Guray G. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 2 saat önce, cengiz bayram yazdı: Daha önce İzmir civarı yardımcı olurum diye yazmıştım. İkinci ve son kez yazıyorum. Aliağa ya bekerim. Cengiz bey, şimdiden teşekkür ederim. Yeni bir kablo sipariş ettim, onunla da olmazsa bir Aliağa ziyareti yaparım size. Şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan ADIGÜZEL Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Benim kabloyu sipariş vereli 29 gün oldu. Daha yurda girmedi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akif Kama Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Şimdi, Gökhan ADIGÜZEL yazdı: Benim kabloyu sipariş vereli 29 gün oldu. Daha yurda girmedi aliexpress kargo izlemeye güvenme. Ben uçağın 15 gündür havada olduğunu görüyorum bir baktım, postacı gelmiş. belli olmuyor. eli kulağındadır gelir bu günlerde.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Şimdi, Gökhan ADIGÜZEL yazdı: Daha yurda girmedi 11.11 den aldığım ürünler 15 kasım postaya verildi ama halen gelen bir şey yok Küresel sıkıntı var galiba Şimdi, Akif Kama yazdı: aliexpress kargo izlemeye güvenme. Ben uçağın 15 gündür havada olduğunu görüyorum bir baktım, postacı gelmiş. belli olmuyor. eli kulağındadır gelir bu günlerde.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 54 dakika önce, Akif Kama yazdı: Hay gözünü seveyim kardeşim. Hafta sonu benim için 1 - 2 saat ayırabilir misin? Antalya ya gelince bende yaparım ne olacak çok bir şey mi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cengiz bayram Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 (düzenlendi) 4 saat önce, Guray G. yazdı: Cengiz bey, şimdiden teşekkür ederim. Yeni bir kablo sipariş ettim, onunla da olmazsa bir Aliağa ziyareti yaparım size. Şimdiden teşekkürler. Rica ederim. Herkese herzaman yardıma hazırIm. --7 dakika sonra eklendi-- 6 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Son kez olmaz Cengiz Biz burda iki kez yardım edince veya teklif edince kapatalım mı o zaman konuyu Biz bu konuda epey zorlandık biliyorsunuz. Şimdi böyle uğraşıp sorun yaşayan arkadaşları görünce o zamanlar aklıma geliyor. Arkadaşa daha önce yardımcı olabileceğimizi yazdım. Ancak arkadaş haklı olarak kendisi çözmeye çalıştı. Grup üyelerinden de size İzmir de yardımcı olacak birileri vardır deyince ikinci ve son kez diye yazdım ☺☺ Aralık 16, 2016 cengiz bayram tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 (düzenlendi) 10.12.2016 - 22:10 tarihinde, Saim Üstünel yazdı: Benim yeni kasa cmax'in göstergesinde soğuk havalarda çıkan kar tanesi şeklinde uyarı çıkmıyor arkadaşlar. Sistemi henüz hiç kurcalamadım. Bunun bir ayarı var mı? Foccus veya elm config ile açılabilir mi? Bugün göstergeye güncelleme atıldı. Yaklaşık 1 saat sürüyor, Güncelleme dosyaları yazarken ''Kar uyarısı'' TFT ekranda çıktı, sonra güncelleme bitince çıkmadı. Yani boşa uğraşıyoruz. Aralık 16, 2016 Tuncay A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Hay gözünü seveyim kardeşim. Hafta sonu benim için 1 - 2 saat ayırabilir misin? Döşemealtı nda ikamet ediyorum merkeze hafta içi salı veya çarşamba inicem 15 dk sürmez bir sorun çıkmaz ise Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 12 saat önce, Murat Kavuk yazdı: Ozan, biz bu kuga göstergeye neden yazamıyoruz, ne dersin? FV4T-.. 'yi focccus programı desteklemediği için olabilir mi? Yani read yapıyor ama yazarken hata verip kesiliyor. Bir de nedense yazarken ibreler aşağı yönlü limitlerini zorluyorlar. Öyle olunca çıkacaklar yerinden diye çok zorlayamıyorum büyük ihtimalle o yüzden abi. ibrelerin dibi görmesi bende de oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akif Kama Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 15 saat önce, Osman Türkol yazdı: Antalya ya gelince bende yaparım ne olacak çok bir şey mi Eyvallah Osman'ım. Çok Teşekkür Ederim. --3 dakika sonra eklendi-- 13 saat önce, Kadir Mermer yazdı: Döşemealtı nda ikamet ediyorum merkeze hafta içi salı veya çarşamba inicem 15 dk sürmez bir sorun çıkmaz ise Hımm. O zaman şöyle yapalım. Ne zaman dersen ben geleyim sana. Cumartesi akşama doğru olur. Pazar günü her saat olur. fark etmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Hımm. O zaman şöyle yapalım. Ne zaman dersen ben geleyim sana. Cumartesi akşama doğru olur. Pazar günü her saat olur. fark etmez. Yarın haberleşelim o zaman 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saim Üstünel Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2016 16.12.2016 - 21:13 tarihinde, Tuncay A. yazdı: Bugün göstergeye güncelleme atıldı. Yaklaşık 1 saat sürüyor, Güncelleme dosyaları yazarken ''Kar uyarısı'' TFT ekranda çıktı, sonra güncelleme bitince çıkmadı. Yani boşa uğraşıyoruz. buda yeni kasa cmax face grubunda bir arkadaşın. uyarı çıkıyor. eski kasa cmax tada çıkıyordu bende. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
murat altındal Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2016 Bolu da özellik aktif etmek için yardımcı olabilecek arkadaş varmıdır, bu soğukta ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Aldemir Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2016 11.12.2016 - 12:39 tarihinde, Fatih Aldemir yazdı: Bende eski opel aracımdan kalan elm bu... Modifiye işini beceremeyeceğim galiba. Modifiye etmeden hiç mi işe yaramaz bu aparat? bugün deneme fırsatım odu ve sonuç olumsuz. Googledan arayacak olanlar için not düşeyim opcom farklı araçlarda işe yarar mı,kullanılır mı? cevap: ford marka araçta işe yaramıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2016 Cengiz bey, şimdiden teşekkür ederim. Yeni bir kablo sipariş ettim, onunla da olmazsa bir Aliağa ziyareti yaparım size. Şimdiden teşekkürler. Ben de mesai içerisinde bayraklı dayım, akşamları Bozyaka da. kablo bagajda. Lazım olursa haber verin bende verebilirim kabloyu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap