Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bakır Dizayn :)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

MERHABA ARKADAŞLAR;

Aslında araçlar için "orijinal"ci bir kullanıcıyım. Ama ne yapayım duramıyorum, hani derler ya " Şeytan Dürttü " çok şükür bizim şeytanla işimiz olmaz. Bende " MELEKLER DÜRTTÜ "  diyeyim. İtina ile sakındığım baktığım aracımın iç plastik aksamlarını söktüm ve bakır renk folyo ile kapladım. Bütün işlemler yaklaşık 5 - 6 saatimi aldı. Aslında düşündüğüm bronz renkti. Belki ileride değiştiririm. Belli olmaz. Bu arada bazı yerlere de krom uygulama oldu. Siz güzel insanların beğenisine sunuyorum. Nasıl Olmuş. Saygılarımla...

bakırkaplama_1.jpgbakırkaplama_2.jpgbakırkaplama_3.jpgbakırkaplama_4.jpgbakırkaplama_5.jpgbakırkaplama_6.jpg

Akif Kama tarafından düzenlendi
başlık imla hatası

• Yanıt 35
  • Görüntüleme 6,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Teşekkür ederim. El işçiliklerini çok severim elimden de gelir bu işler araç kaplama da yaptığım için sorun yok  Renk değişir zaten o sıkıntı değil. Mat Sütlü kahve folyo aldım. Muhtemelen bu hafta iç

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Açık renk olmamış. Daha koyu renk bence daha güzel durabilirdi. Parlak malzeme aslında sıkıntı çıkartabilir. Güneşin durumuna göre göze yansıma yapabilir. Bunu da hesaba katmak lazım

• Gürkan Çakıroğlu
    Gürkan Çakıroğlu

Evet renk körüyüm noolduki Renk üzerine yazdığım İngilizce bir şiir uluslararası yayınlandı, anti parantez söylemek istedim

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Kusuruma bakmayın ama hiç beğenmedim :) Karbon ya da parlak siyah(pianoblack) daha güzel olurdu sanki :)

Yanıtlama zamanı:

Ben de sade olması taraftarıyım. Çabanızı taktir ediyorum fakat çok keskin bir dönüşüm olmuş gibi geldi. Bazı premium araçlarda bu tarz renkler orjinallerinde de kullanıyor aslında fakat genel olarak iç döşeme ve ön kısımda diğer bölümlerin renkleri de buna uyumlu oluyor. Hatta koltuk ve tavan döşemelerine kadar bu uyum korunmaya çalışılıyor. Yine de elinize sağlık. En azından emek verilmiş, uğraşılmış.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Benim amacım zaten mat kullanmaktı. Pianoblack sandığın kadar güzel durmuyor. Tecrübe ile sabit. Karbon belki olabilir. Ama göreceli olan her şey kişiye göre farklı yorumlanır.

Yanıtlama zamanı:

fikir vermesi açısından çok güzel bi çalışma olmuş bakır rengi deyince şu renk gelmişti aklıma resimler açılınca değişik bişi olduğunu gördüm

edfd13ef0c387125f4065a69cd3bc0cf.jpg

Yanıtlama zamanı:

Açık renk olmamış. Daha koyu renk bence daha güzel durabilirdi. Parlak malzeme aslında sıkıntı çıkartabilir. Güneşin durumuna göre göze yansıma yapabilir. Bunu da hesaba katmak lazım

Yanıtlama zamanı:

Otomatik Mesaj

Bu konu, Fotoğraflar - Videolar > Modifiye araç fotoğrafları kategorisinden Mk3- Modifiye > Focus III > Ford Garajı > Mk3- Yaptığımız Basit Modifikasyonlar kategorisine taşınmıştır.

Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.

Saygılarımızla,
Focus Club Tr Yönetimi

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Yakup Çağatay yazdı:

Sen de Rose Gold yapar mısın @Teoman Saraç ?

Hayır.... Ama emek var uğraşılmış.. Ben piano black yaaprdım sanırım..

Teoman Saraç tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
20 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Ben onu sormadım :D

Bence çok yakışır Rose Gold, yapalım mı? 

Bi fotomontaj yap bakalım görelim..

--0 dakika sonra eklendi--

Değerlendiririz...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.