Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kaloriferin geç ısıtması ve elektrikli ek ısıtıcı (PTC)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
@Doğan Kurban Az önce döndüm. Sen yap 1 hafta izinliyim atlıcam ucağa gelecem. Şirkete [emoji3][emoji3][emoji3] görecem yaptıklarını [emoji3]

Gel gel hem gezdirim hem ısıtıyım seni ha ha [emoji23] [emoji23] [emoji23]

• Yanıt 538
  • Görüntüleme 110,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

• Osman Bahadır
    Osman Bahadır

1.0 Ecoboost dual termostata (dual split cooling) sahiptir. Birinci termostat blok ısınmadan soğutma sıvısını blok dışına vermez. Motor yeterli sıcaklığa ulaştıktan sonra birinci termostat açarak soğu

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arkadaşlar bu arada öğrendiğim bilgi şu.

Devirdaim motoru üzerindeki yağ soğutma termostatı (müşürü) arızalı olduğunda da motorda hararet düşmesi , kalorifer ısıtmaması vb şeylere neden olabiliyormuş. Sorun yaşayanlar kontrol ettirebilirler. Daha önce benim arabamın devirdaim motorunda değişen conta sonrasında bu sorunu yaşamaya başlamam düşündürdü. Normal termostat değişimiyle şuan normal gibi. Ama cumartesi kontrol ettircem.

Yanıtlama zamanı:

@Doğan Kurban büyük gün yarınmı? Heyecanla ısıtmayı bekliyorum.....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
@Doğan Kurban büyük gün yarınmı? Heyecanla ısıtmayı bekliyorum.....

Az kaldı. Az sonra koltukları sökmeye incem.

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Focus'u kullandığımda bir konu çok dikkatimi çekiyor, tecrübeli arkadaşlar cevaplayabilirse seviniri.

1.6 Ti-VCT aracımın motor sıcaklığı, çok kısa sürede normal seviyeye yükseliyor. Acaba, radyatör sıvısını hızlı bir şekilde ısıtan bir sistem mi var? 

Yaklaşık 1 dakika içinde hararet göstergesi 90'a geliyor ve birdaha hiç değişmiyor.

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

@Doğan Kurban abi daha önce uygun fiyata bulduğun PTC heater'dan hala stok var mıdır acaba? arabamda tesisat varsa yazın montajını yapıp kışa hazır olmak istiyorum. bu arada koltuk ısıtma siparişi de verip montajında senden yardım rica edeceğim uygun bir zamanda :)

2015 trendx TDCI tesisat olup olmadığını kontrol eden oldu mu? zaten bakan olduysa Amerika'yı yeniden keşfetmeye çalışmayayım.

Bir de sonradan PTC heater uygulamasını yapıp sorun yaşayan/kullanımdan memnun olan; yani takıp takmama konusunda öneride bulunabilecek kimse var mı?

Yanıtlama zamanı:

Bende dizel aracımla geç ısınma sorunu ve ısınınca kaloriferi açtığımda ani hararet düşüşü sorunı yaşıyordum geçen hafta termostat değişimine karar verildi ve bugün termostat değişti bi heyecanla bindik test ettik havasını aldırdık kaloriferi bi açtım bizim hararet yine en dipte sorunum çözülmedi servis de Focus larda bu kronik yapıcak bişey yok dedi ne yapacağım bilmiyorum ama yarın ford u arayacağım bakalım onlar ne diyecek.

Yanıtlama zamanı:
Bende dizel aracımla geç ısınma sorunu ve ısınınca kaloriferi açtığımda ani hararet düşüşü sorunı yaşıyordum geçen hafta termostat değişimine karar verildi ve bugün termostat değişti bi heyecanla bindik test ettik havasını aldırdık kaloriferi bi açtım bizim hararet yine en dipte sorunum çözülmedi servis de Focus larda bu kronik yapıcak bişey yok dedi ne yapacağım bilmiyorum ama yarın ford u arayacağım bakalım onlar ne diyecek.

Sat diyecek başka marka al bizden iş çıkmaz neyse kusura bakma işin şakasi bi yanada bu ısınma sorunu termostat sorunu baya can sıkıcı

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
@Doğan Kurban abi daha önce uygun fiyata bulduğun PTC heater'dan hala stok var mıdır acaba? arabamda tesisat varsa yazın montajını yapıp kışa hazır olmak istiyorum. bu arada koltuk ısıtma siparişi de verip montajında senden yardım rica edeceğim uygun bir zamanda [emoji4]

2015 trendx TDCI tesisat olup olmadığını kontrol eden oldu mu? zaten bakan olduysa Amerika'yı yeniden keşfetmeye çalışmayayım.

Bir de sonradan PTC heater uygulamasını yapıp sorun yaşayan/kullanımdan memnun olan; yani takıp takmama konusunda öneride bulunabilecek kimse var mı?

Ptc yi taksanda nasıl aktif edecenki. Elm ile arabada ptc aktif edilmeli. Hiç uğraşma. Alternatörünün gücü nedir bilmiyorsun.al koltuk ısıtıcını. Oooh mis mis

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.