Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Kapı Fitilleri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

bu aracımla ilgili açtığım 3. sorun başlığı sanırım. dün arabayı yıkatırken arka kapı fitilinin en altta, karşılıklı birleştiği yerden bir taraftaki aşağı doğru sarkmıştı. baktım yerine takayım dedim. ne görsem. fitiller kapıya çift taraflı köpük bantlarla tutturulmuş. bugünde farkettim ki yolcu kapısının fitilide 2 yerden esnemiş. kilit mekanizmasının olduğu yerde, kapıda içe kıvrımlar var oradan ayrılma başlamış.

madem sac a geçme değil yapıştırma montajı kullanıyorsun neden kaliteli yapıştırma bantı kullanmıyorsun?. ve bu bantlar zamanla herkesin aracında açılacaktır. köpük malzeme zamanla çürüyecektir.

• Yanıt 60
  • Görüntüleme 30,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Murat Arık
    Murat Arık

benim kapı fitilleri ile ilgili herhangi bir sıkıntım yok. En azından şimdilik Bursa ford servisinde çalışan bir arkadaşımdan tesadüfen bir bilgi aldım.   Kapı fitilleri zamana bağlı olarak ilk gün

• Özer Öztürk
    Özer Öztürk

O bir hata ve kusur değil standart donanımdır

• İçim rahat olur.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

forda yakıştıramadım bunu o kadar güzel araba yapıyorsun hep malzemeden çalıyorsun bune arkadaş ya :) focusun iç malzemesi neden bir yeni astra kadar kaliteli değil anlamış değilim..neyse 2014 makyajlı kasada belki düzeltmişlerdir..

Yanıtlama zamanı:

forda yakıştıramadım bunu o kadar güzel araba yapıyorsun hep malzemeden çalıyorsun bune arkadaş ya :) focusun iç malzemesi neden bir yeni astra kadar kaliteli değil anlamış değilim..neyse 2014 makyajlı kasada belki düzeltmişlerdir..

Sadece Ford'a özgü bir durum değil bu. Birçok markada standartlar düşmüş durumda. Premium markalar da buna dahil.

Yanıtlama zamanı:

Bende de alt noktadan iki uçtan açılmıştı sizdeki gibi. Otokoç'a götürdüğümde üstündeki fitiller sökülecek, kaportadan yapışkan malzeme özel aletler ile kazınacak ve yenisi yapıştırılacak gibi bir çözüm buldular. 4 saat burda kalacak dedi bende razı gelmedim. Diğer yetkili servise götürdüm açılan noktalara japon yapıştırıcısı döktü ve yapıştırdı. Benim için çözüm hızlı çözüm önemliydi. Altta kalıyor aksa bile önemsiz yerde olduğu için razı geldim. Hâlâ daha sökülmedi o yapıştırmadan sonra. Diğer markalarda fitilin içinde tıpa gibi plastik bir malzeme ile tutturulıyor metale. O plastik tıpa gibi parça kırılmadıkça veya lastik yırtılmadıkça çıkmıyor. Focusta neden böyle yapıştırmışlar anlamadım. Garantiden hallediyorlar. Sıkıntı yok :)

Yanıtlama zamanı:

Dün yeni kasa Auris gördüm, fitiller yere kadar sarkmıştı. Ama Ford'tan beklemezdim. Bir ara kontrol edeyim.

Yanıtlama zamanı:

Dün yeni kasa Auris gördüm, fitiller yere kadar sarkmıştı. Ama Ford'tan beklemezdim. Bir ara kontrol edeyim.

Hiç şaşırmadım. Bayideki Corolla'nında konsolundan ses geliyordu.

Yanıtlama zamanı:

Hiç şaşırmadım. Bayideki Corolla'nında konsolundan ses geliyordu.

O bir hata ve kusur değil standart donanımdır :)

Yanıtlama zamanı:

O bir hata ve kusur değil standart donanımdır :)

Birde saat koymuşlar o konsola. Neyin kafasındalar bunlar? O saatler ordan kalkalı çok oldu.

Yanıtlama zamanı:

tşk ler yarın uğrayacağım..

İnşallah değiştirirler.

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun, demek ki karşılaşılabilecek süprizler arasına bunu da eklemek gerekecek...

Yanıtlama zamanı:

bu aracımla ilgili açtığım 3. sorun başlığı sanırım. dün arabayı yıkatırken arka kapı fitilinin en altta, karşılıklı birleştiği yerden bir taraftaki aşağı doğru sarkmıştı. baktım yerine takayım dedim. ne görsem. fitiller kapıya çift taraflı köpük bantlarla tutturulmuş. bugünde farkettim ki yolcu kapısının fitilide 2 yerden esnemiş. kilit mekanizmasının olduğu yerde, kapıda içe kıvrımlar var oradan ayrılma başlamış.

madem sac a geçme değil yapıştırma montajı kullanıyorsun neden kaliteli yapıştırma bantı kullanmıyorsun?. ve bu bantlar zamanla herkesin aracında açılacaktır. köpük malzeme zamanla çürüyecektir.

Ayni sekildeydi yeni fitil geldi takildi aradan 2 ay geçti kapi hala sert cekmeden kapanmiyor.

Yanıtlama zamanı:

İşçilik derseniz tartisiriz konusuruz ama malzeme kalitesi olarak kesinlikle astradan iyi focus.

Burada ayrimi iyi yapmak gerek.

Yanıtlama zamanı:

bizimkiler şu an bayağı sarkık ... İlk arızadan servis yolu gözüktü ilk ve son olması dileğiyle :) 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.