Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kaloriferin geç ısıtması ve elektrikli ek ısıtıcı (PTC)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Otosan dururken benmi yola sokuyum abi servisleri. Okuyorlarsa ararlar ayrıntı veririm durum hakkında

Bosuna mi ugrastin ptc falan. Ne dertli bir insanmisin sen yahu.

Ya benle ne alakası var. Sıkıntı yokmuş gibi insanı kandırmaya çalışan ustacıklara söyle bana değil.

• Yanıt 538
  • Görüntüleme 110k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

• Osman Bahadır
    Osman Bahadır

1.0 Ecoboost dual termostata (dual split cooling) sahiptir. Birinci termostat blok ısınmadan soğutma sıvısını blok dışına vermez. Motor yeterli sıcaklığa ulaştıktan sonra birinci termostat açarak soğu

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
46 dakika önce, Doğan Kurban said:

Ya benle ne alakası var. Sıkıntı yokmuş gibi insanı kandırmaya çalışan ustacıklara söyle bana değil.

İnşallah bu iş artık çözülür @Doğan Kurban.

Yanıtlama zamanı:

Bugün bende kapağı söküp inceledim bende de sadece ince kablolu soket var. Kalın + - Kabloları yok aslinda araci satma düşüncem olmasa o Kabloları da basit şekilde halledebilirim.  

Aracım 2012 titanium-x

Bu arada bi konuda görmüştüm son fotodaki soket boştu ne işe yaradığı sorulmuştu. Bende dolu o soket. Teyple alakası olabilir mi? Bende sony 9 hoparlörlü sistem var.

20151213_144816.jpg

20151213_144749.jpg

20151213_144740.jpg

20151213_144731.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yok özgür o sony değil.Çünkü bende o soket dahi yok ama sony var :)

Ayrıca o 2 kalorifer borusunun altında olması lazım + - kablosu.Eğer sende de yoksa dizeller hariç hiçbir arabaya konmamış demektir.

Yanıtlama zamanı:

Bende olup sende olmayan ne olaki baska? Benim hb senin sedan ?

Bende koltuk isitma var onun mu acaba?

Yanıtlama zamanı:
Bugün bende kapağı söküp inceledim bende de sadece ince kablolu soket var. Kalın + - Kabloları yok aslinda araci satma düşüncem olmasa o Kabloları da basit şekilde halledebilirim.  

Aracım 2012 titanium-x

Bu arada bi konuda görmüştüm son fotodaki soket boştu ne işe yaradığı sorulmuştu. Bende dolu o soket. Teyple alakası olabilir mi? Bende sony 9 hoparlörlü sistem var.

Aracınız dizelmi Aceba , birde o boruların altındaki keçeyi kaldırıp baktınızmı çünkü keçenin alt tarafa gizliyorlar

Yanıtlama zamanı:

Takipteyim.

Yanıtlama zamanı:

Kecenin altında bende hiç bir şey çıkmadı geçen hafta bakmistim.

Orayı sökmek çok basit sokup takip bakması max 5 dak.elinizi korkak alistirmayin ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bugün termostat değişimi yapıldı. Yarın sabah sorun çözülüp çözülmediği netleşir.

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Doğan Kurban said:

Bugün termostat değişimi yapıldı. Yarın sabah sorun çözülüp çözülmediği netleşir.

Çözülmüştür bence. Termostat harici bişey olması imkansız.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Az evvet test yaptım. Motor suyu sıcaklığı 48 derecede gerçekten sıcak hava verdi.300m mesafe ve 5 dk da. Ama net olsun diye sabahı bekleyip tam anlamıyla kontrol edip sonrasında Otosan a Başer ford için bir teşekkür bırakcam

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Şimdi, Cem Boneval said:

@Doğan Kurban geçmiş olsun hepimize ve gözümüz aydın. 

Böylelikle konu da boşa düşmüş oldu.  

İnşallah tıtosu da ısınırsa tümden rahatlayacağız. 

Abi dışarısı fena soğuk.Koltukları sökemiycem sanırsam. Dondum dondum ama bir trileçeye yok demezdim şimdi valla.

Yanıtlama zamanı:

@Doğan Kurban Az önce döndüm. Sen yap 1 hafta izinliyim atlıcam ucağa gelecem. Şirkete :D:D:D görecem yaptıklarını :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.