Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201313 yıl comment_172280 Arkadaşlar bugün tatilden dönerken silifke çıkışında bir motorsikletinin hızla ters yönden gelmesi sonucu çarpıştık daha doğrusu bana çarptı, Allah'tan ki motorsikletliyi hastane taburcu etti bende de birşey yok.. Aracımın iki hava yastığı patladı, sağ ön xenon far, panjur, ön kaput, her iki ön çamurluk, ön davlumbazlar paramparça oldu, bunlar görebildiklerimiz. Aracı Mersin mezitli otokoç a çektirdim, sizden öğrenmek istediğim kasko şirketi bu aracı ne yapar Pert raporu verir mi bu tarz tecrübe yaşayanınız oldu mu? Geçen hafta cmax almıştık focusu satmadan son bir seyahat edelim dedik başımıza bu iş geldi Allah kimseye yaşatmasın kaza çok kötü birşey. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201313 yıl comment_172283 Rafet Bey çok geçmiş olsun, Allah bir daha da yaşatmasın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201313 yıl comment_172284 Ben de şu anda ilgilenmek zorunda kaldığım için pert işinin biraz karışık olduğunu söyleyebilirim. Öncelikle servisin bir onarım bedeli belirlemesi gerekiyor, senin şartlarında bunun en az 16-17.000 TL civarında olacağını söyleyebilirim. Sonra emsal araç piyasa satış bedeli ortalamaları üzerinden bir geri ödeme fiyatı belirleniyor. Eğer hasarlı aracın satış bedeli (ihaleye çıkılıyor) geri ödeme fiyatı - onarım bedelinin üzerinde olur ise perte çıkması daha karlı oluyor. Ancak bu aşamada servisler işi kaçırmamak için onarım bedeli üzerinden indirimlere gidebiliyorlar. Eksperin, sigortanın ve servisin etkilediği karmaşık bir süreç kısacası. Benzer bir durumla uğraşıyorum. Geçmiş olsun, kimseye bir şey olmaması tesellidir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201313 yıl comment_172286 büyük geçmiş olsun. Ben de şu anda ilgilenmek zorunda kaldığım için pert işinin biraz karışık olduğunu söyleyebilirim. Öncelikle servisin bir onarım bedeli belirlemesi gerekiyor, senin şartlarında bunun en az 16-17.000 TL civarında olacağını söyleyebilirim. Sonra emsal araç piyasa satış bedeli ortalamaları üzerinden bir geri ödeme fiyatı belirleniyor. Eğer hasarlı aracın satış bedeli (ihaleye çıkılıyor) geri ödeme fiyatı - onarım bedelinin üzerinde olur ise perte çıkması daha karlı oluyor. Ancak bu aşamada servisler işi kaçırmamak için onarım bedeli üzerinden indirimlere gidebiliyorlar. Eksperin, sigortanın ve servisin etkilediği karmaşık bir süreç kısacası. Benzer bir durumla uğraşıyorum. Geçmiş olsun, kimseye bir şey olmaması tesellidir. aynen böyle oluyor. pert kararı verilirse mutlaka pazarlık yapılmalı ödenecek tutar için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201313 yıl comment_172288 Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201313 yıl comment_172301 Geçmiş olsun şu an pert işlemleri biraz karışık perttir değildir diyemeyiz Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201313 yıl comment_172312 allah korumuş sizi de motosikletliyide... çarpma bayağı şiddetliymiş herhalde geçmiş olsun... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201313 yıl comment_172313 Bununla geçmiş olsun... Ben de şu anda ilgilenmek zorunda kaldığım için pert işinin biraz karışık olduğunu söyleyebilirim. Benzer bir durumla uğraşıyorum. Nasıl yani? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201313 yıl comment_172318 Geçmiş olsun. Cana gelecegine mala gelsinde, içim acıdı Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201313 yıl comment_172321 Büyük geçmiş olsun Rafet bey ailenizde ve size birşey olmaması sevindirici.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201313 yıl comment_172324 Ne motosikletmiş be... Bayağı kötü görünüyor. Bu şartlarda pert için uğraşmak iyi olur. Nasıl yani? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın