Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201313 yıl Yazar comment_177527 iletişim formundan mail attığımı yazmıştım başka başlıkta, ayna ve fitille ilgili olarak sabah ford otosan aradı servise gittiniz mi diye, bende şimdi yoldayım gidiyorum dedim, ok dedi servis ilgilenmezse sorununuzla tekrar bizi arayın dediler. servisle görüştüm; ben tatilden dönünce değiştirecekler., eylül başı..ama kafada fitil var ya aynayı söylemeyi unuttum. neyse onuda hallederiz sanırım. belki aynayı direk değiştirmezler, onay isterler. eğer daha dün sattıkları focus ta da aynı sorun varsa değiştirmezler sanırım. bu demektirki; geçen 2 yılda, böyle gelmiş böyle gidiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 201313 yıl Yazar comment_184060 bugün aracımın 3 kapısının fitilleri değişti. ayna içinde onay bekliyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 201313 yıl comment_184259 benim kapı fitilleri ile ilgili herhangi bir sıkıntım yok. En azından şimdilik Bursa ford servisinde çalışan bir arkadaşımdan tesadüfen bir bilgi aldım. Kapı fitilleri zamana bağlı olarak ilk günkü şişkinliğini kaybedip zamanla incelmeye başlıyormuş. Onlarda şöyle bir uygulma yapmışlar. Kapı filillerinin birleştiği alt noktadan bildiğimiz serum hortumlarını yürütüp fitil içini dolduruyorlarmış. Bu filtrenin şişkinleşmesine yardımcı olduğundan hem incelmiş filtreden dolayı kapıdaki boşluğun giderilmesini sağlıyor hemde filtrenin incelmesinden dolayı hava ve toz geçişini sonlandırıyormuş. Türk çözümü diye buna derim. Yaratıcı bir fikir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 201313 yıl Yazar comment_184267 benim kapı fitilleri ile ilgili herhangi bir sıkıntım yok. En azından şimdilik Bursa ford servisinde çalışan bir arkadaşımdan tesadüfen bir bilgi aldım. Kapı fitilleri zamana bağlı olarak ilk günkü şişkinliğini kaybedip zamanla incelmeye başlıyormuş. Onlarda şöyle bir uygulma yapmışlar. Kapı filillerinin birleştiği alt noktadan bildiğimiz serum hortumlarını yürütüp fitil içini dolduruyorlarmış. Bu filtrenin şişkinleşmesine yardımcı olduğundan hem incelmiş filtreden dolayı kapıdaki boşluğun giderilmesini sağlıyor hemde filtrenin incelmesinden dolayı hava ve toz geçişini sonlandırıyormuş. Türk çözümü diye buna derim. Yaratıcı bir fikir. doğrudur o sizin dediğiniz zamana bağlı eziklik, mevcut durum yeni araçlarda fitilin ayrılması. yaklaşık 1 mm et kalınlığına çift taraflı köpük bantla yapıştırılıyor. köpük dayanıksız yırtılıyor yoksa yapışma bantlarında sıkıntı yok. o fitil uygulamasını reno ve fiat lar yapmalı onların kapılarında içteki(karoser) fitil var, kapıyı çevreleyen fitil yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 201313 yıl comment_184274 Bende de aynı sorun vardı dört kapıda birden servis foto çekip gönderdi Ford değişim onayı vermemiş tamir edilsin dediği için çift taraflı bantla yapıştırıldı beni şimdilik tatmin etti bakalım bir daha ne zaman olacak? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 201313 yıl comment_184279 bu adamlar bir garip önce değiştiriyorlar sonra bakıyorlar hepsi sorunlu vazgeçip tamir edin diyorlar koltuk başlıklarındada öyle oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201313 yıl comment_184425 bu adamlar bir garip önce değiştiriyorlar sonra bakıyorlar hepsi sorunlu vazgeçip tamir edin diyorlar koltuk başlıklarındada öyle oldu Katılıyorum. benim kafalıklarda sorun var. kafalık demirleri parlaklığını yitiriyor. 3 defa otosana kayıt açılıp onay beklendi. üçünde de onarım temizlik yapılsın dendi. kaç defa daha temizlik yolu parlatma sonucu verecekler merak ediyorum ) kapı fitilleriyle alakalı bir sorunum henüz yok ama anlaşılan fitil değişimine de onay vermiyor bu otosan... politikaları çok ilginç... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201313 yıl comment_184447 Sayın Karsavuran,koltuk başlarında kararma dışında bir sorun oldu mu ? Ben kavşaklarda yolcu koltuğunu nereye çektimse de yine de sağ tarafı görmekte zorlanıyorum. Bu sorunu yaşayan oldu mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201313 yıl comment_184448 Benim şoför tarafındaki fitili önce değiştirdiler sonra tekrar sarkınca bu sefer yapıştırdılar.Bakalım bu ne kadar gidecek Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201313 yıl Yazar comment_184461 bir daha olursa fitilleri alırım 3m auto tape alır mevcut bantları söker kendim yapıştırırım biraz uğraştırır ama.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201313 yıl Yazar comment_185810 benim değişen fitillerden biri aynı yerden çok küçük açılmaya başladı, bakalım ne zaman sona ulaşacak. yolcu kapısının fitili arka kapının menteşe grubunun olduğu o kalın demir e basıyor sanırım. fitil geriye fazla zorlandığından bant köpüğü yırtılıyor. daha fazla açılırsa garantiden 2. kez değişimini isteyeceğim. bu sefer montajı 1-2 mm geriye doğru yaptıracağım. çok açılırsa foto eklerim değişimden önce.. sanki çok pürüzlü bir yere fitil montajı yapılıyorda esneyen kalınlığa ihtiyaç var??? çift taraflı bant köpüksüz olsa bence hiç sorun çıkmaz. Eylül 13, 201313 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 201312 yıl comment_189121 bu hafta sonu benim de başıma geldi, sağ arka kapı; şimdilik fitil kapının dışına sarkık bir şekilde sürüşe devam, bakalım ne vakit servise gideriz bilmem, dışardan görenler focus almaktan cayarlar artık Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 201312 yıl comment_189126 Bende de var sağ yolcu kapısında geriye doğru esneme şeytan diyor japon yapıştırıcısı ile yapıştır bir daha çıkmasın:) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın