Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1.6 Sportrend Turbo Projesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Nazar olmuş  :nazar: Geçmiş olsun Allah daha büyük dertlerle karşılaştırmasın..

• Yanıt 129
  • Görüntüleme 35,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hergün konuyu güncellemeye devam edelim. Bugün gelişme olarak turbomuz, intercoolerımız ve yeni enjektörlerimiz temizlendi.         Yeniden yapılcak olan aleminyum borular için gerekli ara

• rodajda 500kmyi geçti ufak tefek denemeler yapıyorum ortalama 180-190hp vericek gibi. şuanda debriyaj sıkıntı çıkarıyor 2. vitesten sonra dip gaz yapamıyorum hemen kaçırıyor. devir artıyor fakat araba

• güncel kareler.            

Yanıtlama zamanı:

Çok geçmiş olsun... Allah'tan korkusu olan adam yapmaz bunu. Ama Allah cezalarını da verir kardeşim merak etme sen...

Bu dünyada olmasa öbür dünyada....

Yanıtlama zamanı:

Kardeşim seni çok iyi anlayabiliyorum. Geçmiş olsun. Ben sırf buna benzer bir görüntüyle karşılaşmamak için arabamı satılığa çıkartmıştım. Kapalı garajlı bir ev ya da siteye geçene kadar da böyle araba almayacaktım. Sonra vazgeçtim. Ama arabamı kapımın önüne bırakamıyorum halen. Seninki evin önünde olmamış ama galiba. Sakınan göze çöp batar hesabı. Çok üzüldüm gerçekten. Hallolur hepsi takma kafana.

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun içim gitti resmen en kısa zamanda inşallah belasını bulur.Sabah sabah iyi sövdüm.

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun, ne yazıkki artık bazı insanlarda şeref kalmadı.

Yanıtlama zamanı:

Dostum geçmiş olsun.Sessiz bir şekilde aracındaki gelişmeleri takip ediyorum.Üzüldüm gerçekten.

Yanıtlama zamanı:

hep güzel haber alamıyoruz sonuçta kendini bilmez pezevengin biri buğun arabayı bu hale getirmiş yorumu size bırakıyorm..

Hayır camı kırdın anladık, ama arabanın içine girip ön konsolu dağıtmak nedir ya,teybi felan çalmak için mi yapmışlar bunu.

Çok geçmiş olsun alarm felan olsaymış keşke

Yanıtlama zamanı:

Gerçekten çok üzüldüm ya, yakınlarda güvenlik kamerası, mobese vs bişey yokmuymuş. Gerçi olsa ne yaparsın. Onu çalan adamın zaten bişeye hayrı olmaz. 

İlk önce sadece camı kırmışlar sanmıştım ve iyiki çizmemişler falan diyordum kendi kendime ki içerisinin bu halde olacağı aklıma gelmedi. 

Geçmiş olsun. Yapanla inşallah bir gün bir yerde karşılaşmak nasip olur. 

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşım çok gecmiş olsun bunlar şerefsiz, adi.. söylenecek söz bulamıyorum... benimde başıma gelmişti.. allah karşılaştırmasın, insan o sinirle ne yapacagı belli olmaz... cana gelecegine mala gelsin, ama işte .......

Yanıtlama zamanı:

Çok geçmiş olsun bunu yapan insan olamaz içimden gelenleri buraya yazsam siteyi kapatırlar inan herşeyde bir hayır vardır canını sıkma dicem ama benim bile canım sıkılmışken sen çok daha kötü olmuşssundur...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.