Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

focus 3 yakıt tuketimi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ş.dışı derken hız çok önemli..

90-100 gibi gidersen o araçla çok rahat 5.5 ort tuttursunuz..Ama 130 140 görürsen zor..

ortalama 100le gttim 300km boyunca ama 9.7nin altına düşmedi baya fazla geldi bana
  • Yanıt 295
  • Görüntüleme 69,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Trafiğe açık alanlar had bildirme, gövde veya gününü gösterme, üstünlük taslama ve/veya yarışma alanları değil toplumsal sorumluluk içerisinde herkesin belli kurallar çerçevesinde davranmak zorunda ol

• Mondi nin bu durumdan haberi varmıydı?

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Öncelikle hesabın yeterince güvenilir değil. Benzin bittiğinde depoyu tam dolduracak ve aldığı benzin miktarını katettiğin kilometrenin 1/100'üne bölecektin. O zaman daha kesin bir değer elde eder

Yanıtlama zamanı:

Anca düştü derken ?

Yol bilgisayarı sıfırlayıp öyle bakın ş.dışı değerlerinize..

Ş.içş tüketimini ş.dışı ile karma yapmak için eşit mesafeleri alıp ölçmeniz lazım..Yani eğer böyle yapmıyorsanız değerlendirmeniz hatalı..

Aynı aracınızdan burda birçok kişide var..İmkanı yok 9.5 olmasına

galiba karma tüketim gösterdi tşk
Yanıtlama zamanı:

galiba karma tüketim gösterdi tşk

birde rica etsem sıfırlama işini anlatsan
Yanıtlama zamanı:

Anca düştü derken ?

Yol bilgisayarı sıfırlayıp öyle bakın ş.dışı değerlerinize..

Ş.içş tüketimini ş.dışı ile karma yapmak için eşit mesafeleri alıp ölçmeniz lazım..Yani eğer böyle yapmıyorsanız değerlendirmeniz hatalı..

Aynı aracınızdan burda birçok kişide var..İmkanı yok 9.5 olmasına

Yanıtlama zamanı:

emrah direksiyonun solundakı okey tusunua basılı tutarak sıfırlayabılırsın ve bunu yaparken kmyı ayrı yakıt tuketımı degerlerını ayrı ayrı sıfırlaman gerekıyor aynı işlemle
Yanıtlama zamanı:

Tüketim kısmına gelen menü tuşuna basılı tut..Detaylı bilgi için kitapçığı kontrol ediniz..

Ayrıca üyelik olarak kalıcıysanız :P lütfen profil bilgilerinizi tamamlayınız

Yanıtlama zamanı:

Bu 9.7 lt dizel araçlamı? Ben benzinli mondeo ile şehiriçinde o yakıtı tüketmiyorum yahu? Hadi Bora araba kullanmayı bilmiyor onu anladıkta bu nedir? :)

Yanıtlama zamanı:

Bu 9.7 lt dizel araçlamı? Ben benzinli mondeo ile şehiriçinde o yakıtı tüketmiyorum yahu? Hadi Bora araba kullanmayı bilmiyor onu anladıkta bu nedir? :)

Benzinli otomatik ayrıca ş.içi verisini sıfırlamamış, üstüne eklenmiş hali yani!

Yanıtlama zamanı:

emrah direksiyonun solundakı okey tusunua basılı tutarak sıfırlayabılırsın ve bunu yaparken kmyı ayrı yakıt tuketımı degerlerını ayrı ayrı sıfırlaman gerekıyor aynı işlemle

tsk ben sadece basıyormuşum, basılı tutmam gerekiyormuş
Yanıtlama zamanı:

7,6 ortalama tüketim

Yanıtlama zamanı:

Araç 1010 km de şuan 6.9 lt ağırlıklı şehir içi sakin kullanım ortalamam.(Bu arada kısa mesafe rampa inişli çıkışlı olduğu için bulunduğum yer bana normal geliyor değerlerim)

Yanıtlama zamanı:

5.9 ortalama tüketimim şehir içi

Yanıtlama zamanı:

Aracım 2800 km de şehir içi ağırlıklı ortalamam 6.6 civarı dün uzun yol yaptım şehir dışı ortalamamı 4.7 ye kadar düştü ama 110 civarı gidersem tabi fazla dayanamadım hızlanınca 5.3 ortalama ile yolu bitirdim toplam 800 km uzun yolda

Misafir
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.