Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

focus 3 yakıt tuketimi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

182 lik ecoboost ile 125 ps nin kullanıcı tüketim değerlerinin kıyasını merak ediyorum.

Aynı sürüş karakteri olmazsa farkı anlamak zor olur..

Tabi ki 125 ps 1 litre kadar rahat az yakar.

• Yanıt 295
  • Görüntüleme 69,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Trafiğe açık alanlar had bildirme, gövde veya gününü gösterme, üstünlük taslama ve/veya yarışma alanları değil toplumsal sorumluluk içerisinde herkesin belli kurallar çerçevesinde davranmak zorunda ol

• Mondi nin bu durumdan haberi varmıydı?

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Öncelikle hesabın yeterince güvenilir değil. Benzin bittiğinde depoyu tam dolduracak ve aldığı benzin miktarını katettiğin kilometrenin 1/100'üne bölecektin. O zaman daha kesin bir değer elde eder

Yanıtlama zamanı:

Aynı sürüş karakteri olmazsa farkı anlamak zor olur..

Tabi ki 125 ps 1 litre kadar rahat az yakar.

1 litre ise o keyif için değer bence.

Yanıtlama zamanı:

Spor sürüş sergilemedikçe 1.6 ecoboostun aynı araçta 1,6 125 hpden az yakacağını düşünüyorum.

Aydın mod kullanırsak kesin daha az yakar :alsaa:

Yanıtlama zamanı:

turbo basıncını ne kadar az tutarsanz o kadar az yakar. Alt devirlerdeki yüksek tork sayesindede düşük devirli sakin kullanımlarda daha az yakar ecoboost.

Yanıtlama zamanı:

Aracım 7000 km de. şehiriçi 6,4 litre. şehirdışı yüksek performansada (en düşük 150 km/h ) 6,7 litre civarında. sehirdışı sabit 100-110 Km hız ile 4,9 litre. Bence bu performansaki araç için çok yüksek değerler değil.

Yanıtlama zamanı:

Aracım 6100 km de şu an. Uzun yolda memlekete giderken 120 den aşağı düşmedim hatta çoğu zaman 180 de seyretttim 200-210u bulduğum zamanlar da oldu yakıt tüketimi 6.9 du. Gelmeden önce sıfırladım otobanda 6. viteste 120 ye sabitleyip uzunca bir süre öyle geldim yol bilgisayarı 4.8 i gösteriyordu. Ankara'da yine tekrar sıfırladım. şu an şehiriçi 5.4 görünüyor. Eskiden şehiriçi 6.3 civarındaydı sürüş tekniğimi değiştirmedim. Daha da düşer mi bilemiyorum ama bana göre gayet iyi değerler.

Yanıtlama zamanı:

aracım su anda 8400 kmde

Yanıtlama zamanı:

bir depo ile sehir içi sehir dısı karısık 6.8-7.1 civarı. test amacıyla aracı yaklasık en yüksek 100 km-s oalcak sekilde kullandım ort. 4.9 altına inmedi.valla öyle 3.7 gibi 4.2 gibi degerler sanırım zor...

Yanıtlama zamanı:

bir depo ile sehir içi sehir dısı karısık 6.8-7.1 civarı. test amacıyla aracı yaklasık en yüksek 100 km-s oalcak sekilde kullandım ort. 4.9 altına inmedi.valla öyle 3.7 gibi 4.2 gibi degerler sanırım zor...

oluyor oluyor :)... ben önceki focusumla 4.1 i yakalamıştım... ısparta adana arası 625 km...

Yanıtlama zamanı:

Ben dizel F II aracımla 85km yi aşmadan ve mümkün olduğunca 5.viteste giderek, klima kapalı ve yolcu/yük yokken Ankara - Eskişehir arasında 3.4l/100 km ortalama ile gitmiştim..

Yanıtlama zamanı:

merhaba Arkadaşlar ,

ben de yeni focusculardanım. (FOCUS III - Style Plus paket) konu burayla alakalı olabilir diye başka başlık açmadım. sorum şu: Trafik durduğunda arabayı boşa alıp el frenini çektim ve motor stop etti (ya da ben öyle anladım) ekranda da auto start stop etkin başlatmak için debriyaja basın uyarısı çıktı. böyle bir özelliği olduğundan haberim yoktu :-) bu özellik her durduğumda aktif olmuyor ve motor benim debrijaya basmamın dışında bazen kendiliğinden de çalışıyor.

bu normal mi? yakıt tasarrufununun dışında bir etkisi oluyor mu?

şimdiden teşekkürler,

focusumla ilgili yakıt bilgilerini vs. en kısa sürede foruma yazacağım.

Yanıtlama zamanı:

Motor uygun sıcaklıkta ve klima kapalı oldugunda auto start stop çalışır.

Sistem aracı bosa alıp durmanız ile çalışır

Bu sistemi iptal etmek için vites önünde ki A tuşuna basabilirsiniz.

Yakıt azalır emisyon azalır.

Aracınız hayirli uğurlu olsun

Sent from my iPhone using Forum Runner

Misafir
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.