Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

İsmail Üstün

Üye
  • Toplam İleti

    39
  • Katılım

  • Son ziyaret

İsmail Üstün Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Kırıkkale
  • Arabam:
    12Focus TDCİ Trend
  • Meslek:
    Kamu
  • Cinsiyet:
    Bay

İsmail Üstün's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

14

Toplam Beğeni

  1. 1500 devirde vites düşürmeye 2500 devirde vites yükseltmeye ayağınızı alıştırdığınız vakit tüketim 6 litreler civarına düşecektir şehir içi kullanımda. benim evimle işimin arası 1 km kışın 8 litreyi gördüm ortalama. bu tüketim bile normal geldi bana. motor sesini araç içinden duymadığınız durumlar yakıt tüketiminin ideal olduğu durumlardır.
  2. Kışlık lastiklerimi yazlıklarla değişştirdiğimde aracımın ivmelenmesi daha iyi geldi. sizin de kışlık lastikler aracın üzerindeyse sıcak havaya bağlı olarak aracın ivmelenmesiniğ yavaşlatıyor olabilir.
  3. Arkadaşlar günlerdir tuşların çalışmadığını farklı kombinasyonlar olduğunu düşünüyordum kutup başını bile söküp 5 dakika sonra tekrar bağladım Her iki lambayı da bir türlü Yakamadım sonra her iki tavanın lambasının da ampülünün yanmış olduğunu fark ettim 2 yeni ampul alıp yerlerine taktım Şimdi sorunsuz bir şekilde çalışıyor
  4. Güzel çalışma olmuş. Güzel günlerde kullanın. maliyet fayda eğrisi de çok iyi bence.
  5. Benim arabada da aynı parçanın tırnağı çıktı. servis garantiden değiştirilemeyeceğini söyledi. ben de geçici bir çözüm olarak bantla tutturdum. bu parçanın kronik sorunu olsa gerek.
  6. Arkadaşlar merhaba. youtube'daki videonun 4:15 - 4:20 saniyeler arasını izlerseniz araç çalıştırılınca bir uyarı sesi duyuyorum. bu ses bazen benim arabada da çıkıyor bu nedir bilgisi olan var mı?
  7. motorcraft arka balatalarımı ve daha önceden çatlamış olan arka reflektörümü erol otomotivden aldım. ürünün siparişinden teslimatına kadar defalarca telefonla irtibat kurarak özellikle ilgilendiler. Berk ve Eray beylere teşekkür ederim.
  8. süper bir başlık olmuş. herkes yaşantılarını yazmış. keyif aldım. benim de tavsiyem lastik seçiminde kriterlerinizi önceden belirleeyerek ona göre lastik seçimi yapmanız yönünde olacak. ben kışın goodyear yazın michelen kullanıyorum. bu arada aracın fazla yol sesi almasının yegane sebebi lastik markası olamaz. havaların basınçları normal ise diğer yalıtım unsurarının gözden geçirilmesi gerekebilir.
  9. Benim yeni arabamın ismi olamadı ama ir önceki 98 fiesta flairimin adı Asuman'dı. hani şu Pardon filmindeki Asuman.
  10. Aslında camlar açık iken bu içerdeki mandal da devre dışı kalacak şekilde düzenlenmiş olsa çok iyi olabilir.
  11. 2011 f3lerde ses sistemininin parazitli çalışması ile ilgili bir sorun var başka bir forumda kapıların sökülmesine ilişkin bir başlık okumuştum. ayrıca benim TREND olan ve SONNY olmayan ses sistemimde de acaiğp derecede baslarda çaktlama oluyordu serviste yalıtımlar incelenip sorun giderildi. siz de bir ara arka kapı içlerindeki hoparlörlerin yalıtımlarıyla ilgili işlem yaptırın. yeni modellerde belki ford problemi çözmüştür. sound kalite farkı kullanılan cihazların farkından kaynaklanmıyor olabilir. montaj detaylerı Ford tarafından gözden geçirilmiş olabilir.
  12. eğer yokuş kalkış sistemi devrede ise fren pedalınız sertleşir böylece riskli yerlerde kontrol edebilme şansınız olabilir.
  13. Bence servise bırakın ve problem çözülmedikçe teslim almayın. çok can sıkıcı bir durum. öyle öyle çözülemeyecek bir sorun gibi durmuyor. "birşey bulamadık" tarzı bir açıklama sizin olaası risklerinizi azaltmaz. garantili araç sonuçta... tabi ki <150000KM
  14. ben şuradaki ürünü aldım araçtaki kirlenme %90 oranında azaldı desem yeridir. paspas mümkün olan her tarafı kaplıyor. özellikle yağmurlu günlerde biraz yüksek olan fiyatını tam olarak hakettiğini anlıyorum. gerçekten böyle bir ürün iş görüyor. http://www.hepsiburada.com/liste/tarz-ford-focus-iii-3d-havuzlu-special-paspas-seti-2012-sonrasi/productDetails.aspx?productId=otelf17441&categoryId=20035778
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.