Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Acaba Kuga'da kullanıp özellik açan/kapayan var mı ? Çalışır mı ?

• Yanıt 3,4k
  • Görüntüleme 752,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Öncelikle aracın özelliği değil, sistemi crackliyorsunuz. İkincisi sizden yorum yapmak için izin istemem gerekmiyor bilmem farkında mısınız? Üçüncüsü ben size yardım etmeye çalışıyorum, belki bir gün

• Kenan Bektaş
    Kenan Bektaş

Merhaba arkadaşlar, bugün Ergün bey ile tanışma ve aracımdaki gizli özellikleri açma şansı buldum. Öncelikle forumda emeği geçen tüm arkadaşlara, sonra yardımını esirgemeyen Ergün arkadaşımıza ve foru

• 100 metre menzili olan uzunu görmeyip 10 metre menzili olan sisi mi görecek?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
‎6‎.‎10‎.‎2018 - 18:46 tarihinde, H. Cenk yazdı:

@Ozan Kar bir şey soracağım. Arabadaki multimedyaya torque uygulaması kurup birşeyler görmek için şu odb2 uygun olur mu? 16 pin yazıyor. V1.5 ve V2.1 i var.  Fark eder mi , hangisini almalı? 2 dolar fiyatı var alide. 

ELM327-V1-5-V2-1-USB-Bluetooth-OBD-2-Scanner-Automotive-for-PC-EML-327-V1.jpg_640x640q90.jpg

2.1 versiyonlar bizim araçlarda çalışmıyor. 1.5 olanlardan alın.

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar, ben aracımı değiştirdim. 2017 deluxe paket aldım. Ön cam ısıtma ve hız sabitleme var ancak otomatik far ve yağmur sensörü yine yok. Kullanma kılavuzunu incelediğimde iç dikiz aynasının üstündeki radar ve kamera vasıtasıyla görev yapıyor, bunlar benim aracımda mevcut. Far anahtarını otomatik farlı anahtar ile değiştirsem, otomatik far ve yağmur sensörü aktif olur mu acaba?

Yanıtlama zamanı:

Bu modifiyeli elm327 ler var. Focus'ta ne gibi değişiklikler yapabiliriz onunla. Daha doğrusu farkı var mı normal elm327 ile arasında. Almayı düşünüyorum da.

Yanıtlama zamanı:
11 dakika önce, Mustafa Kızıltan yazdı:

Bu modifiyeli elm327 ler var. Focus'ta ne gibi değişiklikler yapabiliriz onunla. Daha doğrusu farkı var mı normal elm327 ile arasında. Almayı düşünüyorum da.

İlk mesajı okursanız sorunuza cevap bulmuş olacaksınız.

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Kerem Bozdoğan yazdı:

İlk mesajı okursanız sorunuza cevap bulmuş olacaksınız.

İlk mesajı okudum evet orda iki tane fazladan işlemden bahsetmiş. Ben bunlardan başka var mı diye sordum.

Yanıtlama zamanı:

Teoman S bey, far sensörü yapmak için otomatik farlı far anahtarı aldım ancak soketleri uymadı. Soketi bulabilir miyim ve elektrikçiler uydurabilir mi?

Veya yapan arkadaşlar nasıl yaptı acaba?

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Onur A yazdı:

Teoman S bey, far sensörü yapmak için otomatik farlı far anahtarı aldım ancak soketleri uymadı. Soketi bulabilir miyim ve elektrikçiler uydurabilir mi?

Veya yapan arkadaşlar nasıl yaptı acaba?

Sensor falan olmadan sadece anahtarimi aldiniz. 

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, BulentGulsahin yazdı:

Sensor falan olmadan sadece anahtarimi aldiniz. 

Kullanma kılavuzuna baktığımda aynı yerde sensör var, galiba otomatik karartmalı ayna gerekiyor. Anahtarı aldım ama otomatik farlı anahtarda 14 pinli konnektör olduğu için uymadı. 14 pinli konnektör bulabilir miyim ve bulursam değiştirmesi çok zor olur mu acaba?

Onur A tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Far anahtarında farklı soket olmaması gerekir. Resim atarmısınız. Neden böyle söyledim açıklayım. Aslında far anahtarı alınmasına gerek yok, anahtarın içinde düğmenin dönmesini engelleyen çentikler var. Onu kırınca/devre dışı bırakınca board aynı ozaman aktif oluyor. Siz mümkünse resim atın. Birde far sensörü yağmur sensörüyle beraber. Siz camın orta-altındaaki çıkıntıyı diyorsanız o sensör far sensörü değil.

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Teoman S. yazdı:

Far anahtarında farklı soket olmaması gerekir. Resim atarmısınız. Neden böyle söyledim açıklayım. Aslında far anahtarı alınmasına gerek yok, anahtarın içinde düğmenin dönmesini engelleyen çentikler var. Onu kırınca/devre dışı bırakınca board aynı ozaman aktif oluyor. Siz mümkünse resim atın. Birde far sensörü yağmur sensörüyle beraber. Siz camın orta-altındaaki çıkıntıyı diyorsanız o sensör far sensörü değil.

Teoman Bey, far anahtarının fotoğrafını çektim, ancak gece olduğu için arabanın camının fotoğrafını çekemedim internetten başka bir aracın fotoğrafını koyuyorum. Aynanın arka tarafındaki sensör değil mi?

untitled.png

untitledd.png

x16_616848680jdu.jpg

Yanıtlama zamanı:

Bu soketler aynıydı yani daha doğrusu Focus ta aynıydı. Bence ford değiştirmez giriş aynı olmalı. Ayna arkasındaki evet sensör ama karartmalı ayna sensörü.

ayna.jpg

far sensör.jpg

Yanıtlama zamanı:

@Onur A 

1869275860_EkranAlnts.PNG.ce0e3c46c74c0678e6149753d44235c0.PNG

Far (ve yağmur) sensörünün yerini resimde işaretledim. İşaretli yere dikkatlice bakın bence içinde sensör yok sadece kapak vardır. 

Sensör şuna benziyor;

ss.PNG.651bf5cadd633c5843c106a0d6d55e63.PNG

Bu arada @Teoman S. beyin bahsettiği, far anahtarını otomatik moda çevirmek için yapılacak işlem; 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.