Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

focus 3 yakıt tuketimi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Hasancım varsa güzel smile'lar sohbet'e resim olarak ekle :kıhkıh: bende ekliyim, okey..

sen yeterki smile iste yakup abi..:) 5 dk ya resim olarak eklerim.. :naughty:

• Yanıt 295
  • Görüntüleme 68,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Trafiğe açık alanlar had bildirme, gövde veya gününü gösterme, üstünlük taslama ve/veya yarışma alanları değil toplumsal sorumluluk içerisinde herkesin belli kurallar çerçevesinde davranmak zorunda ol

• Mondi nin bu durumdan haberi varmıydı?

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Öncelikle hesabın yeterince güvenilir değil. Benzin bittiğinde depoyu tam dolduracak ve aldığı benzin miktarını katettiğin kilometrenin 1/100'üne bölecektin. O zaman daha kesin bir değer elde eder

Yanıtlama zamanı:

http://www.sahibinde...61617706/detay/

Al yusuf abi kazasız 73.000 de 46.500..Pazarlıkla oldu 45.000 TL :naughty:

Hmm iyi gibi ama yinede çok 73.000 km. üstelik 2008 model. Mondi dursun şimdilik, sağolasın Hasan'ım. :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Hmm iyi gibi ama yinede çok 73.000 km. üstelik 2008 model. Mondi dursun şimdilik, sağolasın Hasan'ım. :kıhkıh:

73000 km nesi çok yav...Ben 90.000 de p.......dıttttt buldum mu seviniyorum..(Bunda bizim senede 5.000 km yapmamamızda var tabi.. :naughty: )

Yanıtlama zamanı:

P ile başlayıp dıtt ile biten o noktalar prezervatif gibi anlaşılabilir :naughty:

inşallah anlaşılmaz.... :):kıhkıh: Hatalık oldu bende artık bu ...Kafaya koydum 1 sene en az bineceğim o arabaya bunu sattıktan sonra... :D

• 5 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Focus 1.6 Style paket aracımı alalı 6 ay oldu. 41.000 bin TL'ye almıştım. Şuan kilometresi 7.000 de. İstanbul'da yaşıyorum. Araçla henüz şehir dısına cıkma ya da trafiksiz uzun yolda kullanma fırsatım olmadı. Yani aracı aldım alalı hep şehiriçinde ve trafikte kullandım. Şuan yol bilgisayarı ortalama yakıt tüketimi olarak 8.1 litreyi gösteriyor.Bence benzinli bir araç için çok iyi bir değer ancak ülkemizde benzin alıp başını gittiği için yakıt malesef çok büyük bir sorun hala.

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar açılan yakıt tüketimi konularını gördükten sonra acaba ben neler yaparım diye kendimi uzun yollarda hız ve devirli kullanma konusunda yavas yavas frenleyerek en son gittiğim Antalya -Demre yolunda 6.0 gibi bi değere ulaştım.Demreden antalya ya dönerken biras yokuş çıktığım için ve birazda acele ettiğim için değerler biraz yükseldi :) Amacım 5.5 ama okadar aşağı değerlere inebilirmiyim şüpheli ama denemelere devam :D(Aracım 2011 focus 3 benzinli)

Bu ilk denemem Antalya-Side gidiş dönüş+şehir içi

49c57.jpg

Bu ikinci denemem Antalya-Phaselis-Kemer-Antalya(dönüş)

49cf2.jpg

Bu son denemem Antalya-Demre

49cp3.jpg

Yanıtlama zamanı:

Doğru başlığa taşıyalım dimi :)

Görmemişim burayı pardon:)

Yanıtlama zamanı:

Cumartesi İstanbul'dan Antalya'ya geldim. Bursa Mudanya üzerinden geçip, İnegöl,Bozhöyük, Kütahya,Afyon,Burdur,Antalya. Yol boyunca hız sabitleme kullandım. 100-120 arası sürat ile geldim. 5.6lt ortalama yazıyor.

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar açılan yakıt tüketimi konularını gördükten sonra acaba ben neler yaparım diye kendimi uzun yollarda hız ve devirli kullanma konusunda yavas yavas frenleyerek en son gittiğim Antalya -Demre yolunda 6.0 gibi bi değere ulaştım.Demreden antalya ya dönerken biras yokuş çıktığım için ve birazda acele ettiğim için değerler biraz yükseldi :D

Aybars kutlarım düşük tüketimin için değil, o da ayrı bir kutlama konusu, Finike - Demre arasındaki o muhteşem virajlı yolda nefsine ve sağ ayağına hakim olabildiğin için, ben bugüne kadar asla başaramadım :D

Yanıtlama zamanı:

Cumartesi İstanbul'dan Antalya'ya geldim. Bursa Mudanya üzerinden geçip, İnegöl,Bozhöyük, Kütahya,Afyon,Burdur,Antalya. Yol boyunca hız sabitleme kullandım. 100-120 arası sürat ile geldim. 5.6lt ortalama yazıyor.

Benim istediğim değerlere inmişsiniz tebrik ederim darısı benim başıma :)

Yanıtlama zamanı:

Ya arkadaşlar boşverin takmayın kafanıza, alınan alınmış artık, düşük değerlere inince madalya takmıyorlar merak etmeyin. inse de size çıksa da size.. kısacık hayatta böyle şeylere üzülüp sevinmeye değmez bence :)

Yanıtlama zamanı:

Aybars kutlarım düşük tüketimin için değil, o da ayrı bir kutlama konusu, Finike - Demre arasındaki o muhteşem virajlı yolda nefsine ve sağ ayağına hakim olabildiğin için, ben bugüne kadar asla başaramadım :)

Sağolun Cem hocam o virajlı yollarda biraz zorlandım.Çünkü ilk defa gittiğim bir yoldu yavaş gittim fren yapmamya çalıştım çoğunlukla.Gazdan ayağımı her virajda olmasada keskin olanlarda çektim(Daha doğrusu önümü görmediğim virajlarda).Bence oraya kadar geldiğim km boyunca tüketim 6.0 dan da az olabilir o yolu geçince 6.0 a da yükselmiş olabilir çünkü çok temkinliydim tabi bakmadığım için bilemiyoruz.

Misafir
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.