Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201312 yıl Yazar comment_201300 Cem hocamın bahsettiği gibi pil aldım 3 tlye hallettik kendim değiştirdim kolay oldu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_202909 Cem abinin anlattığı şekilde anahtarı açık CR2032 3V pille değiştirdim ve kumanda çalışmadı. Eski pili taktım çalıştı. Aldığım piller mi bitik bilemedim. Halbuki üzerine Best Before 2015 diye not da düşmüş dandik üretici. Gema+ Plus diye bir pil, markanın hemen yanında Rechargeable yazıyor, tezata gel ki hemen altında Do not charge yazıyor. Hırdavatçıdan bilmediğin pil alırsan sonuç bu oluyor demek ki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 201412 yıl comment_208723 Pili kendiniz Değiştirecekseniz CİDDİ UYARI :Pili 10 Saniye içerisinde değiştirmeniz lazım,aksi halde bütün ayarlar sıfırlanır ve araca yeniden yazılım attırmanız gerekir,aksi halde aracı çalıştıramazsınız (anahtarsız çalıştırma olanlarda),ve cam ayarlarınız bozulur...Anahtarla araç arasında uyumsuzluk oluşur... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 201412 yıl comment_208726 Pili kendiniz Değiştirecekseniz CİDDİ UYARI :Pili 10 Saniye içerisinde değiştirmeniz lazım,aksi halde bütün ayarlar sıfırlanır ve araca yeniden yazılım attırmanız gerekir,aksi halde aracı çalıştıramazsınız (anahtarsız çalıştırma olanlarda),ve cam ayarlarınız bozulur...Anahtarla araç arasında uyumsuzluk oluşur... Emin misin abi, ben birkaç kez değiştirdim. 10 saniyeyide geçmişimdir diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 201412 yıl Yazar comment_208728 Pili kendiniz Değiştirecekseniz CİDDİ UYARI :Pili 10 Saniye içerisinde değiştirmeniz lazım,aksi halde bütün ayarlar sıfırlanır ve araca yeniden yazılım attırmanız gerekir,aksi halde aracı çalıştıramazsınız (anahtarsız çalıştırma olanlarda),ve cam ayarlarınız bozulur...Anahtarla araç arasında uyumsuzluk oluşur... Bende değiştirdim 10 dakika kadar pilsiz kaldı kumanda birşey olmadı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 201412 yıl comment_208730 Anahtarsız çalıştırma olanlarda sorun çıkıyor,serviste söylediler, 10 değilde belki 15 saniye tam bilmiyorum,ama tavsiyem çok uzun süre geçmeden yapın....10 dakika kalamaz Sedar,senin kapı açma -cam kapama ayarların bozulmuştur kesin ama sen farkında değilsindir ) Şanslıymışssın diyeyim,genelde olan bir sorun benim dediğim,belki sende istisna olmuştur..Servise sordum ,hatta benim camlardan birisi yine de sorun verdi ama Allahtan servisteydik hemen hallettiler.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 201412 yıl Yazar comment_208731 Anahtarsız çalıştırma olanlarda sorun çıkıyor,serviste söylediler, 10 değilde belki 15 saniye tam bilmiyorum,ama tavsiyem çok uzun süre geçmeden yapın....10 dakika kalamaz Sedar,senin kapı açma -cam kapama ayarların bozulmuştur kesin ama sen farkında değilsindir ) Şanslıymışssın diyeyim,genelde olan bir sorun benim dediğim,belki sende istisna olmuştur..Servise sordum ,hatta benim camlardan birisi yine de sorun verdi ama Allahtan servisteydik hemen hallettiler.... Bora abi dediğin gibi şanslıymışım ben Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 201412 yıl comment_208754 Pili kendiniz Değiştirecekseniz CİDDİ UYARI :Pili 10 Saniye içerisinde değiştirmeniz lazım,aksi halde bütün ayarlar sıfırlanır ve araca yeniden yazılım attırmanız gerekir,aksi halde aracı çalıştıramazsınız (anahtarsız çalıştırma olanlarda),ve cam ayarlarınız bozulur...Anahtarla araç arasında uyumsuzluk oluşur... bu kesinlikle genel bir sorun değil abi, ben bakalım ne olacak nasıl olacak diye denemek için pili söküp öyle bile kullandım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 201412 yıl comment_208755 bu kesinlikle genel bir sorun değil abi, ben bakalım ne olacak nasıl olacak diye denemek için pili söküp öyle bile kullandım Tit-X'e özeldir belki, Servet abininkini denemeli Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 201411 yıl comment_271302 Ben bugün pili çıkardıktan 45 dk sonra yenisini taktım herhangi bir sorun olmadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201411 yıl comment_274263 bende pili çıkardıktan bi 40 dakika sonra yenisini alıp taktım ve hiç bir ayarım bozulmadı gittiğimde kapılar açılıyor ve anahtarsız çalıştırma olmasına rağmen power tuşuna bastığımda çalışıyordu ve pil uyarısı da bir daha vermedi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 201411 yıl comment_274388 Haftasonu değiştşrdim. Fabrika çıkışı anahtarda Panasonic vardı, duracell taktım aynı uyarıyı (anahtar pili zayıf) verdi, başka bir duracell taktım yine aynı uyarıyı verdi. Ertesi gün denedim, uyarı vermedi, şimdilik bir sıkıntı yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 201411 yıl comment_274395 Haftasonu değiştşrdim. Fabrika çıkışı anahtarda Panasonic vardı, duracell taktım aynı uyarıyı (anahtar pili zayıf) verdi, başka bir duracell taktım yine aynı uyarıyı verdi. Ertesi gün denedim, uyarı vermedi, şimdilik bir sıkıntı yok bende dün değiştirdim aynı uyarıyı veriyordu; bugün baktım uyarı vermiyor artık! gaiba biraz zaman geçmesi gerekiyor uyarının kalkması için!.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın