Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201313 yıl comment_172383 Geçmiş olsun, 20 binden az olmamak sartiyla fiyat cikaracaklardir. Disarida çok ucuza toplanr gibi görünüyor' bu aracinizin kasko taraf insan rahat satabilecegi anlamina geliyor. Size tavsiye experin telefonu mesaj ile gelmedi ise alip sikca aramaniz. Kibarca konuşup fikir alirsaniz fayda sini goreceksiniz. Diğer sağlam fark değiştirmek yada autokingde tamire göndermek experin elinde Tekrardan geçmiş olsun... Bu arada Cem Abi sana da geçmiş olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201313 yıl comment_172384 Büyük geçmiş olsun. Size söyleyeceğim büyük bir badire atlatmışsınız. Aracı bu hale getirecek şekilde bir motosiklete çarpışıyorsunuz kimsede bir şey yoksa ağır yaralanma ölüm Allaha hamd olsun demekten başka bir seçenek kalmıyor. Araç yerine gelir giden canlar yerine gelmediği gibi motosikletinin yaptığı hatayı siz çekmek zorunda kalırdınız. Neyse bunlar kötü taraflar zaten yaşanmamış bundan sonrası içinde Allah cümlemizi kaza beladan korusun. Benim bildiğim bir aracın pert olması için araç değerinin %50 si kadar bir hasar çıkması lazım. bir arkadaşın clio da böyle dağılmıştı. Araç pert olmuyordu fakat nasıl olduysa kaza anında aracın beyni de yanmış. Beyin yanınca araç perte çıktı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201313 yıl comment_172387 Abi büyük geçmiş olsun. Hem sizi hem motorsikletliyi Allah korumuş. Motorsikletin nasıl bu kadar zarar verebildiğini ben de tam çözebilmiş değilim hala. Jawa tarzı motorsiklet bu imiş. 100-150 kg civarıdır en fazla diye tahmin ediyorum, baya hızlıymış sanırsam. İnşallah perte çıkar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201313 yıl comment_172397 büyük ihtimalle perte çıkar, airbag açıldığında sadece airbag değişmiyor komple göğüs değişiyor işçiliğide var vs o yüzden maliyet artıyor. ancak bu araba ucuza toplanır ve 2 parça boyalı olmadı 1 parça değişen 1 parça boyalı diye satılır ve güzel para bırakır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201313 yıl comment_172403 Rafet bey Allah korumus buyuk gecmis olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201313 yıl comment_172405 Sol far da hasar yoksa alınabilir oradan Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201313 yıl Yazar comment_172407 Fotoğrafları gören kimse motor çarptığına inanmıyor hatta arayıp şu işin aslını bi anlat diyen bile oldu ama biraz önce kaza raporunu aldım tamamen karşı tarafı suçlu bulmuşlar. Çocuğu Allah korudu, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201313 yıl comment_172408 E nasıl oldu karşı tarfın plakası yok diyorsunuz tutanağı nasıl tuttunuz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201313 yıl Yazar comment_172409 Tutanağı trafik polisleri tuttu, tescilsiz motor diye yazdılar adı soyadı tc nosu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201313 yıl comment_172415 Çocugun ailesine de yazık kasko misli mili tahsil edecektir. Akıllanmalı bilinçlenmeli ailelerimiz, yani can kaybına da sebep olabilirdi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201313 yıl Yazar comment_172452 Çocugun ailesine de yazık kasko misli mili tahsil edecektir. Akıllanmalı bilinçlenmeli ailelerimiz, yani can kaybına da sebep olabilirdi.. Evet zaten çocuk kayıp, muhtemelen korktu kaçtı, hastaneden de ulaşamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201313 yıl Yazar comment_174968 Arkadaşlar benim focus 25 Bin TL hasarla ve aracın onarılmasını istemediğim için pert oldu fakat sigorta şirketim (Groupama) araca 52 Bin TL veriyor. Araç 2012 tdci titX pk 40 bin km'de Ne yapıyım bilemedim Sigortacım şirketle tekrar görüşecek konuyu. Bu arada xenon farın tanesi 1630 TL hasar listesinde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201313 yıl comment_174969 Geçmiş olsun gerçekten baya şiddetli bir kaza olmuş herhalde , cana geleceğine mala gelsin... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201313 yıl comment_174972 geçmiş olsun. hıza bağlı olarak kaza hasar oranı artıyor. hızlı bir araba köpeğe çarptığında aracın betona çarpmış gibi olup perte çıktığını biliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201313 yıl comment_174973 Sizin icin sevindim. Bende olsam tamir istemezdim ama ben anlamadim bu isi simdi ya. Bu arabada hasar mi var ya. Nasil 25 bin. Urktum simdi. Kaskosuz binilnez bu arabaya. 15 bin masraf cikar diye tahmin ediyor ve bu isi yapanlara tam ekmek kazanacak araba diyordum sizin arac icin. Usta iyiyse parca degismeden toplar onu diye dusunuyorum. Hava yastiklari. Torpido. Xenon farlari ve diger patcalari piyasadan 10 bine toplar bence. Neyse cok konusacak bir seyi yok. Insallah degerinden cok dusuk vermeLer. Benim policede arac degeri yanilmiyorsam 63 bin gorunuyordu. Allah korusun basimiza boyle bir sey gelse o rakami vermiyorlar mi? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın