Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bunların hepsi smart haricinde olanlar var ama ayna ısıtmıyor sanki bilemedim

• Yanıt 3,4k
  • Görüntüleme 753,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Öncelikle aracın özelliği değil, sistemi crackliyorsunuz. İkincisi sizden yorum yapmak için izin istemem gerekmiyor bilmem farkında mısınız? Üçüncüsü ben size yardım etmeye çalışıyorum, belki bir gün

• Kenan Bektaş
    Kenan Bektaş

Merhaba arkadaşlar, bugün Ergün bey ile tanışma ve aracımdaki gizli özellikleri açma şansı buldum. Öncelikle forumda emeği geçen tüm arkadaşlara, sonra yardımını esirgemeyen Ergün arkadaşımıza ve foru

• 100 metre menzili olan uzunu görmeyip 10 metre menzili olan sisi mi görecek?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Mustafa.Yıldız yazdı:

Bunların hepsi smart haricinde olanlar var ama ayna ısıtmıyor sanki bilemedim

Ayna otomatik katlanıyor mu? Katlanıyorsa ısıtmada olması gerek diye biliyorum,bir aynayı (sadece ayna kısmını) söküp bir arkasına bakın bakalım rezistans var mı? Yoksa ısıtma + katlama için yapılacak 2 şey var hangisini yapacağınız size kalmış;

1-Otomatik katlanır ısıtmalı ayna alıp mevcut aynalarınızı değiştirmek(modüllerinde değişmesi gerek)

2-Ekstra ayna alıp arkasına rezistans döşeyip bağlamak bunuda  @Volkan Ö.  abi yapmıştı,konusuda vardı ama bulamadım.

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Semih G. yazdı:

Ayna otomatik katlanıyor mu? Katlanıyorsa ısıtmada olması gerek diye biliyorum,bir aynayı (sadece ayna kısmını) söküp bir arkasına bakın bakalım rezistans var mı? Yoksa ısıtma + katlama için yapılacak 2 şey var hangisini yapacağınız size kalmış;

1-Otomatik katlanır ısıtmalı ayna alıp mevcut aynalarınızı değiştirmek(modüllerinde değişmesi gerek)

2-Ekstra ayna alıp arkasına rezistans döşeyip bağlamak bunuda  @Volkan Ö.  abi yapmıştı,konusuda vardı ama bulamadım.

Aynalar otomatik katlanıyor.  Sitedeki Donanım listesinde yok rezidansa basıyorum ama ısıtıp ısınmadığına dikkati bakayım bir

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Mustafa.Yıldız yazdı:

Aynalar otomatik katlanıyor.  Sitedeki Donanım listesinde yok rezidansa basıyorum ama ısıtıp ısınmadığına dikkati bakayım bir

Rezistansı açtıktan 1-2 dakika sonra elinizi aynaya değdirin bakalım herhangi bir ısınma var mı? Yoksa dediğim gibi ayna arkasına bakmak lazım ki ısıtma vardı diye hatırlıyorum o pakette. Belki bir kopukluk,temassızlık vardır. Bunlara bir bakın olmadı yukarıdaki yöntemlerle ısıtma eklenir kolayca.

Yanıtlama zamanı:

Lastik basınç uyarısını aktif ederken  önce write to bcm  yapıp sonramı  abs menüsünden ecuyamı yüklüyoruz, yoksa değişikliği yapıp direk abs menüsündenmi yüklüyoruz

Yanıtlama zamanı:
Lastik basınç uyarısını aktif ederken  önce write to bcm  yapıp sonramı  abs menüsünden ecuyamı yüklüyoruz, yoksa değişikliği yapıp direk abs menüsündenmi yüklüyoruz

Birinci sayfada harfiyen her şey yazıyor. Ben de yaptım sadece ilk sayfayı okumanız bence yeterli ;)
Yanıtlama zamanı:

An itibarıyla aracımın otomatik kilitleme ve lastik basınç ölçme özelliğini aktif ettim.Ama şu anda gauge menüde 5 tane dtc kodu alıyorum.Forscan ile ilk dtc tarattığımda arızalar çıktı.Arıza kodlarını sil tuşuna basıp kodları sildim.Daha sonra tekrar arıza tarattım arıza bulunamadı.Fakat gauge menüye tekrar girdiğimde dtc kodlarının halen durduğunu gördüm.Yani şu anda forscan ile arıza kodu göstermiyor ama gauge menüde arıza gözüküyor.Acaba elm327 kablomda modifiye olmadığı için mi gauge menüdeki arıza silinmiyor? 

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Mehmet Çallı yazdı:

An itibarıyla aracımın otomatik kilitleme ve lastik basınç ölçme özelliğini aktif ettim.Ama şu anda gauge menüde 5 tane dtc kodu alıyorum.Forscan ile ilk dtc tarattığımda arızalar çıktı.Arıza kodlarını sil tuşuna basıp kodları sildim.Daha sonra tekrar arıza tarattım arıza bulunamadı.Fakat gauge menüye tekrar girdiğimde dtc kodlarının halen durduğunu gördüm.Yani şu anda forscan ile arıza kodu göstermiyor ama gauge menüde arıza gözüküyor.Acaba elm327 kablomda modifiye olmadığı için mi gauge menüdeki arıza silinmiyor? 

DTC leri silmek için modifiyeli kablo gerekiyor. Lazımsa müsait bir ara benim kabloyu veririm silersiniz.

Yanıtlama zamanı:

ELM327 konusunda K.Maraş veya Mersin ilinde bu konuda yardımcı olabilecek, yapalım diyecek :)  bir forumdaş var mı?

Erkut Ertekin tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
20 dakika önce, Sarp D. Uygur yazdı:

DTC leri silmek için modifiyeli kablo gerekiyor. Lazımsa müsait bir ara benim kabloyu veririm silersiniz.

Teşekkür ederim. Fırsat bulursam kabloyu modifiye etmeyi deneyeyim. Olmazsa sizin kabloyla silebiliriz müsait bir zamanda. 

Yanıtlama zamanı:
27.06.2014 - 11:16 tarihinde, Giray Aksen yazdı:

Bu arada #23 ile sakin oynamayın cruse control devre dışı kalıyor ben denedim patladı serviste güncelleme yapıldı. :)

Giray benimde yardıma ihtiyacım var banada yardım edermisin

--13 dakika sonra eklendi--
16.12.2016 - 15:42 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Son kez olmaz Cengiz :)

Biz burda iki kez yardım edince veya teklif edince kapatalım mı o zaman konuyu :)

Gürkan benimde yardıma ihtiyacım var

Yanıtlama zamanı:

CC devreden çıktıysa rcm sekmesinde de initialize yapın. Faydası olabilir.

Yanıtlama zamanı:
28 dakika önce, Nazmi Kırma yazdı:

Giray benimde yardıma ihtiyacım var banada yardım edermisin

--13 dakika sonra eklendi--

Gürkan benimde yardıma ihtiyacım var

Hiç sıkıntı yok Nazmi, çözeriz :)

Ataşehir e düşür yolunu ? Halledelim.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Hiç sıkıntı yok Nazmi, çözeriz :)

Ataşehir e düşür yolunu ? Halledelim.

o kolay da sana nasıl ulaşacağım :)

Nazmi Kırma tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar hepinize teşekkürler. Yokuş desteği, lastik basıncı ve AUX bağlantısı tamamdır. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.