Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

focus 3 yakıt tuketimi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

aynen....hiç inmedi...birdahakine ist.-ank.ve izmir derseniz çok makbule geçer..efenim...yoksa ben makbuleye geçerim... :)

Ne yaptın abi 6,5 Litreyi izmirde nasıl yakıyorsun?

• Yanıt 295
  • Görüntüleme 69,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Trafiğe açık alanlar had bildirme, gövde veya gününü gösterme, üstünlük taslama ve/veya yarışma alanları değil toplumsal sorumluluk içerisinde herkesin belli kurallar çerçevesinde davranmak zorunda ol

• Mondi nin bu durumdan haberi varmıydı?

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Öncelikle hesabın yeterince güvenilir değil. Benzin bittiğinde depoyu tam dolduracak ve aldığı benzin miktarını katettiğin kilometrenin 1/100'üne bölecektin. O zaman daha kesin bir değer elde eder

Yanıtlama zamanı:

peki aydın...sabah 08.00 den itiabren gazeimirden alsancaga gel bakayım...birde akşam dön...görürüm senide...dur kalk ve sadece ışık..var..hele sizin karşıyakada ki trafik tam bir rezalet. adam orta şeritte 10 la kordon keyfi ypaıyor sen nasıl kullanıyorsun karşıyakada üzgünüm ama şiçi trafiginde korna calmadan ilerleyemiyorum ben...garip...bir akışı var...

Yanıtlama zamanı:

ne bilem...bunları yabanlar da genç ve 206 lı bmw li lavuklardı gecen sinir olduğum...neyse....durup inecegim geldi birkeresinde...arabadan inip bi koşu gidip acık pencereden höykürmek...sonra dedim nolyuoz..karşıyaka..cıksss.. :)

Yanıtlama zamanı:

ne bilem...bunları yabanlar da genç ve 206 lı bmw li lavuklardı gecen sinir olduğum...neyse....durup inecegim geldi birkeresinde...arabadan inip bi koşu gidip acık pencereden höykürmek...sonra dedim nolyuoz..karşıyaka..cıksss.. :)

Abi bi film videosu paylaşmıştın ya o geldi birden aklıma okurken :D

Yanıtlama zamanı:

hahaha..evet ya..vala yusuf...haklısın bilmeden bilinç altımda yer etmiş...inanamıyorsun olanlara...süpersin ya.. nerden geldi aklına...

not :suzuki...4x4 olan jeep tarzı fiat sedici ile aynı hatlara sahip aynı üretim bandını kullandılar..ama suzuki sedanda fena değil demedi deme..ha tr da tutulmadı o ayrı...

Yanıtlama zamanı:

hahaha..evet ya..vala yusuf...haklısın bilmeden bilinç altımda yer etmiş...inanamıyorsun olanlara...süpersin ya.. nerden geldi aklına...

not :suzuki...4x4 olan jeep tarzı fiat sedici ile aynı hatlara sahip aynı üretim bandını kullandılar..ama suzuki sedanda fena değil demedi deme..ha tr da tutulmadı o ayrı...

Zorla kafamı karıştırmaya çalışıyorsun valla :) F3 HB 2011 dizel style+plus 45-48 verseler alırım düşünmeden :D

Yanıtlama zamanı:

zarf mı atıyon benmi öle hissediyom.... :naughty:

daha durulmadın takip ediyom seni...bi durul..bakıcaz... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Zorla kafamı karıştırmaya çalışıyorsun valla :D F3 HB 2011 dizel style+plus 45-48 verseler alırım düşünmeden :D

Yusuf abi gel sana 2.0 TDCI 2008(Yada bi düşümcem var ama yakup abi korkutuyo beni.. :D ) model mondeo alalım..Bırak focusu felan....Karizma olur.. :kıhkıh::naughty: (Gözlüklü adah işareti bulamadım yav.. :) Yakup abi yeni smileler istiyorum.. :D )

Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

zarf mı atıyon benmi öle hissediyom.... :)

daha durulmadın takip ediyom seni...bi durul..bakıcaz... :kıhkıh:

Akıllı adamın hali başka oluyo vesselam :D

Dalgalandımda duruldum :D

Yusuf abi gel sana 2.0 TDCI 2008 model mondeo alalım..Bırak focusu felan....Karizma olur.. :naughty::D (Gözlüklü adah işareti bulamadım yav.. :D Yakup abi yeni smileler istiyorum.. :D )

Cıkk Hasan'ım, Mondi için daha erken :D Hem hökümet 2,0 motorlara gözünü dikti yarın birgün kallavi zamda MTV lerine geçiriverir :D

Yanıtlama zamanı:

Cıkk Hasan'ım, Mondi için daha erken :kıhkıh: Hem hökümet 2,0 motorlara gözünü dikti yarın birgün kallavi zamda MTV lerine geçiriverir :naughty:

Abi hökümete bakma kendileri binsin v6 lara bize 2.0 çok size desin..Boşver bak tolga abi ne dedi...Hayallerini hemen gerçekleştirmezsen bi daha hiç gerçekleştiremezsin.... :) 50.000 sınırda çok gözel mondiler var ne etcen kavvali döviz kuru ve otosan zamı yemiş focusu.. :D

Yanıtlama zamanı:

Düşük kmli bulmak mesele mondiyi. olanlarda nikah kıydıracak fiyat istiyorlar. Ayrıca 3 yaşındaki araca o kadar para vermek hemide 2.ele :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Düşük kmli bulmak mesele mondiyi. olanlarda nikah kıydıracak fiyat istiyorlar. Ayrıca 3 yaşındaki araca o kadar para vermek hemide 2.ele :kıhkıh:

uyy...sen iste ben şimdik bulayım 90.000 altı km li aracı.. :naughty: Arabanın sıfırı olmuş 100.000 TL valla mondi sahipleri duymasın bunu.. :)

Yanıtlama zamanı:

Yusuf abi gel sana 2.0 TDCI 2008(Yada bi düşümcem var ama yakup abi korkutuyo beni.. :D ) model mondeo alalım..Bırak focusu felan....Karizma olur.. :kıhkıh::naughty: (Gözlüklü adah işareti bulamadım yav.. :D Yakup abi yeni smileler istiyorum.. :D )

Hasancım varsa güzel smile'lar sohbet'e resim olarak ekle :) bende ekliyim, okey..

Misafir
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.