Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201412 yıl comment_229549 Şöyle birşey alsak hemide bluetooth lu ozan beyin yazılımı çaksak iş görürmü acep http://tr.aliexpress...1559350768.html Bu büyük ihtimalle bluetoothlu olanı. Resimlerde de görüleceği gibi kapağı çıkartın. Ardından elinizle hafif yanlardan sıkarak üstteki iki tırnaktan kurtarın. Kapak aşağıya inince karşınızda beyaz soket çıkacak. Herhangi bir tamirciye gittim. Durumu anlattım. Tabiki adam pek anlamadı. ELM kablosu var mı diye sordum. O da Ford için servislerin kullandığı kabloyu gösterdi bana. Biz bunlarla Ford a giriyoruz dedi. Ben de ELM kablosu olacak, bu gelişmişi deyince adam diğer kabloyu çıkardı. Bunlara Tofaşlar için kullanıyoruz dedi. Dedim sen ver onu. Hemen programı açıp denedim. İlk denemede hata verdi. Ardından tekrar aynı işlemleri yapınca oldu. Tamirci inanmadı önce. Bi de ben deneyeyim deyip yokuşta arabayı bırakınca olmuş dedi. Ayrıca araç bilgisayarı menüsüne de "Yokuş kal." diye geliyor. Oradan da açıp kapatabilirsiniz dilerseniz. Yaşadığım yer ufak bir yer. Ben burada ELM akblosunu bulmuşsam siz de büyük ihtimalle bulursunuz yaşadığınız yerde. Mart 20, 201412 yıl Hakan G. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201412 yıl comment_229594 Kablolu olanı internette bulabilen var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201412 yıl comment_229597 Kablolu olanı internette bulabilen var mı? http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=elm327 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201412 yıl comment_229599 Misal http://www.ebay.co.uk/itm/ELM327-OBDII-V1-5-CAN-BUS-Mini-USB-Car-Code-Reader-Diagnostic-Interface-Scanner-/331134411220 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201412 yıl comment_229600 Bu arada @Ozan Karsavuran, ilk mesaja elm nin sürücü linklerini de koyarsanız arkadaşlar zorluk çekmez. Ben birkaç dakika sürücüler konusunda sıkıntı çekmiştim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 20, 201412 yıl comment_229601 http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=elm327 Teşekkür ederim hatalı arattım heralde hepsi bluetooth çıkmıştı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201412 yıl comment_229820 merhabalar aracımfocus mk3 trend. Ozan bey e sorum acaba hill holder özelliğini aktif etsem benim araçta kullanılabilir hale gelirmi yani eğim sensörü varmı yokmu bilmiyorum. Araç özelliklerine baktığımda(İlk sayfada verilen orjinal parametreler kontrol linkinden) with hillholder assist var. Yada eğim sensörü olmada aktik olursa sonucu ne olur? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201412 yıl Yazar comment_229825 merhabalar aracımfocus mk3 trend. Ozan bey e sorum acaba hill holder özelliğini aktif etsem benim araçta kullanılabilir hale gelirmi yani eğim sensörü varmı yokmu bilmiyorum. Araç özelliklerine baktığımda(İlk sayfada verilen orjinal parametreler kontrol linkinden) with hillholder assist var. Yada eğim sensörü olmada aktik olursa sonucu ne olur? ayrı bir sensör kullanıyormu bilmiyorum, styleda çalışıyorsa trendde de çalışması gerekir, deneyin en fazla arıza verir geri kapatırsınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201412 yıl comment_229828 Hem de öğrenmiş oluruz ona göre açıklama ekleriz yazıya..Bekliyoruz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201412 yıl comment_229829 teşekkür ederim Ozan bey gerçekten benim için önemli bir özellikti ilk fırsatta deniyeceğim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201412 yıl comment_229934 Baştan beri dedim dinletemedim Alet abs,esp sensörleri ile yapıyor olayı. Yani ekstra bir sensör vs yok. Kütür kütür çalışması lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201412 yıl comment_230036 elm327 cihazının driverını yüklemekte sıkıntı yaşayan arkadaşlara yardımcı olacaktır. http://www.totalcardiagnostics.com/support/Knowledgebase/Article/View/1/0/how-to-install-elm327-usb-cable-on-windows-and-obd2-software Mart 21, 201412 yıl Anıl Polat tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201412 yıl comment_230093 İşe yarayan fonksiyonlar 1) Otomatik kilitleme #32 Automatic locking by speed seçeneğini Automatic Locking olarak değiştirin. 2) Lastik Ebatı #51 Tire circumference ve #70 Tire dimension seçeneğini istediğiniz değere getirin. 3) Hill Holder #218 HillLaunch Assist seçeneğini 02- With Hill Launch Assist değerine getirin, kaydettikten sonra yukarıdaki ABS menusunden Initialize ECU butonuna tıklayın. Ayrıca eklediğiniz modullerin aktivasyonunu yapabilirsiniz. Keske bu bilgiye ek olarak elm yi denediginiz aracların yıl/model bilgilerini ve deneyip ama calıstıramadıgınız ozelikleri de yazsanız (aslında sadece siz degil deneyen herkes yazsa). Boylece diger arkadaslar calısmayan ozellikleri deneyip bosu bosuna risk almazlar. Birde bluetooth elm ile focccus programını calıstırabilen oldu mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201412 yıl comment_230154 Keske bu bilgiye ek olarak elm yi denediginiz aracların yıl/model bilgilerini ve deneyip ama calıstıramadıgınız ozelikleri de yazsanız (aslında sadece siz degil deneyen herkes yazsa). Boylece diger arkadaslar calısmayan ozellikleri deneyip bosu bosuna risk almazlar. Birde bluetooth elm ile focccus programını calıstırabilen oldu mu? Program focus 3 icin. Baslikta.yaziyor.zaten. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201412 yıl Yazar comment_230242 Keske bu bilgiye ek olarak elm yi denediginiz aracların yıl/model bilgilerini ve deneyip ama calıstıramadıgınız ozelikleri de yazsanız (aslında sadece siz degil deneyen herkes yazsa). Boylece diger arkadaslar calısmayan ozellikleri deneyip bosu bosuna risk almazlar. Birde bluetooth elm ile focccus programını calıstırabilen oldu mu? focus 3 te denenebilecek herşeyi denediğimi düşünüyorum zaten, çalışanlarda bunlar(sadece yazılımla), alarm xenon gibi donanım gerektirenlerin ayrı başlığı var. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın