Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Akif Kama

Üye
  • Toplam İleti

    47
  • Katılım

  • Son ziyaret

Akif Kama tarafından yazılan her şey

  1. Resimleri bekliyoruz. Memleketime selam söyle. --8 dakika sonra eklendi-- teo bu malzemeyi buldum kaplayayım mı arabayı? Pahalı ama yaaa
  2. ben geçen hafta söktüm, sökene kadar bir sorun yoktu. farklı bir uygulama deniyorum. neden yapıyor acaba.
  3. Eyvallah Osman'ım. Çok Teşekkür Ederim. --3 dakika sonra eklendi-- Hımm. O zaman şöyle yapalım. Ne zaman dersen ben geleyim sana. Cumartesi akşama doğru olur. Pazar günü her saat olur. fark etmez.
  4. aliexpress kargo izlemeye güvenme. Ben uçağın 15 gündür havada olduğunu görüyorum bir baktım, postacı gelmiş. belli olmuyor. eli kulağındadır gelir bu günlerde..
  5. Hay gözünü seveyim kardeşim. Hafta sonu benim için 1 - 2 saat ayırabilir misin?
  6. Antalya'da yardımcı olabilecek var mı? Bu işlemleri yapan elinde ELM 327 olan Focusdaş var mı?
  7. Selam Doğan. Nasılsın?

    Bir ricam olacak. ELM 327 cihazı alcım ama swichli değil. Modifiyeli. Swich aldım ama uğraşmaya da zamanım yok. Antalya'da forum üyesi özellik aktif eden cihazı olan, bildiğin arkadaş var mı? yada cihazı bana gönderecek işim bitince geri gönderebileceğim yardımsever arkadaş var mı? :):):) 

  8. bir çok defa denedim. --2 dakika sonra eklendi-- şimdi araştırmalarım sonucu öğrendim. swich yapmam gerekiyor. malzemeleri şimdi alıp akşam yaparım yarın tekrar deneyeceğim. 1x SMTS (Alt Mini Toggle Switch) - Çift 3A ON Minyatür geçiş Anahtarı ile iş halledeceğim.
  9. Bende aşağıdaki bu hatayı alıyorum. Donanımı yeniden kurdum. Programları yeniden başlattım olmadı hep aynı bu hatayı alıyorum. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
  10. Yok öyle bir derdim yok. Çünkü kullandığım malzeme re remove özelliğine sahip. Yani sökünce alttaki tutkalı da beraber getiriyor. Çim malları sorunlu tavsiye etmem.
  11. Rica ederim, ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Modülü nereden aldın.
  12. teoman oldu olacak şerit led kaplaması yapalım komple. Hele birde RGB olursa gündüz ledine gerek kalmaz. --3 dakika sonra eklendi-- Fatih Özgütürk ben biraz ekonomik düşündüm. Benim işin maliyeti 11 Dolar. Sizin bu ürün 250 TL civarında.
  13. kestim kolayca kesebilirsiniz. kestiğiniz uç kısımlara, yapıştırmadan önce siyah silikon sürün sonra yapıştırın.
  14. Osman Türkol https://tr.aliexpress.com/item/2x-Car-COB-DRL-Driving-Fog-Light-10-LED-Flexible-Daytime-Running-Light-For-Honda-Toyota/32663359336.html?spm=2114.13010608.0.0.sXpuL3&detailNewVersion=&categoryId=200000226
  15. Osman benimkide yolda geliyor. Sorun yaşamadan uygulama yapabileceğimi düşünüyorum. Ama yine de ayrıntı ve detaylar için tüyolar tavsiyelerin varsa seni dinlemek isterim.
  16. Yok yaaa. Ben hep bana hep bana diyen tiplerden değilim. Paylaşmayı yardımcı olmayı seven bir insanım. Videoyu çektim ama o kadar yoğunumki bir türlü yükleyemedim. Sabah yüklerim inşallah. Osman link var. Şimdi cepten yazıyorum. Sabah pc den link yazarım.
  17. Senin için video ile anlatım yapayım. Sana gönderirim.
  18. Gürkan bunun sonu yok yaa.. sonra 666 - 777 - 888 - 999 ----- > gider de gider.
  19. Hondaya Haram olabilir, Focus'a helaldir. Hakkını veriyor çünkü.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.