Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Trafik vardi cok cok iyi kaldirdim diyemiyecegim ama sert vites degisimlerinde eskisi gibi hoplamiyor eski videolarla kiyaslanabilir,cok belli.İyi seyirler. Video goremiyorum ben tapatalkdan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 (düzenlendi) Cık hala yok neyse bilgisyardan girdigimde bakarim https://www.youtube.com/watch?v=Ez1T9rLfHtQ&feature=youtube_gdata_player Temmuz 29, 2013 T.Mete tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Cık hala yok neyse bilgisyardan girdigimde bakarim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Bir de izleyince arabamdan soğudum zaten bizim traktörler gitmiyor harbiden Çok heycan verici bir araç bu; acayip hızlanıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Video goremiyorum ben tapatalkdan Böyle birşey olduğunda ok'a bas safaride falan açtır Benim iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Çok heycan verici bir araç bu; acayip hızlanıyor. Bence de, Ecoboost buysa benimki olsa olsa kekoboost! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Aybars Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 bu aracın stok halinden tek farkı şanzuman takozu mudur? öyleyse hemen bende taktırıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 bu aracın stok halinden tek farkı şanzuman takozu mudur? öyleyse hemen bende taktırıyorum Bir de kullanan yüreğini koyuyor sanırım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Aybars Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 yüreğine sağlık diyelim o zaman ama var birşeyler bence 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Kaç günde geldi kargo? Abuk gelebilir ama kafama takıldı. Kütük gibi kalsa motor-şanzıman ne olur? Var bir mantığı demek ki herhalde tüm araçlarda esnek görünüyor. Titremeyi önleme amacıyla mı esnek? Yada esneyerek ters hareketlerden mi kurtuluyor aktarma kolları falan? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Ödemeyi yaptikdan 10 gun sonra elimdeydi.Konfor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Kütük gibi kalsa motor-şanzıman ne olur? Araba bir masaj koltuğuna dönüşür, hani var ya 1 TL atıp bütün vücudunu kıpraştıran koltuklar, işte onun bedavası olur, sürekli vibrasyondan rahat oturulmaz, başka neler olur onu da hayal gücüne bırakayım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Araba bir masaj koltuğuna dönüşür, hani var ya 1 TL atıp bütün vücudunu kıpraştıran koltuklar, işte onun bedavası olur, sürekli vibrasyondan rahat oturulmaz, başka neler olur onu da hayal gücüne bırakayım Bizim traktörlerde eğlenceli olabilirmiş sanki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Bir yerde daha bahsetmiş olabilirim bu işin muhendisligi var artik,İngilizce de Nvh diye geçiyor. http://en.m.wikipedia.org/wiki/Noise,_vibration,_and_harshness Teknik anlamda pasif titreşimi önlemek http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/90/Passvib1.svg amaciyla yumusak ama gereğinden fazla yumuşak kalmış bana göre. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman Akyar Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2014 Konu eskiymiş ama ilgimi çekti bu vibrasyon bizde hep vardı acaba bizim takoz sert mi kalmış demek acaba 95 lik focuslarda daha mı yumuşak kullandılar ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap