Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kaza Geçirdim

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun, 20 binden az olmamak sartiyla fiyat cikaracaklardir. Disarida çok ucuza toplanr gibi görünüyor' bu aracinizin kasko taraf insan rahat satabilecegi anlamina geliyor.

Size tavsiye experin telefonu mesaj ile gelmedi ise alip sikca aramaniz. Kibarca konuşup fikir alirsaniz fayda sini goreceksiniz.

Diğer sağlam fark değiştirmek yada autokingde tamire göndermek experin elinde

Tekrardan geçmiş olsun...

Bu arada Cem Abi sana da geçmiş olsun

• Yanıt 51
  • Görüntüleme 9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nihat Abukan
    Nihat Abukan

Rafet Bey çok geçmiş olsun, Allah bir daha da yaşatmasın.

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Ben de şu anda ilgilenmek zorunda kaldığım için pert işinin biraz karışık olduğunu söyleyebilirim. Öncelikle servisin bir onarım bedeli belirlemesi gerekiyor, senin şartlarında bunun en az 16-17.000

• çağlar çetinkaya
    çağlar çetinkaya

geçmiş olsun Rafet Bey ...

Yanıtlama zamanı:

Büyük geçmiş olsun. Size söyleyeceğim büyük bir badire atlatmışsınız. Aracı bu hale getirecek şekilde bir motosiklete çarpışıyorsunuz kimsede bir şey yoksa ağır yaralanma ölüm Allaha hamd olsun demekten başka bir seçenek kalmıyor. Araç yerine gelir giden canlar yerine gelmediği gibi motosikletinin yaptığı hatayı siz çekmek zorunda kalırdınız. Neyse bunlar kötü taraflar zaten yaşanmamış bundan sonrası içinde Allah cümlemizi kaza beladan korusun.

Benim bildiğim bir aracın pert olması için araç değerinin %50 si kadar bir hasar çıkması lazım.  bir arkadaşın clio da böyle dağılmıştı. Araç pert olmuyordu fakat nasıl olduysa kaza anında aracın beyni de yanmış. Beyin yanınca araç perte çıktı. 

Yanıtlama zamanı:

Abi büyük geçmiş olsun. Hem sizi hem motorsikletliyi Allah korumuş. Motorsikletin nasıl bu kadar zarar verebildiğini ben de tam çözebilmiş değilim hala.

jawa500cc1929ed7.jpg

Jawa tarzı motorsiklet bu imiş. 100-150 kg civarıdır en fazla diye tahmin ediyorum, baya hızlıymış sanırsam.

İnşallah perte çıkar.

Yanıtlama zamanı:

büyük ihtimalle perte çıkar, airbag açıldığında sadece airbag değişmiyor komple göğüs değişiyor işçiliğide var vs o yüzden maliyet artıyor.

ancak bu araba ucuza toplanır ve 2 parça boyalı olmadı 1 parça değişen 1 parça boyalı diye satılır ve güzel para bırakır.

Yanıtlama zamanı:

Rafet bey Allah korumus buyuk gecmis olsun.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Fotoğrafları gören kimse motor çarptığına inanmıyor hatta arayıp şu işin aslını bi anlat diyen bile oldu ama biraz önce kaza raporunu aldım tamamen karşı tarafı suçlu bulmuşlar. Çocuğu Allah korudu, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Yanıtlama zamanı:

E nasıl oldu karşı tarfın plakası yok diyorsunuz  tutanağı nasıl tuttunuz?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tutanağı trafik polisleri tuttu, tescilsiz motor diye yazdılar adı soyadı tc nosu.

Yanıtlama zamanı:

Çocugun ailesine de yazık kasko misli mili tahsil edecektir. Akıllanmalı bilinçlenmeli ailelerimiz, yani can kaybına da sebep olabilirdi..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Çocugun ailesine de yazık kasko misli mili tahsil edecektir. Akıllanmalı bilinçlenmeli ailelerimiz, yani can kaybına da sebep olabilirdi..

Evet zaten çocuk kayıp, muhtemelen korktu kaçtı, hastaneden de ulaşamadım.

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arkadaşlar benim focus 25 Bin TL hasarla ve aracın onarılmasını istemediğim için pert oldu fakat sigorta şirketim (Groupama) araca 52 Bin TL veriyor.

Araç 2012 tdci titX pk 40 bin km'de

Ne yapıyım bilemedim Sigortacım şirketle tekrar görüşecek konuyu.

Bu arada xenon farın tanesi 1630 TL hasar listesinde.

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun gerçekten baya şiddetli bir kaza olmuş herhalde , cana geleceğine mala gelsin... 

Yanıtlama zamanı:

geçmiş olsun. 

hıza bağlı olarak kaza hasar oranı artıyor.

hızlı bir araba köpeğe çarptığında aracın betona çarpmış gibi olup perte çıktığını biliyorum.

Yanıtlama zamanı:

Sizin icin sevindim. Bende olsam tamir istemezdim ama

ben anlamadim bu isi simdi ya. Bu arabada hasar mi var ya. Nasil 25 bin. Urktum simdi. Kaskosuz binilnez bu arabaya.

15 bin masraf cikar diye tahmin ediyor ve bu isi yapanlara tam ekmek kazanacak araba diyordum sizin arac icin.

Usta iyiyse parca degismeden toplar onu diye dusunuyorum. Hava yastiklari. Torpido. Xenon farlari ve diger patcalari piyasadan 10 bine toplar bence.

Neyse cok konusacak bir seyi yok. Insallah degerinden cok dusuk vermeLer. Benim policede arac degeri yanilmiyorsam 63 bin gorunuyordu. Allah korusun basimiza boyle bir sey gelse o rakami vermiyorlar mi?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.