Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

İsmail Elvan

Üye
  • Toplam İleti

    35
  • Katılım

  • Son ziyaret

İsmail Elvan tarafından yazılan her şey

  1. geçmiş olsun kardeşim, size vuran araçta aynı sizin pozisyonda olduğunu düşünüyorum, onunda size çarpmaması için takip mesafesi kuralına uyması gerekiyor, aslında siz nekadar suçluysanız oda okadar suçlu. tekrardan geçmiş olsun.
  2. daha çok virajlarda etkili oluyorsa aksda olabilir, aracı kaldırınca akslarıda kontrol ettirin
  3. aynen dediğin gibi hocam, boyadada tam emin değilim renk tutmazsa çok daha kötü olur, çaresi yoksa böyle kalacak zaten. ufak bi kızı vardı, seyehat esansında kucaktayken tırnaklarıyla yapmış kimsede farketmemiş
  4. çok şık duruyor, jantlarda fena güle güle kullanın
  5. Önceki sahibi tarafından zarar görmüş torpidomu nasıl düzeltebilirim acaba, daha önce denemiş olan varsa yardımına ihtiyacım var.
  6. kesinlikle yapacaklarından şüphem yok ama ordan vazgeçtim yaza doğru başka yere yaptırım inş.
  7. iyi bir lpg montoj servisine götürüp kontrollerinizi yaptırın, normalde arıza lambasının yanmasıda çok sık görülen bir olay değil, lpg montajında ustanın işçiliği çok önemli
  8. bu ülkede çok şaşırtıcı şeyler oluyor hocam
  9. Çok güzel görünüyor, güle güle kullanın. Bu arada selamla sabahla her işler yürümüyor [emoji4] direksiyon deri kaplama için dericioğlu na gittim, forumun selamını verdim numaramı alıp biz seni ararız dediler, 20günü geçti [emoji12] ne arayan var ne sora
  10. hocam sanırım sadece işçilikte indirim yapıyolar, Takılan orj. parçalar gene aynı fiyattan satılıyor,
  11. Arada ufak tefek şeylerde oldu, arka kampana bilyesi, focus1 tampon panjuru değişimi dahil toplamda 750 lira ödedim.
  12. 29 Ekim günü yiğit oto yalçın ustaya aracımı emanet ettim, aracı test ettikten sonra sorunlar ortaya çıktı ön disk ve balatalar -- değişecek sağ ve sol aks --- değişecek sağ rot başı ---- değişecek şanzuman yağı --- değişecek yalçın ustanın önerisiyle bosch marka disk ve motocraft balatalar takıldı, bsg marka aks takıldı,aracın yol tutuşu değişti çok memnun kaldım.
  13. cem bey bende aynı düşüncedeyim, korkum disklerin değiştikten sonra titremenin devam etmesi yönünde, bakalım birde usta sürerse daha iyi olacak.
  14. Arkadaşlar aracımı aldığımda fren yaparken özellikle yüksek hızda aşırı titreme söz konusu, direksiyonu zor tutuyorum, rot-balans ayarından olduğunu düşündüm fakat fren disklerinden olduğunu söylediler, ankarada gidebileceğim iyi bir ford servisi önerilerinizi alabilirmiyim.
  15. Yakup hocam, pm atamıyorum sticker yollamınızı rica edicem yardımcı olurmusunuz

    1. Yakup Ç. A.

      Yakup Ç. A.

      Yeni sticker'lar ile ulaşacağım.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.