Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1.6 Sportrend Turbo Projesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Canavar hazır demek hadi gözünüz Aydın motor bittiyse kaporta daha kolaydır kazasız belasız binmek nasip olsun...

• Yanıt 129
  • Görüntüleme 35k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hergün konuyu güncellemeye devam edelim. Bugün gelişme olarak turbomuz, intercoolerımız ve yeni enjektörlerimiz temizlendi.         Yeniden yapılcak olan aleminyum borular için gerekli ara

• rodajda 500kmyi geçti ufak tefek denemeler yapıyorum ortalama 180-190hp vericek gibi. şuanda debriyaj sıkıntı çıkarıyor 2. vitesten sonra dip gaz yapamıyorum hemen kaçırıyor. devir artıyor fakat araba

• güncel kareler.            

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Canavar hazır demek hadi gözünüz Aydın motor bittiyse kaporta daha kolaydır kazasız belasız binmek nasip olsun...

allaha şükür motor işleri ve rodaj yazılım bitti ufak tefek işler kaldı debriyaj ve motor kulağı onuda şmdilik erteledim şuan kaportayı öne aldım gerçekten ihtiyacı var çünkü zaten sakin şehiriçi kullanımda bir sıkıntı vermiyor. kaportadan sonra çok daha iyi olucağı kesin hayırlısı bakalım  :)  :nazar:  :nazar:

Yanıtlama zamanı:

İntercooler cok vahsi bi gorunum katmis [emoji6]

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İntercooler cok vahsi bi gorunum katmis [emoji6]

sağ şeritte giderken yanımdan aragazla geçenler aynada tekrar beni tamponun dibinde görünce gaza üfleyerek basıyorlar  :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

sağ şeritte giderken yanımdan aragazla geçenler aynada tekrar beni tamponun dibinde görünce gaza üfleyerek basıyorlar :kıhkıh:

Benim hayalim distan tamamen stock icten ise girtlak dolu arabayla atarlananlari tokat manyagi yapmak [emoji2][emoji573]

Dusunsene Distan jant kapakli halojen farli bide arkasinda 1.6 yazan f1 le audi bmw kovaliyosun [emoji1]

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Benim hayalim distan tamamen stock icten ise girtlak dolu arabayla atarlananlari tokat manyagi yapmak [emoji2][emoji573]

Dusunsene Distan jant kapakli halojen farli bide arkasinda 1.6 yazan f1 le audi bmw kovaliyosun [emoji1]

milleti şakalamak için bile olsa stock arabaya binemem otoparkta bile dururken kendini göstermeli  :smiley2k:

Yanıtlama zamanı:

Abi siz aşmışınız ya, biz evde daha yağ değiştiremiyoruz

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Abi siz aşmışınız ya, biz evde daha yağ değiştiremiyoruz

aşmak değilde merak ve istek söz konusu isteyince herşey oluyor  :)

Bitmesini bekliyoruz :)

bende bekliyorum hayırlısı bakalım  :)  :nazar:  :nazar:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

parçalar gelmeye devam ediyor kaportaya girmesine az kaldı  :kıhkıh:

P37Eo5.jpg

glPLA5.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

hep güzel haber alamıyoruz sonuçta kendini bilmez pezevengin biri buğun arabayı bu hale getirmiş yorumu size bırakıyorm..

nPbz6a.jpg

vzak2D.jpg

1Pp1Wb.jpg

LPvkzz.jpg

Yanıtlama zamanı:

hep güzel haber alamıyoruz sonuçta kendini bilmez pezevengin biri buğun arabayı bu hale getirmiş yorumu size bırakıyorm..

adiler  yaaa kardeşim geçmiş olsun valla  en az senin kadar üzüldüm :(

Yanıtlama zamanı:

büyük geçmiş olsun. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

cümleten teşekkürler. anlamadığım nokta madem camı kırıosun neden çamurluğa zarar veriyosun zaten renk tonu sıkıntılı bide onla uğraşcam bide yetkili servisle görüştüm pazartesi teslim edicem fakat orta konsol parçaları ne zaman gelir belli değil. bütün düzen alt üst oldu. hayırlısı artık yapcak bişey yok.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.