Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 201411 yıl comment_269335 yeni 2005 model 1.6 tüplü benzinli otomatik focus 2 hb araba aldım.almadan özel serviste bilgisayara bağladılar sorun çıkmadı.sadece motor arıza ışığı yanıyor lpg den dediler..arabayı aldım..aracı denemek için otobana çıktım.160 km/h hızla giderken araba gaz yemedi.gaza bastım bastım ama devir düstü.motor sesi,göstergedeki ışıklar gitti.direksiyon sertleşti.panik yaptım biraz.sağa çektim durdum.kontağı açtım kapadım ışıklar geldi.bastım kontağa çalışmadı.gaz kokusu geldi.benzine alıp tekrar bastım çalıştı...yoluma devam ettim..lpg ye almaya cesaret edemedim.ertesi gün lpg ye aldım normal çalışmaya devam etti..bir defa da lpg de dururken stop etti..bu olayım km saatiyle ilgisi olabilir mi başka bi seferde de kontağı açtığımda akü ve yağ lambası yanmadı.tekrarında yandı.birkaç gündür sorun yok. .bu sorunlarla karşılaşan var mı.deneyimli arkadaşların cevabını bekliyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201411 yıl comment_269887 Bende de seyir halinde sadece lpg'de iken stop sorunu oluyor. Lpg ustasına gittim, sorunun regülatörde olduğunu söyledi. Daha değişim yapmadım ama isterseniz siz de bir lpg ustasına gösterin arabanızı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201411 yıl comment_270081 yeni 2005 model 1.6 tüplü benzinli otomatik focus 2 hb araba aldım.almadan özel serviste bilgisayara bağladılar sorun çıkmadı.sadece motor arıza ışığı yanıyor lpg den dediler..arabayı aldım..aracı denemek için otobana çıktım.160 km/h hızla giderken araba gaz yemedi.gaza bastım bastım ama devir düstü.motor sesi,göstergedeki ışıklar gitti.direksiyon sertleşti.panik yaptım biraz.sağa çektim durdum.kontağı açtım kapadım ışıklar geldi.bastım kontağa çalışmadı.gaz kokusu geldi.benzine alıp tekrar bastım çalıştı...yoluma devam ettim..lpg ye almaya cesaret edemedim.ertesi gün lpg ye aldım normal çalışmaya devam etti..bir defa da lpg de dururken stop etti..bu olayım km saatiyle ilgisi olabilir mi başka bi seferde de kontağı açtığımda akü ve yağ lambası yanmadı.tekrarında yandı.birkaç gündür sorun yok. .bu sorunlarla karşılaşan var mı.deneyimli arkadaşların cevabını bekliyorum... iyi bir lpg montoj servisine götürüp kontrollerinizi yaptırın, normalde arıza lambasının yanmasıda çok sık görülen bir olay değil, lpg montajında ustanın işçiliği çok önemli Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201411 yıl Yazar comment_270222 lpg ustasına gitti iyi bir lpg montoj servisine götürüp kontrollerinizi yaptırın, normalde arıza lambasının yanmasıda çok sık görülen bir olay değil, lpg montajında ustanın işçiliği çok öneml Bende de seyir halinde sadece lpg'de iken stop sorunu oluyor. Lpg ustasına gittim, sorunun regülatörde olduğunu söyledi. Daha değişim yapmadım ama isterseniz siz de bir lpg ustasına gösterin arabanızı. lpg ustasına gittim..regülatöre giren su borusunun kıvrılmış olduğunu söyledi.bu yüzden stop edebileceğini söyledi.borunun değişimini yaptırmadım daha...arıza ışığı bu yüzden yanıyor olabilir mi? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın