Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Engin Akalın

Üye
  • Toplam İleti

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

Engin Akalın Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    '15 Focus Style
  • Meslek:
    Öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

595 profil görüntüleme

Engin Akalın's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Toplam Beğeni

  1. Bu akşam Gürkan Hoca’m hem aux bağlantısını hem de otomatik kapı kilitlemeyi aktif etti... Var olsun...
  2. Semih Bey, ben de sizin gönderdiğiniz yöntemi kullanacağım. Mecburen lehimlemek gerekecek... Daha önceki aracımda da yapmıştım aynı şeyi ama onda (clio) aktifleştirmek gerekmiyordu.
  3. Merhaba Gürkan Hoca'm

    Elm ile aux aktif etmek için yardımcı olabilir misiniz?

  4. Merhaba Gürkan Hoca'm, Bir çayınızı içmeye ben de gelmek isterim ? 2015 Focus aracıma Aux bağlantısı yapacağım. Boş bir zamanınızda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  5. Hımm, ben de meraklandım şimdi... Gelişme olursa haber verirseniz sevinirim...
  6. Yakup Bey, bu ürünü serviste bilmiyorlar, cyclone sitesinde ben göremedim... Siz nerden buldunuz acaba?
  7. Aracınızı güle güle kullanın Berat Bey... Multimedya Focus 3 ile aynı mı acaba? Yoksa 3,5 için mi tasarlamışlar? Bir de multimedia ile gelen kapı kilidi tuşu çalışıyor mu?
  8. Merhaba Arkadaşlar, Makyajlı kasa bir Focus alarak ben de aranıza katıldım. Araç henüz 15 günlük ve üç haneli kilometrelerde... Daha önce dizel araç deneyimi olmayan ve 6 ileri vites kullanmayan biri olarak birkaç noktada zorluk yaşıyorum. (Belki de benim acemiliğim değil araçtaki bir problem, bilemiyorum.) Aracın vites geçişlerinde -aracın vites değiştir uyarısının da yardımıyla- yükseltirken bir problem yaşamıyorum ancak iş vites düşürmeye gelince sıkıntı ortaya çıkıyor. Bu forumda ve internet ortamında sorguladığımda daha çok 1. vitese indirirken sorun yaşayanlar olduğunu okudum. Benim sorunum ise 3. vitesten 2. vitese indirirken. Araç 2. vitese geçmiyor, vites kolunu 3'ten 2'ye almak istediğimde vites kolu zorlanıyor ve araç 2. vitese inmiyor. Çözüm olarak (ne kadar doğru bilmiyorum) ya 3. viteste devam ediyorum ki bu seferde araç silkme yapıyor ya da 1. vitese indiriyorum. 1. vitese indirdiğimdeyse yığılma oluyor. 3'ten 2'ye inmezken 1. vitese inmesi (takılma, zorlama falan olmuyor 3'ten 1'e alırken) bana tuhaf geldi. Henüz aracı yeterince tanımadığım için uygun devir aralığında vitesi küçültemediğimi düşünerek hangi devir aralıklarında 3'ten 2'ye indirdiğimi kontrol ettiğimde 800-1000 devir aralığında 3'ten 2'ye zorlanmadan geçtiğini gördüm. Ancak her seferinde bu devir aralığında sorunsuzca geçiş de yapamıyorum. Daha üst devirlerde kesinlikle 3'ten 2'ye inmiyor. Ben mi aracı tanımıyorum yoksa aracın şanzumanında mı bir problem vardır? Siz ne düşünüyorsunuz? Not: Forum içerisindeki aramalarımda konu ile ilgili açıklama bulamadığım için burada soruyorum. Konu kirliliği olmaması adına da yeni konu açmak istemedim. Forum kullanımı ile ilgili yanlışlarım varsa affola...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.