Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Semih Mert FİLİZ

Üye
  • Toplam İleti

    20
  • Katılım

  • Son ziyaret

Semih Mert FİLİZ Hakkında

İletişim - Sosyal

Profil Detayları

  • Şehir:
    istanbul
  • Arabam:
    focus 3 Titanium
  • Meslek:
    matbaacı
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

809 profil görüntüleme

Semih Mert FİLİZ's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

3

Toplam Beğeni

  1. bende pili çıkardıktan bi 40 dakika sonra yenisini alıp taktım ve hiç bir ayarım bozulmadı gittiğimde kapılar açılıyor ve anahtarsız çalıştırma olmasına rağmen power tuşuna bastığımda çalışıyordu ve pil uyarısı da bir daha vermedi
  2. Astonmartin ağıza alışmak biraz zor gelse de yapılan makyajlar özellikle ön sis farları arka stoplarda yapılan ufak değişiklikler yeni jantlar gayet başarılı,iç ortama geldiğimizde ise el firenindeki değişiklik eski tipe yönelik olduğundan hiç güzel bulmadım focus 3 titaniumlardaki el fireni daha başarılıydı ve orta konsolda dokunmatik ekranın altındaki düğmeler daha basitleştirilmiş ve yine sony imzası olsa daha güzel dururdu. focus 2 den beri alışık olduğumuz otomatik klima da yapılan değişiklik ise hemen gözümüze çarpıyor bana göre idare eder ama tartışılır tabii bunların dışında araba gayet güzel olmuş.
  3. focus 3 temi bu durum böyle yoksa focus 2.5 makyajlı kasa içinmi sadece alarm durumu ?
  4. Sitede çok yeni olduğum için konu açma yerinde bir yanlışlık yaptım evet kusurabakmayın saygılarımla
  5. 2010 focusum da dışarıdan çift kitlendim ve kapı açma yerinin üstündeki mandalı çekip kapıyı açmıştım ve hemen alarm çalmaya başlamıştı yani içeriden açılıyor ama o an mandalı herkes akıl edemez tabi sadece alarm artısı oluyor çift kitlendiğinde ama kaza anında içerden kitlemenin zararı da var dediğiniz gibi
  6. ama araç zeten içeriden açılmaya izin veriyor ama alarm devreye giriyor hareket halindeyken olan kilittede yine araca tırafik içindeyken dışarıdan açılmalara çanta vesaire gibi şeylerin çalınmasını önlemek için yapılmış bi sistem yine kilidi açmadan istediğiniz kapıyı içerden açabiliyorsunuz yani focus da öyleydi bu durumun kullanıcıya artısı var bence .
  7. önceki aracım 2010 focus titanium du yani alarmı da olan model çift kitleyince alarm da devreye giriyor ve kapılar içeriden de açılıyordu bizzat denedim ve alarm devreye girip şiddetli bi şekilde bagaj tarafından korna çalıyor dörtlüler yanıyordu.
  8. Focus 2.5 kasada olup da 3 de omaması fordun ciddi bir ayıbı olmuş bence.
  9. Zeten garanti dahilinde alınıp tam şarj yapılıp çok özür diliyerek geri takıldı.
  10. Anahtarın üzerin de 2 tane asma kilit logosu var kitapçığındada çift kitlemeyi tarif ediyor o şekilde yapıyoruz olmuyor aynı focus 2 deki gibi ard arda basın çift kitlenecektir yazıyo eğer çift kitlemede yoksa bu araçta alarm var titanium modeli olduğu için alarm nasıl devreye giriyor ?
  11. Daha önceki focus 2.5 makyajlı kasadaki gibi kitleme düğmesine 2 sefer ard arda bastığımda sanki ikinciye bastğımda çift kitlenmiyor gibi oluyor daha önceki aracımda focus 2 makyajlı kasa 2 sefer bastığımda birincide kitliyor 2 ciye bastığımda daha sert bi ses gelip dörtlüler 2 sefer yanıyordu çift kitlendiğini anlıyordum ama şu an ki focus 3 aracım dada böyle yapıyorum ama hiç bir belirti olmuyor çift kitlendiğinden emin olamıyorum yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla.
  12. aküyü fazla yormamak lazım heralde yoksa bizde olduğu gibi süprizler olabiliyor ama akü zeten bayiden şarjsız olarak çıkmış yani gözden kaçmış öyle söylendi e araba 3 gün hiç yol da yapmayınca son canını müzik çalarla ve farlarla verdi araçlar fabrikadan çıktığında açık arazilerde çok uzun süre yattıkları için yol da yapmadıkları için boşalıyor heralde bayi de bakmadığı için böyle durumlar olabiliyor
  13. İlk geldiğinde araç sıfır olarak bayiden alınıp evimizin önüne geldiğinde 52 km yol yapmıştı fakat araba 3 gün evin önünde yattı 3 gün için de malum olarak yeni hevesi günde en fazla 1 er saat müzik dinledik tabi her kapıyı açtığımızda aracın farlarıda yandığı için akü sarfiyatı bu araçlarda biraz daha fazla herade biz açtık müzik çaları o kapattı yarım kontak yaptık açtık bi süre sonra kapattı yavaş yavaş kıllanmaya başladık ama 3. günün sonunda araba lazım oldu ve power düğmesine bastığımız anda 3 sefer tık tık tık diye bir sesin dışında araba basmadı ve o an akünün bittiğini tama olarak anlamıştık e hal bu olunca artık aracın içinde müzik dinlerken korkar olduk
  14. Eylül ayının başlarında almış olduğum focus 3 Titanium smart paket aracımda 1 saat müzik dinlemeden sanki akü bitiyormuş gibi belirtiler görülmeye başlıyor müzik çaları 1 saat dinlemeden kendisi kapatıyor halbuki kullanma kitabında yazan 1 saat dinlendikten sonra kendisi kapatır diye yazıyor ama 1 saat dinlemeden kendisi kapatıyor tekrar açtığımda 15 dk geçmeden yine kapatıyor ve birdaha yarım kontak yapmadan müzikçaları açmıyor bunlar akü bitme belirtisimidir yoksa aracın kendi ayarlamış olduğumuz bir ayarımı veya bir özelliğimidir bu aküye baktığımda bu durumdayken akü ışığı yeşil gösteriyor bilge verirseniz sevinirim saygılarımla.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.