Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kaza Geçirdim

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar bugün tatilden dönerken silifke çıkışında bir motorsikletinin hızla ters yönden gelmesi sonucu çarpıştık daha doğrusu bana çarptı, Allah'tan ki motorsikletliyi hastane taburcu etti bende de birşey yok.. Aracımın iki hava yastığı patladı, sağ ön xenon far, panjur, ön kaput, her iki ön çamurluk, ön davlumbazlar paramparça oldu, bunlar görebildiklerimiz. Aracı Mersin mezitli otokoç a çektirdim, sizden öğrenmek istediğim kasko şirketi bu aracı ne yapar Pert raporu verir mi bu tarz tecrübe yaşayanınız oldu mu? Geçen hafta cmax almıştık focusu satmadan son bir seyahat edelim dedik başımıza bu iş geldi Allah kimseye yaşatmasın kaza çok kötü birşey.

• Yanıt 51
  • Görüntüleme 9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nihat Abukan
    Nihat Abukan

Rafet Bey çok geçmiş olsun, Allah bir daha da yaşatmasın.

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Ben de şu anda ilgilenmek zorunda kaldığım için pert işinin biraz karışık olduğunu söyleyebilirim. Öncelikle servisin bir onarım bedeli belirlemesi gerekiyor, senin şartlarında bunun en az 16-17.000

• çağlar çetinkaya
    çağlar çetinkaya

geçmiş olsun Rafet Bey ...

Yanıtlama zamanı:

Rafet Bey çok geçmiş olsun, Allah bir daha da yaşatmasın.

Yanıtlama zamanı:

Ben de şu anda ilgilenmek zorunda kaldığım için pert işinin biraz karışık olduğunu söyleyebilirim.

Öncelikle servisin bir onarım bedeli belirlemesi gerekiyor, senin şartlarında bunun en az 16-17.000 TL civarında olacağını söyleyebilirim.

Sonra emsal araç piyasa satış bedeli ortalamaları üzerinden bir geri ödeme fiyatı belirleniyor.

Eğer hasarlı aracın satış bedeli (ihaleye çıkılıyor) geri ödeme fiyatı - onarım bedelinin üzerinde olur ise perte çıkması daha karlı oluyor.

Ancak bu aşamada servisler işi kaçırmamak için onarım bedeli üzerinden indirimlere gidebiliyorlar.

Eksperin, sigortanın ve servisin etkilediği karmaşık bir süreç kısacası.

Benzer bir durumla uğraşıyorum. 

Geçmiş olsun, kimseye bir şey olmaması tesellidir.

Yanıtlama zamanı:

büyük geçmiş olsun.

Ben de şu anda ilgilenmek zorunda kaldığım için pert işinin biraz karışık olduğunu söyleyebilirim.

Öncelikle servisin bir onarım bedeli belirlemesi gerekiyor, senin şartlarında bunun en az 16-17.000 TL civarında olacağını söyleyebilirim.

Sonra emsal araç piyasa satış bedeli ortalamaları üzerinden bir geri ödeme fiyatı belirleniyor.

Eğer hasarlı aracın satış bedeli (ihaleye çıkılıyor) geri ödeme fiyatı - onarım bedelinin üzerinde olur ise perte çıkması daha karlı oluyor.

Ancak bu aşamada servisler işi kaçırmamak için onarım bedeli üzerinden indirimlere gidebiliyorlar.

Eksperin, sigortanın ve servisin etkilediği karmaşık bir süreç kısacası.

Geçmiş olsun, kimseye bir şey olmaması tesellidir.

aynen böyle oluyor. pert kararı verilirse mutlaka pazarlık yapılmalı ödenecek tutar için.

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun  :( şu an pert işlemleri biraz karışık perttir değildir diyemeyiz

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Resim eklendiResim eklendiResim eklendi
Yanıtlama zamanı:

allah korumuş sizi de motosikletliyide... çarpma bayağı şiddetliymiş herhalde geçmiş olsun... 

Yanıtlama zamanı:

Bununla geçmiş olsun...

Nasıl yani?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Teşekkür ederim herkese.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.