Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Mustang Tanıtıldı - 2014 New Ford Mustang

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Maşallah de, Maşallah de  :nazar:  ... nazarımız değmesin.  Ne de güzel bir kuZu bu yaaaa ... sahibi iyi günlerde kullansın. 

• Yanıt 139
  • Görüntüleme 30,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Makyajlı Mustang göstergesi, eskiye de uyuyormuş.    

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Mustang bu    

• Gürkan Karagöz
    Gürkan Karagöz

Biraz kıskandırıyor gibi olacak ama siz başlattınız. Bu fotoğraf kaynağından, Shelby merkezine gidip çektim. Abartısız etrafımda en az 100 tane kuzu vardı en eskisinden en yenisine kadar. Bu fotoğraf

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Maşallah de, Maşallah de :nazar: ... nazarımız değmesin. Ne de güzel bir kuZu bu yaaaa ... sahibi iyi günlerde kullansın.

Maşallah maşallah :D
Yanıtlama zamanı:

Amerika'ya gideceğim ben. Devlete para yedirmemek lazım bunu almak için. [emoji14]

He ya %145 nedir ya :(
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Valla bu araba yolda daha güzel yani canlı canlı görmek. Fotoğraflar videolar ile bir şey hissetmiyordum [emoji16] Bu genel olarak bende her araç için geçerli. Dokunup görmek lazım iletişim kurmak için.

Yanıtlama zamanı:

o değil de ... kırmızı'ya bakarken aklıma gelmedi değil... beyaz sipariş ederek b*km* yedik acep?!? ... yok, yok ... beyaz güzeldir ... evet ... evet ... öyledir (umarım) 

Yanıtlama zamanı:

Valla bu araba yolda daha güzel yani canlı canlı görmek. Fotoğraflar videolar ile bir şey hissetmiyordum [emoji16] Bu genel olarak bende her araç için geçerli. Dokunup görmek lazım iletişim kurmak için.

Yol falan sorsun istedim yabancı plakaydi daldi direk tersten sola

o değil de ... kırmızı'ya bakarken aklıma gelmedi değil... beyaz sipariş ederek b*km* yedik acep?!? ... yok, yok ... beyaz güzeldir ... evet ... evet ... öyledir (umarım)

Abi en temiz renk ya race red ya da magnetic olacaktı. Beyazin modasi gerçekten geçti. 1 tane beyaz renkli araba lansmani var mi artık?
Yanıtlama zamanı:

Abi en temiz renk ya race red ya da magnetic olacaktı. Beyazin modasi gerçekten geçti. 1 tane beyaz renkli araba lansmani var mi artık?

...içimi şişirdiniz valla ... yaaa ... olur mu öyle şey (olmaz diyin) beyaz fastback, içi de bordo ... güzel ya  :(  

Yanıtlama zamanı:

...içimi şişirdiniz valla ... yaaa ... olur mu öyle şey (olmaz diyin) beyaz fastback, içi de bordo ... güzel ya :(

Canlı görmek lazım. :D
Yanıtlama zamanı:

...içimi şişirdiniz valla ... yaaa ... olur mu öyle şey (olmaz diyin) beyaz fastback, içi de bordo ... güzel ya   :(

Yerim seni...satılır satılır... :P

Yanıtlama zamanı:

...içimi şişirdiniz valla ... yaaa ... olur mu öyle şey (olmaz diyin) beyaz fastback, içi de bordo ... güzel ya :(

Abi yanlış denizde yol alıyorsun Sabriden uzak dur [emoji3][emoji3][emoji3]

Yanıtlama zamanı:

He ya %145 nedir ya

Şu arabanın 2.0 versiyonu lazım TR için özel yapmazlar mı bişey desin biri şu Ford'a :) ciddi alırım bir tane ama %145'i vermem kahrımdan ölürüm o parayı verirsem ne demek ulan "yüzde yüzkırkbeş" !!!

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Geçen gün muhabbeti geçiyordu, bir kere daha seyrettik (video'yu) ... seyretmemiş olan vardır belki diye haber/video link'ini paylaşıyorum.

http://www.businessinsider.com/ford-valentines-day-commercial-mustang-gt-and-pretty-blond-stunt-driver-2015-2

...haber yazısının alt kısmında video'da var (türkçe altyazılı) 

2014 Sevgililer gününde yapılmış bir kamera şakası (prank) bu ... :) 

Yanıtlama zamanı:

@Kaan Yagizer  race red de fena değilmiş haa, normal renk jantla beğendim yani.. 

Bu arada amerikada bir spy fotosu dolanıyor ya makyaj yiyecek mustang ya da özel bir versiyonu çıkacak. Burun daha basık ve muhtemelen arkada bir spoiler var. 

attachment.php?attachmentid=43995&d=1444

attachment.php?attachmentid=43998&d=1444

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.