Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Welcome!

Register now to access all features. After registering, you can post topics, reply topics, like users content, send private messages.
    This message will be deleted after you register.

Focus Mk3 Katlanır Ayna Takmak

Guest mustafa badem

Recommended Posts

Sonradan yapılabilecek işlemlerin en kolaylarındandır diye düşünüyorum, ama merkezi kilit ile katlanmaz, manuel olarak, içerideki buton yardımıyla kapatılabilr, kapıları kilitlediğinizde katlanmasını istiyorsanız bunun için modül falan da gerekebilir. Yani o zaman iş uzayabilir

• Like 1

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Guest mustafa badem

Olur tabi ki, servisler bunu yapar.

Yada gerekli parçalar temin edilmeli..

abi servis bu işi yapana kadar ooo sende biliyosun servisin durumunu bu işi dışarda nasıl yaptırabiliriz

• 2 years later...

merhaba; yine bir konu açayım  ve sizleri biraz meşgul edeyim dedim:) focus 3 lerin titanyum paketleri hariç diğer modellerinde kapanır aynalar yok. bunları kapatmak için aynayı komplemi değişmek lazım, yoksa sadece içine motor koydursak oluyormu? teşekkürler...

merhaba; yine bir konu açayım  ve sizleri biraz meşgul edeyim dedim:) focus 3 lerin titanyum paketleri hariç diğer modellerinde kapanır aynalar yok. bunları kapatmak için aynayı komplemi değişmek lazım, yoksa sadece içine motor koydursak oluyormu? teşekkürler...

İletiniz buraya alındı, lütfen önce arama yapın eğer yoksa yeni başlık açınız. Teşekkürler

• Like 1

Geçenlerde benim arabanın katlanan ayna arıza yaptı. Servis, resimde 17682 olarak gösterilen parçayı değişti. Muhtemelen sizin de bu parçayı komple değişmeniz gerekiyor. Yalnız sonradan takıldığında tesisat ilavesi de gerekebilir.

YBRp0Z.jpg

• Like 1

• 5 months later...

2015 focus trend x  aracıma katlanır ayna yaptırmak istiyorum aynalar çifti 500 ,100 modulle 600 tl fakat serviste sanayide arabanın elektrik aksamıyla oynuyor dediler .yardımcı olur musunuz?

• Like 1

burda da 600 çifti bence daha baya pazarlık payı var

http://www.aynadeposu.com/Products/Focus-2011%3E-Elektrikli-Rezistansli-Boyanir-Astar-Kapakli-Sinyalli-Alt-Aydinlatmali-KOR-NOKTA-IKAZLI-OTOMATIK-KATLANIR-SOL.html

bence aynaları alın yetkili serviste taktırın en güzeli

kafanız ağrımaz

• Yakup Ç. A. changed the title to Focus Mk3 Katlanır Ayna Takmak
  • Guest locked this topic