2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız
- 0
Focus 3 Araç Kokusu
-
Benzer İçerikler
-
- 22 cevap
- 15.077 görüntüleme
-
- 6 yanıt
- 6.385 görüntüleme
-
- 6 yanıt
- 1.664 görüntüleme
-
Focus 3 Otomatik Kilit Sistemi Denemesi 1 2 3 4 5
Yazan: Yakup Ç. A.,
- oto kilit
- 2012 ford focus
- (ve 1 tane daha)
- 70 yanıt
- 25.214 görüntüleme
-
- 2 cevap
- 1.206 görüntüleme
-
Soru
Süleyman Altın
Aracımın içersinden kötü bir koku var bunu binen herkes söylüyor ve bu koku sigara kokusu gibi değil sanki rutubet var gibi,ben aracım çok fazla güneşte kalıyor plastik aksamlardan gelen koku diye yorumluyordum ama aaraca binen herkes aracta rutubet gibi birşey kokuyor diyor.Aracımı koltuklarını v.s temizlettim yinede koku devam ediyor.Önerebileceğiniz bir yöntem ya da koku giderici sprey v.s var mıdır,koku neden olabilir?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
8
4
3
2
Popular Days
Tem 24
9
Tem 23
7
May 31
5
Tem 30
4
Top Posters For This Question
Süleyman Altın 8 posts
Servet Ö. 4 posts
Enes Duman 3 posts
Alperen G. 2 posts
Popular Days
Tem 24 2013
9 posts
Tem 23 2013
7 posts
May 31 2016
5 posts
Tem 30 2013
4 posts
Popular Posts
Servet Ö.
Bence önce kokuya ne sebep oluyorsa onu bulmak lazım. Örneğin biryerden su vs mi almış başka birşey mi var bunu çözmek lazım. Nemden vs ise düzeltilmesi gereken yer varsa düzeltilir, ardından araba ku
Süleyman Altın
Maalesef ama ulaşmak mümkün yanlız cevap alabileceigimi sanmıyorum istanbulda galerici yinede yarın ulaşayım bu arada arac sonradan ogrendigim kadariyla 2-3 ay kadar yediemin otoparkında kalmış(aldık
Hasan Şahin
Sigara+Alkol birleşince dediğiniz koku oluyor size tavsiyem ERSAĞ marka bir sigara oda temizleyicisi var önceki arabamdada kullanmıştım bir kaç sıkmaya komple götürüyor kokuları tavsiye ederim.
Bu soruda 43 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap