Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

arif tüysüz

Üye
  • Toplam İleti

    56
  • Katılım

  • Son ziyaret

arif tüysüz Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    istanbul
  • Arabam:
    focus 3 titannium
  • Meslek:
    Finans
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

863 profil görüntüleme

arif tüysüz's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

40

Toplam Beğeni

  1. Buzlanmanın kısmi çözülmesiyle ilgili bende hiç sorun yaşamadım bu zamana kadar. Hatta arabamın en sevdiğim özelliklerindendir cam ısıtma. İstanbul 'da , denize yakın yerlere nazaran daha sert kışın yaşadığı Başakşehirde yaşıyorum (Fotoda görünmeyen Focus benim örneğin). Geçtiğimiz kış -8-9 gördüğüm sabahlarda dahi elimi cama sürmeden 1 dakika da yola çıkmanın zevkini yaşıyorum. Komşular önce motoru sonra fanı ısıtıp ellerindeki aletleriyle camı kazıyana kadar herhalde 7-8 km yol alıyorumdur.
  2. Merhabalar , Focus 3 'ümün sol ön kapı cam kumandası 3-4 saniye çalışıp 3-4 saniye bekleme konumuna geçiyor. Yani düğme ışıkları yanıyor bekliyor sönüyor yanıyor. Sol ön camı açmak için ışıkların yanması gerekiyor , söndümü çalışmıyor. Fakat diğer camları ışıklar sönükkende açıp kapatıyor. Resetleme yapmak istesemde tam kapanmadığı düğmeyi basık tutsamda işe yaramıyor. Başına gelen varsa bilgi verebilirse sevinirim , Teşekkürler
  3. Selamlar, bu akşamdan itibaren geçerli olmak üzere motorine 12 kr , benzine 14 kr zam var , bilginize.
  4. 2012 Focus TDCI Titannium 104.500 km. Vurdurmak konusunda size katılıyorum fakat ailece olduğumuz için mecbur kaldım. Bu akşam takviye ile çalıştırdım , bir iki gün kullanmayıp akü değişimi yapmayı düşünüyorum zaten.
  5. arif tüysüz

    Akü Değişimi

    Merhabalar, geçtiğimiz hafta bir sabah arabayı çalıştırmak için power düğmesine basmamla tık tık tık deyip marş basmadı. Aynı anda tüm göstergeler sıfırlandı , motoru bir kez aktarma kablosu ile çalıştırdım. Son 3-4 günde de 2 sefer vurdurmak zorunda kaldım. Bana akünün bitmiş olması biraz erken geldi , sizlerin akü değişimleri kaç km yada senelere denk geldi merak ettim. Sanırım aküden farklı bir durumda da değildir diye düşünüyorum. Ve de akü marka model tavsiyeniz varsa öğrenmek isterim. Teşekkürler
  6. Kış lastiklerim 205-55-16 , hiç sorun yaşamıyorum... yaz lastiklerimi 215 ile değiştirmiştim ama sonradan keşke onuda 205 alsaydım dediğim olmuştur.
  7. herkese selam , bu akşam motorine 11 kuruş zam var , bilginize.
  8. Focusun keyfini orjinal haliyle sürmek hepsinden güzel. Aman koltuk kirlenmesin diye minder , aman kaputa taş fırlamasın diye koruyucu film, aman aman aman tarzı konular aracı bizden sonra kullanacak olan kişiler için yapılan bakımlar gibi geliyor ve çoğu forum üyesi gibi bende gereksiz görüyorum.
  9. bugünkü indirim 6 kuruşta kaldı , Pazartesiyede yaklaşık aynı tutarda zam olacak gibi
  10. Bu akşam motorine 8 yada 9 kr indirim geliyor , bilginize.
  11. Kazasız belasız , çiziksiz göçüksüz , huzurlu ve keyifli bir 100.000 Km için teşekkürler Focus. Hakkını vermek adına sadece rakamları çekmek istemedim :)
  12. Bugün motorine 6 kr zam var , bilginize.
  13. Bu geceden itibaren geçerli olmak üzere motorine 7-8 kr zam bekleniyor. Bilgilerinize
  14. Bu aralar kâr etmek istiyorsanız depoyu doldurmamanızı tavsiye ederim , zira indirimler devam edecek gibi gözüküyor. Ben son 2-3 depodur, hep azalan fiyatlarda 50 TL 'ler şeklinde alıyorum
  15. Merhabalar, bugün motorine 10 kr indirim geliyor , bilginize.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.