Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1.0 Focus 3 Bakım Fiyatları - Tüm Km Ler

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bakımımız bitti birazdan arabayı alcas. Toplamda 347 tl tuttu. Yağ, yağ filtresi tapa işçilik ücreti bu.

• Yanıt 154
  • Görüntüleme 27,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Konu başlığına çok girmese de bugün 1.6 EB'u bakıma gördüm. Asıl sorunum ön disklerin yamulmuş olması idi, aslında aldığımdan beri hafif sorunluydu ancak son zamanlarda arttı. Elim değmişken daha ka

• Sizler için görüşmeye geldim

• Bu misyonu sadece Mehmet Bey değil, tüm 1.0 EB kullanıcılarının üstlenmesi lazım. İthalat ile ilgili kar ötesi bir durum varsa da bunu Otosan açıklamalı ve giderilmesi için uğraşmalı. Aracın vergi a

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bakımımız bitti birazdan arabayı alcas. Toplamda 347 tl tuttu. Yağ, yağ filtresi tapa işçilik ücreti bu.

Hava filtresini değiştirmediniz mi?

Yanıtlama zamanı:

Aracı bakıma 15 bin olunca mı götürecez yoksa, alındıktan 1 yıl sonra mı?

Benim aracım 15 bin olmadı ki daha :blink:

Yanıtlama zamanı:

Aracı bakıma 15 bin olunca mı götürecez yoksa, alındıktan 1 yıl sonra mı?

Benim aracım 15 bin olmadı ki daha :blink:

1 yıl veya 15 bin. Hangisi önce gelirse.

Yanıtlama zamanı:

Hava filtresini değiştirmediniz mi?

Sponsorum göndermişti kendim taktım 2 ay evvel polende yeni. Servise bunlar için para bayılmaya gerek yok. Hava ve polen 200 e yakın farkediyor fiyatta
Yanıtlama zamanı:

Sponsorum göndermişti kendim taktım 2 ay evvel polende yeni. Servise bunlar için para bayılmaya gerek yok. Hava ve polen 200 e yakın farkediyor fiyatta

Aynen bende öyle yapmayı düşünüyorum.

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bakım tablosunda 2. bakımda fren hidrolik sıvısı değişimi yazıyor. değişen oldu mu, yanılmıyorsam önceki mesajlarda böyle bir masraf yoktu.

yine tabloda buji için 3. bakım gösterilmiş. arkadaşalar 2. bakımda değiştiğini yazdılar.

bu nasıl iş anlamadım. doğru dürüsüt, motora özel bir bakım tablosu yok mu?

Yanıtlama zamanı:

bakım tablosunda 2. bakımda fren hidrolik sıvısı değişimi yazıyor. değişen oldu mu, yanılmıyorsam önceki mesajlarda böyle bir masraf yoktu.

yine tabloda buji için 3. bakım gösterilmiş. arkadaşalar 2. bakımda değiştiğini yazdılar.

bu nasıl iş anlamadım. doğru dürüsüt, motora özel bir bakım tablosu yok mu?

hidroliğe gerek görmüyor servisler. Eski cmax fabrikanın koyduğuyla satıldı, oda abartı ama 2 senede erken.

buji standart bazı servisler öne çekiyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

hidroliğe gerek görmüyor servisler. Eski cmax fabrikanın koyduğuyla satıldı, oda abartı ama 2 senede erken.

buji standart bazı servisler öne çekiyor.

benim araba 19500 de olduğu için bu bakım buji değişmeyebilir dedi eleman ama standartın olmamasından yakınıyorum. hatıra binayen değişmeyecek yani :D

tablo 45 bin diyor benim araba 20 bin olduğu için değişmeyecek. komedi valla.

yeni nesil hidroliklerin "ıslak" kaynama noktası saf haline göre bayağı aşağı.. belki bu uzun süre frenleme yapmama adına iyi olabilir ama sürekli uzun yol yapan bir focus için tehlike arz eder mi(mesela sürekli ank-ant arası toroslarda kullanımda), servisler-mühendisler tabi bunu daha iyi bilmeli ona göre şema hazırlamalılar. gerekli ise değişsin 30 binde gerekli değilse kaldırsınlar tablodan.

çarşamba 2. bakıma girecek araba bakalım fiyat ne çıkacak. 550 gibi olabilir. 15 bin 420 tutmuştu, bu sefer polen filtreside var, bakalım tablodaki gibi yakıt filtresi değişecek mi? birde yağı 4.5 lt döküyorlar, kılavuzda 4.1 yazıyor, çubuktaki üst çıt ı yarım cm geçiyor 4.5 lt dökünce diye uyaracağım.

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

standartın olmamasından yakınıyorum

Standart var ama uygulama keyfi.

Tabloya sadık kalabilir ve bakım taleplerinizi ona göre belirleyebilirsiniz.

Mesela buji 3.yıl/45000 km bakımında.

Fren hidroliği nem oranı ölçümlerinde riskli seviye tespit edilmediği için Antalya'da bile servisler bu konuda hevesli değil, bundan önceki Focus'umda 7-8 yaş civarında değişmişti, o da talebim üzerine.

Ben asgari 4-6 sene derim.

Servis ısrarcı değilse siz hiç olmayın.  

Yanıtlama zamanı:

23000 km /3 yıl buji değişimi için uygundur o zaman.

Yanıtlama zamanı:

Mesela buji 3.yıl

Yeri gelmişken sorayım abi :)

Buji (veya listedeki bazı diğer parçalar) yıla bağlı olarak değişmeli mi?

Yani garantim yok, araba 20000de 3 yaşında buji değişimine gerek var mı?

Yanıtlama zamanı:

Zaman yıpratıyor, eski fotoğraflarına bakarsan kolayca fark edersin.

Tabii istisna yapılabilir sonuçta buji en hayati parçalardan biri değil, ama tasarrufa gidilecek maliyette de sayılmaz.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.