Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201412 yıl comment_225661 Alarmı yapması kolay olacaktır. Fakat Multimedya baya zorlar, yani kablo sök taktan öte bir konu olduğunu hatırlatayım. Zaten sizde araştırmışsınızdır fakat ben yinede uyarayım istedim. Çok zaman/emek harcayacak bir iş. Evet haklısınız kısmetse olur inşallah Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201412 yıl comment_225662 Şu anki hedefim alarmı etkinleştirmek 15 mart ta Ankarada olacağım. iç sensörleri ve kaput sensörünü bulursam önce alarm sonra ise 2. hedef ise dokunmatik ekranlı sistem. Tüm parçaları buldum kablolar dahil ama fiyat konusunda biraz problem var satıcı ile anlaşırsam bunuda yapmayı planlıyorum. şimdiye kadar bir operasyona giriştiniz mi? yardım aldınızmı Elm327 kablosu için kırıkkaleden bir adres gösterebilir misiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201412 yıl Yazar comment_226098 Çok uzun zamandır beklediğim Lastik Basınç Uyarı Sistemi sonunda eklenmiş. Daha doğrusu gem modulunden aktive edilebiliyordu ancak ABS modulu bu değişikliği görmediği için arıza veriyordu. Artık program Diğer modulleride resetleyebiliyor yada "initialize" edebiliyor. Bu şekilde uygulayınca sistem şuan teorik olarak çalışıyor, yani lastiği indirip denemedim. Gün gelir pratiktede çalıştığını görürsem (ki ESPli F2.5larda çalışıyor) detaylı anlatımı ilk mesaja eklerim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201412 yıl comment_226105 Çok uzun zamandır beklediğim Lastik Basınç Uyarı Sistemi sonunda eklenmiş. Daha doğrusu gem modulunden aktive edilebiliyordu ancak ABS modulu bu değişikliği görmediği için arıza veriyordu. Artık program Diğer modulleride resetleyebiliyor yada "initialize" edebiliyor. Bu şekilde uygulayınca sistem şuan teorik olarak çalışıyor, yani lastiği indirip denemedim. Gün gelir pratiktede çalıştığını görürsem (ki ESPli F2.5larda çalışıyor) detaylı anlatımı ilk mesaja eklerim. Aynen bu aslında çok basit bir sistem..Direk tamamında aktif edilmeliydi.. edit: Biri indirsin ozan'ın lastiği Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201412 yıl comment_226110 Çok uzun zamandır beklediğim Lastik Basınç Uyarı Sistemi sonunda eklenmiş. Daha doğrusu gem modulunden aktive edilebiliyordu ancak ABS modulu bu değişikliği görmediği için arıza veriyordu. Artık program Diğer modulleride resetleyebiliyor yada "initialize" edebiliyor. Bu şekilde uygulayınca sistem şuan teorik olarak çalışıyor, yani lastiği indirip denemedim. Gün gelir pratiktede çalıştığını görürsem (ki ESPli F2.5larda çalışıyor) detaylı anlatımı ilk mesaja eklerim. Emeğine sağlık Ozan...bizimkiler de de çalışır mı? Mart 11, 201412 yıl Bekir B. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201412 yıl comment_226119 Emeğine sağlık Ozan...bizimkiler de de çalışır mı? Muhtemelen çalışır da komple çökebilir de "Tut ki çöktü" Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201412 yıl comment_226120 İki gün sonra arabaya bitmeyen yakıt yaptım derse nolacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201412 yıl Yazar comment_226122 Emeğine sağlık Ozan...bizimkiler de de çalışır mı? ESP olan bütün hepsinde çalışması lazım abi, yani birinde çalışırsa hepsinde çalışır. Benzer mantıkla hillholderda aktive edilebiliyor ama eğim sensörü varmı yokmu o önemli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201412 yıl comment_226161 Muhtemelen çalışır da komple çökebilir de "Tut ki çöktü" Mertcanım önce senin araçda deneyip göreceğiz ya bakalım ne oluyor:): Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201412 yıl comment_226162 Muhtemelen çalışır da komple çökebilir de "Tut ki çöktü" Elimizde çökmüşü var Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201412 yıl comment_226169 Mertcanım önce senin araçda deneyip göreceğiz ya bakalım ne oluyor:): Elimizde çökmüşü var Ozan'ın benimkinde deneme muhabbeti açıldığında ilk dediği "çökerken karışmam" olduğu için çökmüşünde deneyelim direkt bence Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201412 yıl comment_226181 Ozan'ın benimkinde deneme muhabbeti açıldığında ilk dediği "çökerken karışmam" olduğu için çökmüşünde deneyelim direkt bence Olm çöktü de düzelttik sonra, hala çökmüş durmuyor.. Çöktükten sonra 300 km yaptım ben Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201412 yıl comment_226195 Olm çöktü de düzelttik sonra, hala çökmüş durmuyor.. Çöktükten sonra 300 km yaptım ben Ya düzelmezse? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201412 yıl comment_226207 Ya düzeldiyse? Ya düzelirse olacaktı sanırım. Valla bilemem Ozan'ın ilk cümlesi "bozulursa sorumluluk kabul etmem" ise bu işte bir iş vardır Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın