Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Yakaladığınız En Yüksek Menzil Kaç Km?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Geçen gün depoyu fulleyince ilk defa bin km üstü menzil gördüm. Hemen resmini çektim.

Peki ya siz en fazla kaç km gördünüz?

• Motor 1.6 TDCI 115 Bg
  • Donanım Titanium
  • Km 14.000
  • İstanbul

menzil1_zps7b7289d2.jpg

menzil2_zps10af413a.jpg

4.9LT tamamda, 8.5LT ortalamayla nasıl 1000 km üstü göstermiş yahu?

• Yanıt 60
  • Görüntüleme 10,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Fatih Mehmet USLU
    Fatih Mehmet USLU

468 km nin sonunda 1152 km gösterdi. 4.5 litre ortalama ile. Aslında 1132 gösterdi ama yola devam ettikçe menzil yükseldi. 20-30 km gittikten sonra 1152 ye çıktı. Yaptığım 20-30 km yi de hesaplarsak

• Fatih Mehmet USLU
    Fatih Mehmet USLU

6 vitesle gidiyorum tabi ki, Van'dan Erzurum'a gittim. Bu yolda 1600 ile 2200 metre arasında değişen tepelere inip çıkarak bu ortalamayı tutturdum. Arabada tek başımaydım ve klima kapalıydı. Genelde 9

• Menzil menzil nereye kadar!? Ne kadar yaktığına değil nasıl kaçtığına bakıyorum. Katolik rahip olacağıma Kazanova olurum daha iyi. Haset mi yazdırıyor bunları acaba?

Yanıtlama zamanı:

Menzil oradaki veriye göre değil genel son peryoda göre hesaplanıyor. Birinde sıfırlanmış zaten ekran.. Sağ alt'a dikkat

Yanıtlama zamanı:

1.0 ecoboost

6500 km de iken

55 litrelik depo ile

şehirler arası yolda 850 km yi gördüm.

Ancak tekrar fullediğimde 45 litre benzin aldı. Dikkatli kullanımla ışık yandıktan sonra da kullansaydım 1000 km yi geçerdim sanırım.

Fatih Mehmet USLU tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

1.6 125 ps powershift ,

şehir içi 450 km şehir dışı 720 km gördüm ve görmez olaydım dedim , sizlerin gördüğü dört haneli rakamları görmek bize benzinli bir araç ile masal gibi geliyor ama ben ne yaptım taktırdım LPG yi nerde ucuz Lpg oradan al ve şehir içinde 75 tl lik lpg ile 350 km şehir dışı ise 425 km gördüm ve artık mutluyum birde otomatik vites konforu üstüne çilek gibi oldu :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Bende ogrenci isi 100 lira hep 1 kere fulledim sadece onuda hatirlamiyorum :) 100 liraya genelde 460-480 goruyorum ve yarim depoya tekabül ediyor

Yanıtlama zamanı:

907 km :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Menzil oradaki veriye göre değil genel son peryoda göre hesaplanıyor. Birinde sıfırlanmış zaten ekran.. Sağ alt'a dikkat

Evet ilk resim  sıfırlamadan sonraki, sonraki resim ise şişliden başakşehire gittikten sonraki yani 36 km yok yaptıktan sonraki durum.

Tabiki okadar gidemeyiz ancak 800- 850 km gider istanbul trafiğine bağlı olarak.

Yılmaz Tunç tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Şehirler arası yollarda bu kadar çok radar olamasa (yada radar vardır korkusu) 1000 km leri göremezdim doğrusu.

Yanıtlama zamanı:

Şehirler arası yollarda bu kadar çok radar olamasa (yada radar vardır korkusu) 1000 km leri göremezdim doğrusu.

evet aynen öyle geçen sene dizel focusla Balıkesir e gitmiştim ara ara bastimda 5.2ortalama tüketimle gidip gelmistim toplam 2000km yol yapmıştım
Yanıtlama zamanı:

Bende bu gun baktim. Dun gece ankaradan gelince fullemistim.

50-60 km kadar yol yaptiktan sonra 1091 km falandi menzil.

Bu gun yaklasik 10-15 dk kadar 4. Vites 3 bin devirde surdum kurum yaksin diye. Simdilerde 950 lerde falandir galiba

Yanıtlama zamanı:

Bende bu gun baktim. Dun gece ankaradan gelince fullemistim.

50-60 km kadar yol yaptiktan sonra 1091 km falandi menzil.

Bu gun yaklasik 10-15 dk kadar 4. Vites 3 bin devirde surdum kurum yaksin diye. Simdilerde 950 lerde falandir galiba

Abi 1000 km yi nasıl görüyorsunuz ben o kadar uğraştım 900 den fazla çıkmadı bunun bir tekniği var mı

Yanıtlama zamanı:

Bu yol bilgisayarı hangi donanımlarda mevcut. Bende tit+smart paket var ama böyle bir yol bilgisayarı görüntüsü yok.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.