.2018 - 11:46 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Foccuss programı ve elm kablo yeterli. Pek uzak sayılmazsın, sen gel hallederiz, çay kahve sohbet ederiz, No ticaret yani ? Abi çaylar 3 olsun mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2018 42 dakika önce, Alper Sakallı yazdı: Abi çaylar 3 olsun mu ? Why not ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Sakallı Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2018 7 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Why not ? Eyvallah abi müsaitlik durumunuza göre gün ve saat belirleriz o halde. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Akalın Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2018 Merhaba Gürkan Hoca'm, Bir çayınızı içmeye ben de gelmek isterim ? 2015 Focus aracıma Aux bağlantısı yapacağım. Boş bir zamanınızda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2018 (düzenlendi) 14 saat önce, Engin Akalın yazdı: Merhaba Gürkan Hoca'm, Bir çayınızı içmeye ben de gelmek isterim ? 2015 Focus aracıma Aux bağlantısı yapacağım. Boş bir zamanınızda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Makyajlı kasada mevcut teyp ile AUX mümkün değil diye hatırlıyorum. Düzeltiyorum şurada bir arkadaş yapmış sanırım ama mk3 gibi ACM üzerinde pin hazırlığı yok sanırım. Aralık 24, 2018 Semih O. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Akalın Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2018 14 saat önce, Semih O. yazdı: Makyajlı kasada mevcut teyp ile AUX mümkün değil diye hatırlıyorum. Düzeltiyorum şurada bir arkadaş yapmış sanırım ama mk3 gibi ACM üzerinde pin hazırlığı yok sanırım. Semih Bey, ben de sizin gönderdiğiniz yöntemi kullanacağım. Mecburen lehimlemek gerekecek... Daha önceki aracımda da yapmıştım aynı şeyi ama onda (clio) aktifleştirmek gerekmiyordu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap